Doris ;) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Doris ;)

– Ska vi gå ut och kissa, Doris?

– Jaaaaa!!! Jippie! Trodde liksom aldrig du skulle fråga! Men vänta lite….? Ska vi ha k o p p l e t?

Nä, jag gömmer mig här under skohyllan om du ska ha det där läskiga kopplet! Du ska det, eller hur??

doris

 

–Men Doris…? Jag har ju det här vanliga. Som inte låter och är farligt. Det gamla hederliga som vi alltid haft. Du?? Kom igen. Tramsa inte.

– Du tänker bara luras, jag vet nog. Nädu, jag tänker inte alls komma fram. Fast jag vill gärna gå ut och svansen viftar väldeliga…kan liksom inte hjälpa det. Men jag är faktiskt skiträdd egentligen. Jag hatar det där kopplet.

Doris

– Ochag tänker inte komma ut frivilligt, och jag vet att du har gruvlig träningsvärk i låren och rumpan, så pass att du aldrig kommer att klara av att böja dig ner och ta mig. Mohahaha…

Eller?

doris

 

Ut kom vi, och flexi-kopplet var på, och hon drar värre än någonsin, men vi ger det väl några dagar:) Ja, bilderna är kassa, men det fanns inte tid att fixa bättre:)

Träningsvärken är GRYM, så det var onekligen stappligt att gå, men det blir ju bättre av att röra sig. Det var ju en av anledningarna att gå på Björns pass idag, att köra igenom alla muskler så de blir varma. Träningsvärk botas bäst med träning. Och med det sagt så lär jag ju träna nåt lugnt och fint i morgon med…ajajajajajajaj..fy farao…;)

Nu ska jag ta och stappla in i badrummet och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen.

I morgon är en annan dag, och då ska Jamie till tandläkaren. Eventuellt ska han dra ut en tand. Han ramlade ju och bet sönder sin tunga för några år sen, och tänderna fick på käften. Det har inte varit några problem alls med det sen dess, men i våras när vi var hos tandläkaren så hade han precis fått en konstig blåsa på tandköttet över den framtanden. De tror att det kan vara en fistel som tömmer var från nåt som blivit då när han ramlade. Det som talar emot det är att det aldrig luktar illa om honom, och han klagar aldrig på att det skulle smaka illa i munnen… Men ungefär allt annat talar för.

Vi får väl se helt enkelt.

Nu sovdags!

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eleonor

  Nu vet jag inte hur stort du upplevelse att problemet är men vi kämpade med en dragande hund från det att han var valp i ett års tid. Vi testade allt och då menar jag allt. Vi gick valp kurs och fortsättningskurser, vi lyssnade på alla goda råd, tog det lugnt, tränade och tränade, var konsekventa men inget gav något bestående resultat. Vi har hundvana sedan tidigare men till det här lilla krabaten lyckades vi inte nå fram. Då köpte jag en “antidrag” sele. Jag måste medge att jag var skeptisk då priset kändes högt, men att ständigt gå på promenader med en hund som alltid ska ligga först med helspännt koppel är påfrestande i längden och jag kände att allt är värt ett försök. Jag kan inte beskriva den känslan som jag hade när vi gick första promenaden med selen på. Vilken befrielse, vi fick direkt en helt “ny” hund. Nu kunde han gå fint bredvid utan att dra. Jag köpte en variant där man fäster kopplet i selen fram på bröstet vilket innebär att om hunden drar i kopplet så kommer den att vändas tillbaka mot dig dvs den kommer att hamna med nosen mot dig och inte framåt. Om du inte redan har provat en “antidrag” sele är det något som jag varmt rekommenderar om du vill komma till rätta med dragandet. Tack för att du bloggar och delar med dig av ditt liv!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nej. Men jag vill:) Och jag vill inte att hon ska vara rädd för det, därför vill jag vänja henne vid det och liksom hjälpa henne komma över sin skräck :)

Annons