Familjen Annorlunda

Off:/

Det är så kul när ni engagerar er :)

Tack❤️ 

Jag är skruttig. Vet inte alls vad som är fel, och kan inte sätta fingret på något, men jag är sjukt trött. Har mer eller mindre legat raklång i två dagar och sovit, slumrat, lyssnat på ljudbok och spelat olika Escape-spel på mobilen. Jag är numer expert på att ta mig ut ur låsta rum:)

Jag har noll matlust, är inte förkyld eller mår dåligt på något vis utan bara helt slut. Fattar ingenting, men tänker att kroppen behöver väl vila då. Jag vet att jag har mycket runt mig hela tiden och helt ärlig är jag rädd för att en dag braka ihop och inte klara av att ens kliva ur sängen. Det vore inte konstigt om jag gjorde det, men jag tror inte att jag hamnar där, det känns aldrig helt hopplöst eller genomsvart, och jag kan konsten att lägga mig ner och tala om att nu ligger jag här, allt annat får liksom vänta, jag måste vila mig i form :)

Ungarna är som vanligt guld, de hörs knappt av och hjälper varandra, så jag får ligga och tycka synd om mig själv.

Idag, Alla hjärtans dag❤️, kändes det surt att inte orka ett dugg, men barnen  hjälptes åt att baka en chokladkaka, som de sen serverade med vaniljvisp. 

  Och senare på kvällen gick de till Ica och köpte chokladpraliner till sin suggiga morsa som bara ligger i sängen. ❤️ 
Ska se till att fixa nåt fint till dem när jag piggnar till. Typ i morgon för nu känner jag att det räcker, jag är less. Har inte ens orkat snacka i telefon utan har dissat alla som ringt, sorry. Antingen frisk nu eller sjuk på riktigt tack. Och helst det första;)

Nu har jag kravlat mig upp och ätit soppa, choklad och digestive med räkost, och kollar på nån film. 

Sen sova lite till… Och sen jäklar måste jag vara pigg!

Ha det gott:)

Natti natti 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Fina Carola!!Att din kropp är helt slut är helt förståeligt, du kämpar i vått och torrt för dina barn!Sveket från din x-man var ju horribelt….lämna dig med allt på dina axlar. Så skamligt att det inte finns ord :( Känner mig helt som en urvriden trasa på kvällarna efter jobb, fritids och dagis hämtning, aktiviteter och kvällsmat. Orkar inte ens se åt maken, är han lite sur för ;) Men vi kvinnor ska göra allt och sen när lugnet lagt sig och ungarna somnat, ja då ska man tydligen ha energi kvar som en jäkla duracell-kanin…..jovisst!! Kurera dig och vila ♡Kramiz

  2. Russintanten

    Här kommer det energikramar och vilo- order .Lyssna på din kropp och ta vara på alla tillfällen du kan vila. Önskar att
    jag skulle kunna hjälpa di g med praktiska saker också, men är för långt bort. Tänker på dig ,

  3. Anna

    Vart rädd om dig finaste du. Lyssna på kroppens varningssignaler och bara vila. Vila för att läka.

    Du har varit med om så enormt mycket de senaste åren, tillslutsignalerar kroppen det ofta. Men så är vi så starka och sliter på. Vi är utbrända. Men vägrar inse.

    Själv slet jag på under tre års utbrändhet, i ett tempo likt X2000 privat såväl som professionellt. Sen bokstavligen kraschade jag in i en bergvägg, utan vare sig säkerhetsbälten eller airbag. Och min resa till ett nytt normalt liv är lång.

    Så gör inte om mitt misstag fina du. Bromsa, och de din kropp vila. Kanske behöver du för en kort tid sjukskriva dig ifrån dena studier?! Bara för att hinna ikapp?!

    Vi alla tror att vi är odödliga, själv hade jag inga begränsningar. Jag fixade och levererade, men på vägen glömde jag bort mig själv….

    styrkekram ❤️❤️❤️

  4. Birgitta

    Carola!!!!
    Det här var precis vad du behövde.Vila alltså. Man MÅSTE lyssna på kroppen. Tur att du har så duktiga barn som kan hjälpa till.Och det är helt och hållet din förtjänst.Kramar

  5. Birgitta

    Hej!
    Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Jag skiljde mig för många år sedan, inte alls som din, men urjobbig iallafall. Kämpade å slet! Vaknade en fredag och trodde jag hade hög feber, men icke! Var helt slut i kropp å själ! Det tog 4 dagar sen var jag på benen. Jobbade inte på en hel vecka. Det var en var en var en varningsklocka.
    Ta hand om dig, gläds över dina fantastiska barn och familj. En dag träffar du liksom jag, en ny kärlek ❤️

  6. Sassa

    Massa massa kraftkramar!! Och kom ihåg du är en sån kämpe alla dagar 24/7 så ibland måste man få bara vara och vilaaaa!❤️❤️❤️❤️❤️

  7. Anki

    Krya på dig!
    Verkar som om du har samma symtom som jag har. Har mer värk än vanligt och så sjukt trött. Har inte blivit mycket gjort denna helgen. Orkar bara ligga och vila :-/

    Kramar från Skåneland

  8. Karin

    Stor kram till dig!
    Här har vi legat helt däckade sen i fredags, i influensan, både mannen och jag.
    Hoppas du klarar dig från att få in den i huset, och hoppas du känner dig piggare i morgon.
    Kram igen

  9. Kakan

    Hoppas du känner dig bättre snart! ♥

    Jag var sjukt trött i en vecka ungefär sen kom feber och muskelvärk och efter det kom förkylningen. 14 dagar tog det att bli någorlunda frisk. Nu står jag på andra sidan och kan konstatera att det var influensan från helvetet. Håller tummarna att du slipper!!

Comments are closed.