Familjen Annorlunda

BookBeat :)

Jag älskar att läsa, det har jag alltid gjort, men under många år så fick det stå på Paus. Anledningen var att jag har haft småbarn, och att då försöka läsa en bok i lugn och ro funkar inte alltid så bra;)

Jag har läst, men valt enklare litteratur, som inte krävt så mycket engagemang. Sommartid har varit den tid på året då jag läst mest, att sitta på en lekpark med en bok funkar ju, och samma hemma i trädgården.

Ljudböcker har jag ratat i alla tider. Det är inte för mig, har jag tänkt och vägrat att prova. Ja, jag är en envis bakåtsträvande idiot ibland;)

Sen har jag en liten issue på att ha själva böckerna hemma. De tar ju sån plats! Jag pallar inte att ha bokhyllor fulla med böcker som jag redan läst, för de flesta läser jag bara en gång och sen står de där och dammar.

Att låna på biblioteket är enkelt och suveränt bra, OM man kommer ihåg att lämna tillbaka dem och det gör jag inte …;)

Så till sist föll jag till föga och testade böcker på nätet.

Ni vet ju att jag testat andra leverantörer av ljud och e-böcker, men nu har jag fått möjlighet att prova BookBeat.

boobkbeat

BookBeat är Bonniers nya prenumerationstjänst för ljud och e-böcker, i mobilen och på plattan. Man kan både läsa och lyssna på de flesta böckerna.

IMG_1080

Jag har fallit totalt för det här med att lyssna….ehrm..det som definitivt inte var min grej, så helt uppenbart kan man ändra åsikt med tiden;)

Det är ju så enkelt, man bara ploppar i lurarna och klickar igång appen och så tar berättelsen vid där den slutade.

Jag har ju en del värk och då känns det mer legitimt att lägga sig och lyssna på en bok än att bara ligga och vila. Fast jag gillar även e-böckerna, även om jag då vill läsa på platta och inte mobilen, eftersom jag kanske;) börjar bli sådär seniltrött i ögonen att det är svårt med liten text..gahh.

BookBeat

Hur som helst, för att prova på BookBeats tjänster så laddar man ner deras app, och sen bläddrar man fram vilken eller vilka böcker man vill läsa/lyssna och laddar ner dem. När man gjort det kan man lyssna/läsa offline. Perfekt om man ska vara där det är kasst eller inget internet. Som på campingen tex.

Eller stranden..eller hängmattan, eller var man nu är och känner att det vore grejtans med en bok:)

Jag har kommit på att det är suveränt att ladda ner barnböcker också, för jag kan koppla min mobil till radion i bilen och så kan vi varva kidsens musik med lite kultur, Just nu Sune:)

 Astrid Lindgren har jag laddat ner också, såklart. På något vis har de mindre barnen här hemma lite mindre koll på hennes böcker men just nu läser de Emil på paddan. Det finns även massor av andra barnböcker både att läsa och lyssna, jag älskar att det verkligen finns ett stort utbud för både stora och små. Och de där i mellan:)

Givetvis ska ni få ett erbjudande också, annars är det inget roligt:)

Ni får testa BookBeat en månad gratis,utan bindningstid, och erbjudandet gäller hela sommaren.  Normalpris är 169kr/mån.

Använd koden: Carolawetterholm

Viktigt att tänka på är att det kommer att stå 14 dagar i första steget när ni registrerar er men när koden är ifylld och ni klickar er vidare så uppdateras det hela till en fri månad.

Så, alltså, om ni vill testa: Gå in på BookBeat ( <–länk) och klicka i rutan där det står Lyssna fritt i två veckor.

Fyll i era uppgifter och där det står kod anger ni Carolawetterholm

Ladda ner appen, och sätt igång att lyssna eller läsa:)

 

Vill ni ha mina tips?

Okey:)

Astrid Lindgren i alla varianter

Martina Haag: det är något som inte stämmer. ( jag hade kunnat skriva den själv, ruggig igenkänning i den)

Jag är Zlatan Ibrahimovic: Zlatan/David Lagercrantz

Karin Fossum: Helveteselden

Sören Olsson: Sunes sommar

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lena

    Ja tänkte på dig när jag läste Martina haags bok- kändes som hon hämtat inspirationen från ditt liv ;)

Comments are closed.