Childhood-dagen :) ni kommer väl nu på söndag? – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Childhood-dagen :) ni kommer väl nu på söndag?

childhood-loppi

På söndag är det Mors dag, och även Childhood-dagen:) Bilden ovan är från förra året!

Ett bra sätt att uppmärksamma båda är att ta sig till Gröna Lund då.

image


För att? Kanske ni undrar. Och svaret är: För att alla entre’intäkter före klockan 16.00 oavkortat går till Childhoods arbete för att barn ska få vara barn!

Och för att se Oscar Zia, Ace Wilder Brolle och Syster Sol uppträda.

Här har man tänkt till med artisterna, finns nåt för alla:)

Vår egen drottning Silvia kommer man få se i egen hög person också. Denna oerhört vackra kvinna som jag hyser stor beundran för.

Childhood-dagen är en årligen återkommande familjedag med syfte att erbjuda en härlig dag ihop med familjen samtidigt som man samlar in pengar för att barn som inte har det så bra som de borde ska få en trygg uppväxt. Utan våld och övergrepp.

 

Alla barn borde få ha en fin och trygg barndom, tyvärr ser verkligheten väldigt annorlunda ut, men genom Childhoods arbete får fler möjligheten.

Jag brinner såklart för barn:) Hela mitt liv har på olika vis fokuserat på de minsta i samhället.. Jag utbildade mig till att jobba med barn och jag har nio stycken egna. Kan jag hjälpa ett enda barn till ett bättre liv så betyder det mycket för mig. Jag funderar mycket på vad man kan göra för att hjälpa till, och förutom att skänka pengar till olika organisationer och vara Världsförälder så är att bli fosterfamilj något jag lutar åt, men är osäker till hur de ställer sig till ensamstående. Klart är att jag mest troligt kommer fortsätta att ha mitt prio och mitt fokus på barn. De är vår framtid:)

På söndag kommer det på Gröna Lunds Lilla scen vara underhållning för barn, och på Stora scenen uppträder sen alla artister kl 16.00.

ALLA intäkter från entre’n går alltså oavkortat till Childhoods arbete, så enbart genom att komma dit bidrar man till det här viktiga arbetet!

Jag kommer vara på Gröna Lund på söndag:)

Ses vi där?

 

Kan hända att jag kommer tjata om detta.. Det är för att det är viktigt!

Vill ni läsa mer? HÄR gör ni det:)

Nu ska jag vidare in på lektion!!

Hörs senare:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.