familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Annons

Snövit i Uppsala – vinn biljetter:)

 

Åh det här är så roligt!

Musikalen Snövit kommer till Uppsala den 7 april, och jag har i samarbete med Dröse & Norberg fått möjligheten att tävla ut två stycken biljetter till en av er:) Jihooo!
Snövit musicalOch på tal om jihoooo, så är ju YOHIO med:) och även Ellen Bergström, Nanne Grönvall och Niclas Wahlgren:)

Stiligare prins får man leta efter:)

En lycklig vinnare vinner två stycken biljetter som ENBART gäller i Uppsala den 7/4 så det gäller att ni verkligen kan ta er hit då. Det är en torsdag om jag inte har helt fel. Klockan 18.00.

En trailer ser ni här –> Snövit the musical

(Vill ni inte chansa på att vinna så finns det biljetter på Ticnet/ Ticketmaster , även till andra städer såklart.)

Som vanligt kör vi en enkel tävling, det är roligast så:) Jag vill helt enkelt veta hur många dvärgar Snövit omger sig med? Och sen varför just ni ska vinna:)

Svara i en kommentar här under, senast söndag 20/3

Stort lycka till nu:)

 

Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

 1. Jennifer B

  7 små dvärgar har snövit runt sig!

  Jag skulle vilja ge biljetterna till en liten kille som känner sig lite bortglömd just nu när han fått två små tvillingsystrar. Vore super för honom! (min sons kusin)

 2. Camilla Wiklund

  7 dvärgar såklart. Min brorsdotter Isabelle skulle älska att få gå på den här musikalen och jag skulle bli så glad om jag kunde få vinna biljetterna. Hon fyller sex år i april och älskar Disneyfilmer.

 3. Sven-Olof Johansson

  Åh, det här skulle passa farfars lilla prinsessa Linnéa som hand i handske. Hennes favorit bland alla sagofigurer är just Snövit och hon brukar klä ut sig och spela henne. Hon är verkligen fascinerad av den elaka styvmodern och det förgiftade äpplet och skulle älska att få se sin idol och skyddsling Snövit i ”verkligheten”. Hoppas så på tur nu!

 4. yvonne

  Snövit har 7 dvärgar omkring sig.
  Det skulle vara väldigt skoj att överraska ungarna med en tripp till uppsala och se snövit….. kanske plussar på med hotellövernattning också!

 5. Jessica

  Åhhhh!!! Sjuuuuu små dvärgar!!!
  Skulle vilja vinna biljetterna å överraska min fina vän Nina med ett musikal besök. Vi älskar kulturiga saker å i synnerhet barnsliga saker men ingen utav oss har barn som vi kan kamouflera oss med när vi vill gå på sånt hära. Men vinner vi biljetter så MÅSTE vi ju gå

 6. Sofia

  Snövit omger sig ju så såklart med sju dvärgar. :) Frågade min son Noah (7 år) varför just vi ska vinna. ”För att det är jättekul med musikaler!!” ”Men du har ju aldrig gått på nån, svarade jag. ”Men och!! Det är ju säkert jättekul!” fick jag till svar. haha!! :P /Sofia

 7. Birgitta hedvall

  snövit o de sju dvärgarna är en saga man hört sedan barnsben, även mina 4 barn och alla dagbarn genom åren har fått höra denna saga, skulle vara underbart att få åka till Uppsala och uppleva denna teater med någon

 8. Helena Persson

  Snövit och de 7 dvärgarna. :-)
  Det vore superroligt om jag kunde ta med min mamma på en sån upplevelse. Hon ställer alltid upp för mig och hon finns alltid där när jag behöver det, om det bara är att dra ett roligt skämt eller hålla mig i handen när jag har det svårt. Så nu vill jag göra nåt för henne och visa min uppskattning, att allt som hon gör betyder så mycket för mig.

 9. Ulrika

  Snövit har 7 dvärgar. Jag vill vinna och ta med mig min stora tjej på 8 år och ha egen tid bara med henne! Egentligen har hon uttryckt en önskan att få gå på Jerry Williams och ha rockabillyklänning och skinnpaj på sig, men Snövit skulle slå lika högt

 10. Stephanie

  Sju dvärgar är det. Jag skulle vilja vinna biljetter så att jag kan ta med min systerdotter som älskar Snövit ! Och hon har precis blivit storasyster, igår faktiskt, och kan behöva få komma iväg och göra något mysigt och roligt ensam med moster❤️

 11. Marcus

  Svar: 7st
  Motivering:
  Snövit är dotterns stora favorit, hon skulle verkligen älska att gå dit.
  Ofta hon hemma Snövits klänning bär, jag håller henne så otroligt kär.
  Att fö överraska henne med en biljett, skulle göra min dag när jag lyckan i hennes ögon sett.

 12. Lovisa

  7st dvärgar såklart :)
  Skulle så gärna vilja ta med min snart 4åring på snövit innan hans lillebror kommer i maj. Lite mamma/storebror tid kan man aldrig få för mycket av. Vi bor i Uppsala så 7/4 passar oss perfekt.

 13. Katarina

  Snövit har 7 dvärgar. Jag skulle ta tåget till Uppsala med mina två söner 11 och 13 år, gå ut och käka en pizza eller något som de väljer och sedan låta de gå. De älskar musikaler och Yohio står högt upp på listan. Det skulle bli en oförglömlig kväll för dom. Samt en perfekt födelsedagspresent för lillebror (11år)Hade vi råd skulle vi gå på musikaler o föreställningar jämt men som ensam försörjare har jag tyvärr inte det :( Håller tummarna!

 14. Zara

  7 dvärgar!
  Skulle gärna ta med mina 2 ”dvärgar” här hemma på Snövit, tycker dom är värda lite extra såhär mitt i termin, å långt kvar till sommar och semester. Slulle vara skönt med något extra till dom, bara för att!!!!!

 15. Mia

  7 dvärgar :)

  Jag vill inte vinna till mig själv, jag och barnen har redan köpt biljetter, däremot vill jag ge min bror och hans kontaktperson chansen att få se musikalen i Uppsala :)

 16. Thea

  Det är sju dvärgar. Detta skulle jag vilja vinna till min mamma o min dotter som skulle behöva en dag ihop. De blir ofta störda av de yngre barnen när de träffas o eftersom dottern är det äldsta barnbarnet blir hon ofta den som får vänta. Em dag i uppsala med musikal hade varit kul för dom!

 17. Angelica Schwoebel

  Och för alla som kan misstolka menar jag inte att kortväxta har lägre intelligens, absolut inte. ”Kort” i snövits fall handlade endast om hennes sunda förnuft som tycks tryta. Puss

 18. Angelica Schwoebel

  Hej Carola!
  Först vill jag meddela att Snövit omger sig med 7 dvärgar, om man inte räknar med Snövit själv då (hon är ju lite kort i kolan som inte tycker att det är något skumt att Gunilla Persson går runt och säljer frukt mitt i skogen). Jag skulle vilja vinna biljetter till mig och min son Cash som fyller 8 i sommar. Cash är en fantastisk storebror, han har nämligen två småsyskon med lite extra krydda i. Cash lillasyster har många olika diagnoser (både somatiska och neuropsykiatriska) och Cash lillebror har en tämligen grav autism, de är givetvis lika magiska alla tre barnen men Cash får stå tillbaka otroligt mycket. Och han gör det med sådant mod och ansvar att det värker i hjärteroten. Han är en hjälte, övrig tid är han dessutom en fin kompis och jobbar hårt i skolan utan minsta gnat. Det skulle vara fantastiskt att få ta med honom på detta och dessutom få chansen att sova på hotell och åka tåg bara han och jag, något han önskat sig länge. Dessutom fullkomligt avgudar han Yohio. Många kramar och hållna tummar!

 19. Malin

  7 dvärgar :)
  Jag tycker att jag och min dotter ska vinna detta för att hon älskar Snövit (och jag med för den delen ;)) och det skulle vara så roligt att överraska henne med det här på hennes födelsedag i april!

 20. Felicia

  Hej Hej!
  Det är 7 dvärgar och jag vill vinna för att jag har det väldigt jobbigt just nu så skulle vara bra för mig att få göra något kul!

  Mvh Felicia :)

 21. Ewi

  7 dvärgar var det Snövit träffade på… Skulle jättegärna ta med mig min 7-åring på Snövit. Det är sällan vi läser de klassiska sagorna och i filmväg har han varit rädd för precis allt (Micke och Molle är ”läskig”, Peter Pan, Big Hero Six och Paddington likaså…) Film verkar inte vara vår grej. Kanske musikal, då den dessutom verkar ha lite inslag av skämtsamhet och häxan är inte riktigt lika läskig som på film? Vill så gärna att han ska få ta del av/lära sig de gamla sagorna!

 22. Amanda

  Det är sju dvärgar i Snövit :)

  Jag skulle vilja vinna därför att jag då skulle ta med mig min finaste och närmaste vän, och ge henne något som gör henne riktigt glad!

 23. Hanna

  7 dvärgar har Snövit!!
  Skulle gärna ta med min dotter på musikal, är student för tillfället,och inte allt för bra ekonomi. Då får sånt roligt som musikaler bortrationaliseras.. Därför skulle det vara kul att vinna!!

 24. Mira

  Snövit har 7 dvärgar :)
  Jag skulle ta med en av mina närmsta vänner som betyder jätte mycket för mig, hon ställer alltid upp och jag vill ge något tillbaka, det här skulle vara en perfekt present då hon fyller år några dagar innan och hon är väldigt intresserad av musikal och teater. Vi båda vill jätte gärna se musikalen så det skulle bli ett roligt minne tillsammans :)

 25. Lena Blomqvist

  Hej, Carola!
  Tack, för en väldigt underhållande blogg :)
  Snövit har 7 dvärgar.
  Jag skulle sååå gärna vilja vinna och få överraska min snart 5-åriga son med en mysig dag i Uppsala och få gå med honom på musikalen!
  I maj kommer vår efterlängtade bebis och orken för min del börjar tryta och jag skulle älska att få överösa våran Rasmus med massor av mys nu när vi har möjlighet att vara bara vi innan bebisen kommer. Att han dessutom är väldigt musikalisk och älskar musik gör ju inte saken sämre :).
  Hoppas, hoppas, hoppas………

 26. susanne j

  7 dvärgar tror jag bestämt att det var :)
  Biljetterna skulle min son med sambo få för dom har helt klart barnasinnet kvar. En musical blir man väl aldrig för gammal för.

 27. Ina

  Snövit har 7 dvärgar. Jag skulle vilja ge biljetterna till min dotter som varit mycket sjuk i vinter. Hon skulle behöva lite uppmuntran. Hoppas på god tur. Mvh ina

 28. Annette Närehag

  Dvärgarna är 7 st
  Vore toppen att få gå på musikal tillsammans m min son.
  Han älskar teatrar och musikaler men tyvärr är det ofta alldeles för dyrt för mig som ensamstående mamma.

 29. Ulrika

  7 dvärgar har Snövit runt omkring sig. Jag vill uppmuntra min musikintresserade 7-åriga son som alltid vågar stå för det han gillar och inte låter sig slås ned av tråkiga kommentarer. En sån här cool grej med mamma går definitivt före fotbollsträningen med kompisarna!

 30. Sofia

  Snövit omger sig med 7 dvärgar:)
  Efter att nyligen flyttat till Uppsala, börjat ny skola och blivit storebror tycker jag att min sexåring är så värd att få göra något skoj med bara sin mamma (dvs mig;)) Det har inte varit helt lätt för honom att lämna alla kompisar och saknaden är ofta stor så det vore verkligen kul att peppa honom att tycka att Uppsala är en rätt bra stad att bo i ändå. Hoppas på vinst:)

 31. Pernilla

  Snövit har 7 dvärgar. Det vore underbart att få gå och se Snövit med min dotter, hon älskar musikaler.

 32. malin

  Hej
  Snövit har sina sju små dvärgar runt sig :)
  Jag vill så gärna ta med mig min brukare om jag vinner. Han älskar musik i all dess former :)

  Önskar dig en underbar vecka Carola :)
  Kramisar Malin

 33. sofie

  7 dvärgar har tjejen i sin makt :)
  Har under min 35år (på lördag) aldrig varit på musikal eller teater och vore helt underbart att få gå. Dessutom att då få se något så härligt som Snövit som verkligen har allt vore ju kanon. :D

 34. Farmor Lisa

  Snövit och de 7 dvärgarna. Den 7/4 fyller mitt underbara barnbarn Tuva 4 år. Med farmor i Norrland så ses vi inte så ofta som man önskar men till hennes födelsedag går färden mot Uppsala. Åh vad kul det skulle vara att gå på musical med henne!!!

Annons