Familjen Annorlunda

Tävla om Zootropolis:)

I samarbete med ©Disney har jag fått möjlighet att lotta ut tre stycken exemplar av filmen Zootropolis:)

Några av mina barn har sett den på bio, och älskat den, och jag såg en snutt av den på julafton då den var med på Kalle Ankas jul. Hur kul som helst!

Nu släpps den på dvd, den 11/7 och vad passar inte bättre då än att köra en liten utlottning.

Jag är ju lite frånvarande här när jag är ute och campar, så något kul ska ni ju ha:)

Zootropolis_3DBD_2D_se kopia

Denna gång är filmen på Blu-Ray!

 

Handlingen då:

 

Den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis är en stad som inte liknar någon annan. En smältdegel där världens djur, från den största elefanten till den minsta näbbmusen, lever tillsammans i stadsdelar som eleganta Sahara Square och kyliga Tundratown. Men när den alltid lika positiva poliskonstapeln Judy Hopps anländer till Zootropolis, upptäcker hon att det inte är så lätt att vara den första kaninen bland de stora och tuffa djuren i stadens polisstyrka. Fast besluten att bevisa vad hon går för bestämmer hon sig för att knäcka ett knepigt fall, trots att hon måste jobba med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lösa mysteriet.

Zootropolis är en äventyrskomedi regisserad av Byron Howard (Trassel, Bolt) och Rich More (Röjar-Ralf, The Simpsons).

 

Vill ni vara med?

Då vill jag att ni lägger en kommentar här under, med ert bästa filmtips för regniga dagar:)

Senast måndag kl. 24.00 så utser jag tre vinnare sen.

 

Lycka till:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ulrica

    Åh, regniga dagar ser jag gärna Änglagårdsfilmerna, är barnen med så blir det någon Astrid Lindgrenfilm. Tidlöst och lika bra nu som när jag själv var liten. Kram från Ulrica

  2. Ulrica

    Åh, regniga dagar ser jag gärna Änglagårdsfilmerna, är barnen med så blir det någon Astrid Lindgrenfilm. Tidlöst och lika bra nu som när jag själv var liten.

  3. Lisa

    Åh, den här har jag velat se sen tjuvkiken på julafton! När jag skulle ta med sambons dotter på den hade hon redan sett den med sin mamma och jag kände mig lite väl gammal att gå på den på bio själv ;) Har väntat på att den ska komma ut till försäljning! :D

    Bästa filmtipset måste ändå vara Astrid Lindgren filmer, det passar oavsett ålder och jag skulle kunna se de hur många gånger som helst!

  4. Eleonor

    Jag var och handlade mat med mina söner idag och stod emot deras tjat om att få köpa filmen. Jag min nöt visste inte att den var ny eller vad den var för något. Jag sa nej på rutin då jag inte är helt förtjust i deras önskningar om att ständigt köpa något. Och jag har som princip att säger jag nej så håller jag fast vid det. Idag borde jag nog ha lyssnat lite bättre innan jag sa nej. Ikväll, när det har regnat, har jag fått höra många gånger att det var nu de skulle velat se filmen. Tänk vilken överraskning om jag vann :). Det skiljer några år på barnen så det är inte helt enkelt att hitta en film som passar båda. En regnig dag skulle vi gärna se Lejonkungen, filmen är fin och spännande och musiken mycket bra.

  5. Johanna i Växjö

    När regnet öser ner, vi på denna film ser, oavsett vinter, sommar, vår eller höst, ’” Troll tyg i tomteskogen ” oss i regnrusket skänker tröst!

  6. Elin

    Sune på bilsemester har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv!? Och denna film har jag bara sätt kort på julafton och vill gärna se igen! Kram

  7. myran83

    Alvin och gänget gasen i botten är super rolig. Jag skulle nog tipsa om alla fyra filmerna som finns med Alvin och gänget.

  8. Thea

    Judar nu läser vi Harry Potter och rekommenderar därför de filmerna. Sju fina filmer med bra handling. En veckas ren gör ingenting.
    Vill gärna vinna lite nyheter.

  9. Susanne

    Håller tummar och tår, att jag denna film vinner, då mina barnbarn älskar Disney-filmer. Bästa ”regnfilmerna” är ju så klart Minionerna, de går alltid hem hos grabbarna.

  10. Annica

    Mitt bästa filmtips en regnig dag är;
    Poppa en stor skål med popcorn, tända lite ljus och titta på Insidan ut, en härlig film :)

  11. Therese S

    Klassiska Disney filmer funkar alltid.
    Idag (regnar hela tiden) ser vi på lejonkungen,skönheten och odjuret.

  12. Therese

    I vår familj gillar vi äventyr/action filmer såsom IronMan & Captain America. Men även animerade filmer såsom Rio, Shrek m.fl.
    Zootropolis lyckades vi aldrig komma iväg och se så jag håller tummarna stenhårt för vinst :) Är säker på att både jag och mina grabbar skulle gilla den skarp.

  13. Annika Nilsson

    Vi i familjen gillar Disneys ”Micke och Molle”
    Det är skratt och gråt en härlig symbios!! :)

  14. Zandra

    Vårt bästa filmtips är Astrid Lindgrens filmer. Just nu är det Rasmus på Luffen som gäller för Lovelia 7 år och Tristan 5 år.

  15. Kristiina

    Hej!

    Bästa filmtipset för en regnig dag är:
    – Frost
    – Sune i Grekland & Sunes sommar
    – Hitta Nemo
    – Lilla Jönssonligan

    Ha en fortsatt fin sommar!
    Med vänlig hälsning
    Kristiina.

  16. Maria

    Jag och min stora sin var på bion och gilla den skarpt.
    Han gav den ett gott betyg. ”När den kommer ut på film så vill jag att vi köper den så att lillebror får se den också och även pappa, för den var sjukt rolig”
    Så nu hoppas vi på att vinna den istället :)

    Och filmer som går hem på sommaren för barnen är Astrid Lindgren filmer eller äldre Disney filmer

  17. Maria

    Jag och min stora sin var på bion och gilla den skarpt.
    Han gav den ett gott betyg. ”När den kommer ut på film så vill jag att vi köper den så att lillebror får se den också och även pappa, för den var sjukt rolig”
    Så nu hoppas vi på att vinna den istället :)

  18. Åsa Rosencrantz

    Saltkråkan-filmerna – man får ju sommarkänsla där även när det regnar! Hoppas på lite tur då vi behöver omväxling i film-tittandet ;-)

  19. JennyMW

    Här blir det någon av Sällskapsresorna, eller gärna alla om vädret är trist. Funkar alltid, hur många gånger som helst:-)
    Med vänlig hälsning, Jenny

  20. Marie

    Bästa filmtipset en regnig dag är Bifilmen ”The Bee movie” enligt vår åttaåring. Äsch, den funkar uppenbart vilket väder det än är. Hon har sett den hundra gånger och det har varit sol, regn, snö, storm, morgon, kväll, sommar, vår, höst eller vinter :-)
    Ett sant filmtips med andra ord!

  21. Sofie

    Vår favoritfilm här hemma är Lejonkungen, min favorit sen barndomen som jag nu överfört till barnen!

  22. Caroline Teiler Östling

    Grabbarna här hemma skulle rekommendera ”miniorerna” eller indianerna som de säger. Den går varm här och det skrattas och sjungs om vartannat. ”Kompis”filmen som de säger ? De har länge längtat efter zootropolisfilmen och att få se den är en vist på bajsbingon (japp potträning i full gång) så en vinst här hade ju varit helt fenomenalt!
    Ha en go sommar!!!

  23. Åsa H

    Jag gillar se Shrek ! Och det går hem även för de små ! Vi skrattar inte alltid på samma ställe, men det fungerar !

  24. Jane Schrewelius

    Vi gillar Astrid Lindgrens filmer här hemma när det regnar (annars med dock). / Jane

  25. Agnes

    Hej! Mitt bästa filmtips för regniga dagar är Inside Out. Efter att ha sett den filmen så mår man så himla bra och man kanske tom gråter en liten skvätt för att det är något som man måste få ur sig. Dessutom förklaras känslor på ett sånt klockrent sätt! Filmen passar små som stora :)
    Kram!

  26. Linnea

    Sune filmerna säger mina systersöner. De bor i Usa men är här i sommar och behöver svenska filmer så zootropolis vore perfekt.

  27. Anneli ström

    Ice age är oslagbart ??men zootroplis vill jag gärna ha å titta tillsammans med mina barnbarn. Sengångaren är ju sååååååpåå bra

  28. Maria

    Vad svårt att välja en film. Vi gillar de flesta filmer av Astrid Lindgren men just nu är nog barnens absoluta favorit Lejonkungen.

  29. Tina

    Min Gullspira, barnbarnet Greta 2 och ett halvt år, gillar
    att sitta på pottan, och ha paddan på lite avstånd, och titta på film!
    Och har hon tur så kommer det nåt resultat i den:)

  30. Mirva

    Jag har en tvååring, en treåring och en sexåring här hemma och en favoritfilm som går hem hos alla är lejonkungen ❤

  31. Elli

    Vi brukar titta på en riktig klassiker som heter Villervalle i söderhavet. Man får drömma sig bort till en härlig söderhavsö medan regnet smattrar mot rutorna.

  32. Helena Olofsson

    Min yngsta (snart 3) vill se nononer ((minioner) medan den äldre just nu ser endera Byggare Bob eller Musse och hans vänner firar jul.

  33. Karin

    Jag måste slå ett slag för några klassiker. När våra grabbar var i 8-10 års åldern kollade vi på bla ET, tillbaka till framtiden och lite senare ( är ju lite läskig) Vem satte dit Roger Rabbit.

  34. Akå

    Jag rekommenderar nån slags film som är i många delar, typ Harry Potter, star wars, sagan om ringen eller Blue moon serien. Då behöver man inte gå ut på många många timmar!

  35. Sara B

    Hm, svårt att välja den bästa filmen vid regniga dagar. Om det är dagtid och barnen ska se ngt så blir det nog en Astrid Lindgren film, typ Lotta. Om det däremot är en tjejkväll för vuxna skulle det bli ”the holiday”. Med mannen dock skulle det bli Jurassic Park marathon.

  36. Sara B

    Hm, svårt att välja den bästa filmen vid regniga dagar. Om det är dagtid och barnen ska se ngt så blir det nog en Astrid Lindgren film, typ Lotta. Om det däremot är en tjejkväll för vuxna skulle det bli ”the holiday”. Med mannen dock skulle det bli Jurassic Park marathon :)

  37. Mahlin

    Åh så kul det hade varit att få vinna filmen. Mina brorsöner (6 o 2 st på 2,5 år) kommer om 3 veckor på besök. Mina filmtips är de underbara Astrid Lindgren-filmerna. Bullerbyn tex, med härligt sommarlov, eller Emil när han ställer till med Tabberaset i Katthult. Sen gillar jag att krypa upp i soffhörnan med popcorn tillsammans med familjen framför Sällskapsresan eller Göta Kanal. Svensk klassiker.
    Hoppas på vinst ?

  38. Johanna Andersson

    Singing in the rain! Musiken, dansen, historien – filmen har allt! Även yngre barn brukar fångas av den klassiska musikalfilm.

  39. Jennie östman

    Filmtips tillsammans med barnen blir Sunes sommar. Då återupplivar man sina campingminnen från när man var liten . Utan barn ser jag helst Dirty dancing. Den får jag aldrig nog av!

  40. Elli

    Mitt filmtips just nu är Grease! Den tittar jag och mina tjejer, 4 och 6 år, på för tillfället. Kul med något som vi gillar alla tre ?

  41. Therese

    Det finns inget mysigare än att krypa upp i soffan med mina barn och se en bra film. nicke nyfiken rullar en del här och kung fu panda. Får jag välja själv är det någon rolig film som tex alla sällskapsresan filmerna. Vill verkligen vinna, hade passat perfekt.

  42. Anna Olsson

    Croodarna – en rolig film för hela familjen.
    Älska mej igen (The Vow) – en underbar film för dej och dom äldre barnen.

  43. Emma Sjöberg

    Allt med astrid lindgren typ! Emil, lotta, pippi och bullerbyn är favoriterna här! Funkar alltid för både liten och stor ?❤

  44. Annika

    Vi har börjat se våra gamla favoritfilmer med barnen och Karate Kid tyckte de var häftigt men oj vad vi vuxna ändrat smak angående filmer ?

  45. Emma Sjöberg

    Allt med astrid lindgren typ! Emil, lotta, pippi och bullerbyn är favoriterna här! ?❤

  46. Jennifer

    Dirty dancing, en film som man inte kan se för många gånger å Patrick Swayze gör ju filmen ännu bättre ?

  47. Ann-charlotte

    Hairspray!! Versionen m John Travolta! Sätter färg på den gråaste regndag! Underbar!

  48. Therese hjälm

    Mitt bästa filmtips är sällskapet. Vad är mysigare än att krypa ner med barnen o mannen i soffan o ladda upp med en rejäl bytta spispoppade popcorn. Vad man ser på då spelar inte så stor roll!!

  49. Åsa

    The fundamentals of caring, så härlig film. Och med barnen tittar vi gärna på Ett päron till farsafilmerna ?. Tack för en underbar blogg.

  50. christine

    Mitt bästa filmtips för regniga dagar är en rolig svensk film som lorry eller repmånad. Här hemma skrattar vi lika högt varje gång:-D enkelt och underhållande;-)

  51. Therese Häll

    Här går Kalle och chokladfabriken varm. Den är ju bra, men vore kul med lite omväxling.

  52. Louise

    Mitt bästa filmtips för regniga dagar är att se gamla julkalendrar,jag och mina barn har sett ett par avsnitt av Håkan Bråkans julkalender från 2003 och käkat fruktsallad varje eftermiddag denna veckan.Mysigt!

  53. Madde N

    Åh vad jag vill vinna denna åt min systerson dom fyller år på tisdag. Vad gäller filmtips för regniga dagar finns det inget bättre än Astrid Lindgrens filmer, t ex barna i Bullerbyn.

  54. Malin

    Det bästa filmtipset jag har är Bamse i tjuvstaden. Det är den som jag och barnen tittar på just nu, när vi tittar på film. Passar bra om man åker förbi Kolmårdens djurpark och Bamses värld i sommar. Bamse passar både för stora och små!

  55. Desiree

    Någon av Astrid Lindgrens filmer och en stor skål popcorn funkar alltid. denna filmen har varit grymt kul att få vinna!

  56. Tonje

    The secret lives of pets / kjæledyrenes hemmelige liv reddet en regnfull lørdag for store og små for et par uker siden. Ellers det meste som finnes om minions og kung fu panda.

  57. Nanna

    Åh denna film vill jag vinna, såg också snutten på julafton tillsammans med mina barn och mormor och morfar och morfar nästan dog av skratt.

    Bästa film tipset är en …Håll i dig nu och häng med….. Den heter ”Livet är umderbart” och det måste vara den som är på ITALIENSKA (där finns en på engelska också men den är jätte tråkig och det har verkligen inte med det engelska språket att göra utan det med italienskan är bara för att du verkligen ska hitta rätt film, okej !!??)
    Filmen är från typ 1990 talet och faddrar om andra världskriget och du kan se den med ALLA dina barn och den är fin och tänkvärd och så ibland skrattar man högt och så gråter man litegrann.

    Kram

  58. Annakarin

    Vår favoritfilm är Insidan Ut. Mysig familjefilm. Håller tummarna att vi vinner ny sommarlovsfilm. Kram annakarin med familj Ha det mys i vagnen ?

  59. Sylwia

    Riktigt varma dagar tittar vi ofta på film mitt på dagen, lite siesta ; perfekt med en ny film nu i sommar! :)

  60. Marie

    Här hemma går Bilar varm under regniga dagar. Sonen på 2,5 år älskar filmen så den plockar vi ofta fram.

  61. Martina

    Hos oss har idag Nicke Nyfiken rullat för att stänga ute det dåliga som skett, tex att hunden bröt benet på helt fel ställe så det hade krävts rejäl operation och återhämtning som varat längre än hon skulle levt naturligt så blev det akut avlivning för att skona henne från smärtan, och gissa vad det är för dag idag om inte annat än min födelsedag. Snacka om ”kul” födelsedagspresent. Kanske inte mitt bästa filmtips dock, det får nog vara Valentines day för vuxna och Trassel om man har småbarn. Svårt att inte skratta under någon av dom filmerna. Ja bortsett från hemma hos oss just idag då..

  62. Karin

    Jag vill vara med och tävla.
    Mitt bästa filmtips är Bilar, Oliver & gänget och Micke & Molle.
    Så är jag ju väldigt svag för Dirty dancing, Pretty women, Grease, Titanic och G som i gemenskap =)
    Kram från mig

  63. Malin storm

    Idé age och trassel är väldigt bra filmer dom brukar vi kika på när regnet öser ner :-)

  64. Anna-karin

    Hej! Måste dela med mig av mina syskonbarn filmmys, inga kläder inrullade i deras täcken liggande i soffan med varma pop corn med krydda eller choklad om man frågar den yngre!☺ med någon scooby doo film

  65. Anna-karin

    Hej! Måste dela med mig av mina syskonbarn filmmys, inga kläder inrullade i deras täcken liggande i soffan med varma pop corn med krydda eller choklad om man frågar den yngre!☺

  66. Mickan

    Här är det Astrid Lindgren som gäller fullt ut när det regnar, men när man kan kan hela alla repliker i Pippi i Söderhavet utantill skulle det inte skada med en ny film att se ;)

  67. Emma

    Alla i våran familj stora som små, glada och sura ÄLSKAR alla Sunefilmer, nya och gamla. Vem älskar inte nostalgin i Sunes-sommar el den modernare humorn i Sune i Grekland:)

  68. Camilla F

    Hos oss spelar valet av filmen inte så stor roll, olika åldrar så vi får anpassa oss efter varandra. Men viktigt är en härlig filt och popcorn i tv-soffan. Det är gemenskap och mysigt i vår familj.

  69. Sanna

    Just nu är mitt bästa filmtips för hela familjen Kung fu panda. Både ettan och tvåan är både tänkvärda och roliga!! Både föräldrar och barn sitter klistrade.

  70. Anna-Leos mamma

    Mina bästa filmtips är lejonkungen och Toy story, men sonen är inte så gammal än så här blir mest bananer i pyjamas och stadens hjältar! Men att få vinna zootropolis, och ge den till min brors dotter skulle vara fantastiskt uppskattat?

  71. AnnaA

    Klassikern: Vi hade iallafall tur med vädret! Den är något som passar alla i vår familj?

  72. Josefin

    Finns väl ingen bättre än Sunes sommar? ?? ”Århundradets kallaste natt!!” ?
    Barnen älskar den lika mycket som vi två vuxna. Kanske att vi gillar den mer ?

  73. Ewi

    Bästa för regniga dagar är ”Pippi på de sju haven”, gammal originalpippi med inger Nilsson och den fantastiska långfilm som gjordes där hon är i Söderhavet för att rädda sin pappa från pirater.

  74. Milla

    Mitt bästa filmtips för regniga, soliga ALLA dagar på året är P.s I love you. Finaste filmen ever ?

  75. Sofie Franzén

    Roligast tycker jag det är att se en film som ingen i familjen sett tidigare. Annars är Ice age, Minionerna eller Insidan ut några av barnens favoriter. Tecknade filmer med skämt även för vuxna får ?tummen upp av oss.

  76. Maria Nordstedt

    Jag tycker att filmerna om Minionerna funkar för de flesta åldrar. När barnen blir lite äldre tycker jag att Harry Potter och hans förtrollande värld är härliga.

  77. Ingalill

    Finns det nåt bättre än lejonkungen med dom härliga figurerna Timor och Pumbaa!!!!!!!

  78. Anna

    just nu vill mina barn börja se filmer som jag älskade som barn.. såsom en en oändlig historia, Forrest Gump, tillbaka till framtiden. Men att se en film som ingen av oss sett skulle passa när det regnar som mest. lite poppade popcorn och så är alla nöjda.

  79. Sara

    Jag älskar de flesta Astrid Lindgren filmerna och det gör mina barn också så det är toppen ?

  80. Dessan

    Jag är en samlare på Disney filmer älskar dem. Men denna har jag ju då inte ännu så vore ju perfekt att vinna. Bästa film tipsett beror ju på vad man gillar finns ju inget härligare under en regnig dag krypa upp i soffan med filt och lite godis eller snackas och se en så kallad tjejfilm då tycker jag Julia Roberts filmer slår stort Notting Hill exempel. Är man på humör för en mer känslosam så ju filmen allt för min syster riktigt fina film, samt att Walk to remember. Men är min favoriter är nog ändå The holiday. Det var svårt men hoppas på en vinst ?

  81. Ulla

    Jag älskar Jurassic park filmerna, men det passar inte de regniga dagarna med barnbarnen. Filmer som jag har från när mina barn var små funkar inte idag. VHS är utdött. Så det vore roligt att vinna en film som vi kan titta på i sommar
    Ulla, mormor till 2.
    ( tack för en härlig blogg, vardagligheter och annat både trevligt och otrevligheter är avskållande läsning)

Comments are closed.