Familjen Annorlunda

Minigolf….;)

Alltså minigolf,,,det är som upplagt för att skapa bråk;)

Jag har ju tagit med de större på små utflykter, så länge man lockar med glass eller fika så kan de tänka sig att följa med,,, Lite mutor så där;) Igår fick jag med Robban, Corrinda och Novalie en sväng för att äta mjukglass. Doris fick följa med, bra med social träning. Vi parkerade vid Flustret och gick till det lilla cafeét i Stadsparken, men den tanken var vi inte direkt ensamma om.. Det kryllade av barnfamiljer överallt.

Tydligen anordnas något som heter typ Barnens nånting där sex onsdagar, så det var partytält, ponnyridning, ansiktsmålning, pyssel och jox. Jag ska komma ihåg det till nästa onsdag,. men nu hade jag barn med som var alldeles för fel målgrupp. Vi gick till en liten glasskiosk inne i stan i stället.

Jag var lite imponerad av min draghund, som gick hyfsat fint i kopplet, och inte hoppade ner i ån när vi kom fram till glasseriet. Hon snusade noggrant på en liten tjejs dojor, men skötte sig annars fint.

Vi beställde varsin mjukglass, jag tog med minimarshmallows på…sådär gott, och svårt att äta:) Jag kladdade mest av alla;)

Doris fick såklart smaka:)

valpOch sen traskade vi tillbaka till bilen. Vi släppte av Corrinda för basketträning, och sen hem för att käka lite.

Det blev kycklingbiffar, jag hackade i det jag hittade, så oliver, rödlök, champinjoner och vitlök plus nån färskost med kryddor i halva smeten, och resten bara färskost, till kidsen som inte käkar nåt sånt, alltså Robban;)

 

Idag sen då så var det minigolfdags. Fast först drog jag iväg och tränade, ett cirkelfyspass med David. Då vet man två saker redan på förhand, 1: det blir kul, och 2: det blir jobbigt.

Med skaplig träningsvärk från i tisdags så var det väldigt stramt i baksida lår och bröstrygg, och David körde mycket axlar idag så det kommer kännas fint i morgon och framåt.

Hem, duscha och sen iväg med två döttrar för den där minigolfen. Suck. Eller bangolf om man så vill.

Jag spelar nån gång varje år, och varje gång känns det som det är en gång för mycket;) Det är roligt i kanske fem banor, sen är jag less. Speciellt om det går dåligt.

Idag gick det hyfsat, Corrinda spelade ungefär lika bra som mig.

minigolfMedan det gick dåligt för Novalie:

minigolf

Så hon blev tvärsur och satt bara och var tjurig, och vägrade att ens prata. Som att det var MITT fel att hennes bollar inte gick i hål? Jojo, allt är väl mitt fel förstås, även Gulfkriget, Dackefejden och skotten i Sarajevo;)

Doris var med idag med, och det funkar. Man kan ju inte direkt slappna av för rätt var det är så piper hon iväg efter en fågel eller så, men det funkar:)

Det finns tre banor nere på Kap, och vi spelade drygt halva ena och drygt halva andra, så vi fick inget riktigt resultat, men jag vann:) Det är det viktigaste;)

De mindre barnen spelade på campingen, så nu känns det som jag spelat årets dos. Om nu ingen vill utmana mig förstås, för då kanske jag kan ge det en chans till:) Kanske.

 

I morgon ska vi åka och köpa present till Jamie. Han fyller fem år på lördag ♥ Min Lill-Fjant,

Jag tar åt mig all cred när det gäller det barnet, för jag har uppfostrat honom själv. Eller nu ljuger jag, jag och de andra barnen, framför allt de större tjejerna. Men utan annan förälder. Och jag har gjort ett bra jobb:D Det finns ingen som är charmigare än goare än Jamie ♥ Och en riktigt liten mammagris. Såklart.

Han har önskat sig en kikare…. så det ska det bli, och så nåt mer. Jag försökte få honöm att berätta vad han ville fika, men han ändrade sig hela tiden, så vi får se vad det blir.

Kalas på lördag, och han räknar dagarna:)

femte sjukan

 

Barnen har denna vecka roat sig kungligt, och avverkat Lövsta Bruk, badat i Berkingebadet, åkt till vikingabyn i Årsunda, badat i Parkbadet, grillat korv och hamburgare, åkt Lennakatten, det är en museijärnväg med ånglok, de har fikat, ätit och mer som jag inte kommer ihåg. Jag lyssnar på när de berättar, men glömmer lite att hålla för ena örat så det stannar liksom inte kvar i huvudet utan åker rakt igenom;)

I morgon ska de visst till en älgpark. Och på söndag bio. Fullspäckat schema.

 

Nu ska jag kolla klart på den film som Patricia och Simon slog på, sen gå ut med Doris och sen sova:)

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nanna

    Doris är så söt. Har nyligen köpt min allra första hund så jag håller alltid utkik efter inslag om Doris.

    Och såklart läser har allt annat också.

Comments are closed.