Familjen Annorlunda

Ossoami:)

Det här är inget vanligt samarbete, utan det är ett tips om kanonbra byxor:) Men jag måste märka upp ”reklaminlägg” så vi säger väl så då:)

 

Jag har fått testa Ossoamis byxor i några år nu. Jag kan inte lovorda dem nog:) 

Vi har haft vanliga jeans, med och utan gylf, och leggings och en variant av ”mjukisbyxor” och trots att de åkt tvättmaskin väldigt mycket oftare än de skulle behöva, mina barn är lata och slänger dem i tvätten i stället för att hänga upp dem;) så ser de ut som nya.

Jamie tog på sig Jordans gamla här i veckan, och jag trodde på allvar att det var hans nya som han fick förra veckan…de ser lika fräscha ut efter drygt två års frekvent användning:)

Det här säger jag inte bara, utan det är verkligen så.

Jag hade tänkt fota dem i bättre ljus, men så fick jag nys om en extremt sällsynt kampanj….så nu visar jag er bilder som inte alls gör brallorna rättvisa. Solen vägrade visa sig:(  Mer om kampanjen senare i inlägget !

ossoami

Det här är nya jeans, Jordan har säsongens limited edition, medan tjejerna har en ny variant av mjukisbyxa, utan mudd. Jamie har vanliga jeans, fast utan gylf och med muddar.

ossoamiLovelias byxor är inte hennes utan Jordans, men hon snodde dem:) Det är samma som Trixie har, men i en mindre storlek. Jag tycker att det funkar utmärkt även fast de storleksmässigt är ”för små” Det är 128cl. och hon har normalt 146cl.

Trixie älskar byxor som är lite lösare och med häng:)

Vet ni vad Ossoami är?

För några år sen så ledsnade Linda på att hennes kids alltid kom hem med hål på knäna. Som de flesta så tyckte hon att det var surt att de nya byxorna gick sönder av att ungarna lekte. De flesta surar bara, men Linda agerade:) och gjorde ett eget märke.

Ossoamis byxor har förstärkta knän/framsidor med ett material som heter Cordura©

Det används bland annat i MCkläder, uniformer och arbetskläder och är sjukt hållbart. Men det är inte hårt och stelt utan byxorna är fortfarande mjuka och sköna.

Ossoami ger ett års garanti mot hål på knäna, det gäller normalt slitage, jag vill att ni läser villkoren här så behöver jag inte dra det med risk att det blir fel:)

Vill ni lästa testresultat?<—–länk

P9211069

Och snygga:) Här syns färgerna bättre, killarnas är mörkt blå. Och Jordans bakfickor ♥ Han älskar dem, och jag tycker de är stencoola. Limited edition:)

P9211070

Jamies byxor har en mudd nertill, och även i midjan, så man bara drar på dem. Det är perfekt för de mindre ungarna som kanske har svårt att knäppa knappar. Dock är de aningens tajta att få upp över rumpan om man är lite stadigare som Jamie:) men väl uppe så sitter de perfekt. P9211072

De här ungarna har ett antal av Ossoamis byxor i sina garderober, och väljer oftast dem först. När jag ska klä killarna till någon finare tillställning, som dop eller kalas, så är det alltid de här jag tar, för de ser alltid fräscha ut. ossoami

Och hur var det nu med den här kampanjen då?

Jo, Ossoami   kör  en långhelg med FRI FRAKT + FRI RETUR lördag-måndag till alla sina kunder

Koden är FFFR169 och gäller som sagt lör 24/9 t.o.m mån 26/9. 

Det är sällsynt, de har typ aldrig erbjudanden, så är ni sugna på att testa så är det läge nu:)

Jag vägar nästan lova er att ni kommer bli nöjda.

Eller, jag kan i alla fall lova er att JAG är supernöjd med de här byxorna:) och jag tror verkligen att ni kommer gilla dem. Kanske lite dyrare än att köpa i kedjornas butiker, men betänk att de håller väldigt mycket bättre och slå ut priset på de kanske två, tre par ni annars får köpa för att de gått sönder så är det inte dyrt längre:)

 

Kom ihåg att det bara gäller i helgen!

:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Jag har precis mailat Ossoami gällande min dotters jeans som det blivit hål på baktill vid fickorna. Hon använder inte dessa jeans på annat sätt än övriga, så ganska konstigt slitage. Köpte samtidigt ett par leggings till henne och de gick sönder direkt i en söm, men den lagade jag själv då jag inte orkade skicka tillbaka. Har hållt sedan dess.
    Blir spännande att se hur de hanterar detta, beroende på bemötande kommer jag avgöra om jag handlar där igen eller inte. Dottern leker inte så vilt som hon gjorde för några år sedan, så just knäna slits inte så mycket längre. Har mycket PompDeLux-jeans och byxor till både dottern och lillebror, och tycker de håller riktigt bra trots mer användande än Ossoami-byxorna. Jag hoppas på ett bra bemötande!

  2. Anna

    Har också provat dessa byxor och aldrig mer säger jag! Har förresten gett dom 2 chanser med några års mellanrum och bögge gången 2 olika par till två av barnen så ingen slump direkt. Helt normalt slitage och precis lika nött som andra byxor om inte värre och MYCKET dyrare! Dåligt bemötande när.man försöker föra en dialog med dem och de håller inte vad de lovar gällande garantin. Nä, aldrig mer, jag begriper inte varför man ska betala dyra pengar för dålig kvalitet när man kan få mycke bättre pris för bra kvalitet! Tacka vet jag Lindex bsrnbyxor!

    1. familjenannorlunda

      Ja, jag kan ju inte svara emot dig, för det är ju din erfarenhet. Tråkigt!!
      Däremot kan jag inte förstå hur det kan vara så olika, jag tycker de här byxorna är suveräna. Alla modeller:)
      Å andra sidan gillar jag Lindex med:)

  3. Trebarnsmamma

    Det låter ju bra. Vi köpte ett par till äldsta barnet, men de gick sönder minst lika snabbt som andra byxor. Inte gick de att reklamera heller. Vi blev fruktansvärt missnöjda. Det var en sak att byxorna inte höll, men en annan sak att företaget inte höll vad de hade lovat.

    1. familjenannorlunda

      Varför inte? De har ju tydliga riktlinjer kring reklamation, kanske var det helt enkelt inte något som ingick, det gäller ju normalt slitage och inte tex fastna i något.
      Jag begriper helt enkelt inte hur det är möjligt att göra sönder dessa byxor ?? Mina kids har verkligen utsatt dem för tuffa grejor, Jamie kröp på asfalt en lång sträcka utan att det ens syntes, de ränner i skog och cyklar och ramlar mest hela tiden.
      ? Men allt är olika.
      Testresultaten talar sitt tydliga språk om man läser dem och de är inte fejkade utan gjorda av oberoende part.
      Tråkigt att höra ändå ❤️

    2. Ginger

      Det var precis vad som hände med de jeansen jag köpte till mitt barnbarn, efter ca 2 veckors användning var de sönder på knäna. Jag reklamerade men fick inget gensvar alls. Är mycket besviken måste jag säga. Det blev verkligen ett dyrt köp
      Ginger

Comments are closed.