Familjen Annorlunda

Stänga ställen:)

Igår jobbade syrran sin sista dag, så nu har hon semester:)

Det måste firas, såklart, så vi käkade tacos här och sen åkte vi hem till henne. Hon fixade sig medan jag mest var i vägen och tog selfies på balkongen;)

  
Sen hämtade vi cyklarna. Jag har ingen som funkar men lånade en av syrran. Jag har seriöst inte cyklat på många år, mer än att testa när jag lagat nåt på ungarnas cyklar och jag har i alla år haft cyklar med bara handbromsar.. Att trampa bakåt för att bromsa har ramlat ur min hårddisk för länge sen alltså.

Spännande:)

  
Men efter att ha pumpat däcken så gick det alldeles utomordentligt bra, även om man får ont i rumpan. Jäkligt obekväm sadel också till råga på allt. Och jobbigt! Hade jag glömt:) 

Fram kom vi, parkerade cyklarna, och mötte upp två kompisar på O’Learys. Satt där en stund och snicksnackade innan vi traskade vidare till Lingon. Ja, man kan döpa ställen till precis vad som helst;)

Trubadur, massor av folk, lite svårt att prata men trevligt. 

Så småningom drog vi oss till Interpol. Syrran och jag hade övertalat killarna om att spela biljard:)

En gång i tiden, vi pratar typ vikingatiden, så var jag rätt vass på det. Sommaren efter nian sommarjobbade jag på min skola jag precis gått ur, som vaktmästare. Alltså hjälp till den riktiga. Det var jag och en kille i parallellklassen, och en helt ny skola öppnade sig. Den har nämligen en källare, och där fanns det mkt kul. Ett biljardbord tex. En klasskompis hängde med oss mest hela tiden och han var mkt duktig på biljard, och lärde mig hur man gör och sen spelade vi mer än vi hjälpte vaktmästaren ;) Han garvade mest, och lät oss hållas.

Då kunde jag, och lite har hängt kvar. Tills igår :D

Katastrofdåligt. Fick nog i ett klot. Boll? Rund grej. Men fick bästa peppen av M, som tjoade att det var skitbra fast det var uselt. Han borde jobba som professionell peppare helt klart;)

Ingen av dem ville vara med på bild, men ville ha en hälsning här, så jag går en mellanväg:)

  M och J och min syrra:)
Mästerfotografen tog bara kassa bilder som vanligt. 

Jag tror vi har en rematch inbokad med herrarna, på både biljard och sånt här:

  
Med reservation för att det inte alls heter så, och även för stavningen- shuffleboard.

Konstigt spel! Som curling fast i bättre höjd, och nåt sandigt på bordet för att de där små tunga plopparna ska glida bra. Givetvis var även detta katastrof;) Givetvis peppade M och sa att det var skitbra;) Givetvis höll jag inte med :)

Men även om man inte direkt får briljera, utan tvärtom;) så var det väldigt roligt. Nu hade vi lite kort om tid, och spelade i lag, kan väl skylla på det kanske..;) Bättre nästa gång när man nu övat in sig lite.

Givetvis så stängde vi stället:)

G i v e t v i s.

Det är lite så vi jobbar, stanna tills de stänger ölkranen, ställer upp stolarna på borden och vakterna låser dörren bakom en:)

Vi hämtade cyklarna och sällskapade en stund med killarna som skulle åka taxi hem, sa hej då och blev akut sugna på kebab när vi gick förbi…

  Kan vara bland det godaste som finns, kanske inte klockan fyra på morgonen dock. Men är man hungrig så är man och det behövs lite bränsle för att cykla hem.
Även detta ställe stängde vi:)

Jaha, hem till mig är det rätt långt. Allt är relativt men det är nog 7 km, varav merparten över ett jäkla gärde där det alltid blåser. Alltid motvind. Sen en lång uppförsbacke som bara ökar halva vägen. Vems briljanta ide  det var att cykla funderade jag på hela vägen hem;)

Nädå, det gick utmärkt, tog en halvtimme men då var jag tvungen att gå i den brantaste backen. Inte jättebrant men så lång. Lite kallt var det, men en helt fantastisk soluppgång. De ser ju jag sällan, morgontrött som jag är;)

Idag lite sliten men ok, sitter och jäser i skuggan just nu, ser inte att skriva i solen men lägger mig där när jag skickat inlägget. Borde nog klippa gräset men blundar för det…

Det är Varmkorvens dag idag.

Så att ni vet och inte missar ;) Alla dessa dagar går mig på nerverna och jag struntar högaktningsfullt i de flesta men korv är enkel mat= mindre slavgöra i köket för morsan så idag blir det korv.

Och nu.. Solen!

Ha en härlig dag nu:)

  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elenor

  Vilken pingla du är och vilken kropp hörru…
  Njut och ha det skoj för det är du värd:)

 2. Anna T

  Så härligt att du är ute och roar dig, då har du kommit en bra bit i skilsmässoträsket, att få uppmärksamhet, flirta, och få fixa till sig för en kväll på stan är så jädrans gött för själen. Sen måste jag ju få kommentera dina tuttar även om jag är kvinna, attans va avis jag blir på de, tänk att ha bröstvårtor som pekar på rätt håll å inte ner i marken ;-)

  1. familjenannorlunda

   Haha;) nån jäkla positiv effekt av att de är minimala ska man väl ha ;)

 3. Magda

  Härligt att du är ute och roar dej, det är du så väl värd! ?
  Och tusan vad snygg du är! ?

 4. Mia

  Så underbart att du börjat ge dig ut på lite festliga äventyr Carola – du är SÅ värd att ha kul!!! Skitsnygg är du också! Heja!

 5. Jesper

  Hej, du som har så långt och vackert hår ska väl inte klippa det kort ?
  Man ska väl framhäva det som är vackert och stolt över det.

   1. Jesper

    Vad glad jag blev när du kommer att behålla ditt vackra långa hår, du passar jättebra i långt hår. ;-)

Comments are closed.