Familjen Annorlunda

Meet & greet med mig 28 augusti? :)

Åh jag har ju glömt att berätta att jag vill att ni kommer på Loppis Höstevent:)

loppi-event

Förutom allt kul ni kan läsa om här ovanför, så kan ni klicka på den här länken —–> Loppi Höstevent

Där köper ni även biljetter, och de kostar ynka 179kr.  :)

Anledningen till att jag vill att ni kommer det är för att vi bloggare kommer att finnas i en liten ”blogghörna” på eventet, och det vore så kul att få träffa er! Lite selfies/groupies tar vi såklart och så kan ni fråga det där ni alltid undrat:)

Lite snack och mingel helt enkelt.:)

Förutom mig så finns övriga bloggare där med, så man kan slå många flugor i en smäll;)

traffa oss uppdaterad

Hemska tanke, men tänk om alla andra bloggare har fullt med folk, och jag sitter solokvist? DET vill ni väl ändå inte utsätta mig för:) Så kom nu!

 

Hugo Rosas Och Cissi Ehrling är konferencierer, och Lofsan kommer snacka träning och Ola Lauritzson pratar GI Viktklubb. Det kommer bli lite olika tävlingar, finnas fotobås (sjukt kul!) och en massa partners som Mathem, Matkomfort och Silja line tex. Modevisning av de andra bloggarna, jag tror att jag sitter på sidan om och försöker se snygg ut bara:)

G i v e t v i s  en maffig goodiebag::)

Loppis event är alltid hur bra som helst, och det här är ett suveränt sätt att starta igång hösten på, så boka biljett HÄR

Ni kommer inte att ångra er, men om ni fortfarande är tveksamma så kan ni kolla här hur kul det var förra året:) Då var mina barn sjuka…så jag kunde inte vara med, men de har lovat att vara friska hela året;)

Vi ses väl där? Jag räknar med er:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Myran

    Hej! Låter trevligt, får jag med syrran dyker jag nog upp. Aldrig varit på nåt event tidigare. Dessutom billigt så kan man passa på. Och då kan jag äntligen ge dig den där lilla grejen jag köpte för tusen år sen men fortfarande inte postat.

  2. Anki

    Så synd att man bor alldeles för långt ifrån och dessutom har jag nyfödda små valpar som kräver sitt…
    Hoppas att ni alla får en trevlig dag!

    Kram från Skåneland

  3. Mamma bläckfisk

    Skulle så jättegärna vilja gå,.men jag har inte lyckats ordna barnvakt (är ensamstående) Jag har fyra små, en fyraåring och tre 2,5 åringar (trillingar) och den enda som vågar ta sig an alla fyra barnen är bortrest den veckan. Hur löser du det med barnen när du är borta? Tar de stora hand om de små?

Comments are closed.