Familjen Annorlunda

Get personal :)

 

Jag har inte visat er min födelsedagspresent som jag fick av barnen! Några veckor innan min födelsedag så fick jag en förfrågan om samarbete från en sida som heter Get personal,  och barnen satt bredvid när jag kollade vad det var för kul. Det är en jättebra sida för er som vill göra era presenter personliga, med hjälp av gravyr. Allt från graverade kärlekslås till cigarettetuier. Kul:) Och snygga grejor, till bra priser.

Ungarna vet att jag har velat ha sådana här dogtags länge nu, och eftersom det fanns i en perfekt storlek, inte för stor, inte för liten, lagom lång kedja, så valde de gravyren på dem och så fick jag halsbandet i födelsedagspresent:)

De är tuffa, mina kids:get personal

Det är Corrinda som börjat med att kalla mig för Bad -assmorsa, speciellt när hon vill ha något;) och så har de andra hakat på. Jag tycker det är coolt:) Jag är ju rätt bad-ass på många vis. :D Googlar man översättning så blir det Tuffing:) Limited edition är vi ju allihopa.

IMG_3104

 

Jag har det på mig hela tiden:) som en påminnelse till mig själv att jag är bra, och för att jag uppenbart gör något så även kidsen tycker det:) Det är så snyggt! Och kaxigt ;)  ♥♥♥

Halsbandet kom i en tjusig presentförpackning, och det gick fort. Man kollar hur gravyren blir direkt på sidan, och man kan välja typsnitt, storlek osv. Givetvis kan man välja sitt namn, om man nu inte vill köra den här stilen:) Eller barnens namn, eller något som betyder något för en. Det enda som begränsar är att det är ett visst antal tecken.

Beställer man före 15.00 så skickas ordern samma dag, måndag till fredag, och det är ju inget annat än supersnabbt:)

Har ni kvar någon svår person att köpa julklapp till? Någon kär? Nån som har allt? Jag törs nästan lova att ni hittar något på den här sidan:)

Kanske armband? Eller ”mina” dogtags? Feel free to steal the idea;) Finns såklart massa andra varianter av halsband och smycken, alla lika fina.

Det var dagens julklappstips, spar det för resten av året för det funkar lika bra till vilken present som helst:)

 

Och i samarbete med Get personal alltså:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mich

    Vilka dyra priser på sidan :o är säkert kvalitet men 1000 kr för en penna ;) nja vågar inte köpa till sambon han skulle inte våga använda pennan ifall den skulle gå sönder

  2. Erika

    Hahaha! Jag läste rubriken på svenska jag… Personal till getter, vad är nu detta? Fint halsband!

    1. Malin

      Håller med! Lite väl dyrt faktiskt. Tittade på whiskyglas och priset på dem på annat ställe utan gravyr är 199 för 2 st. Och här med gravyr 395, så nästan dubbla priset för lite gravyr, nja… Men får man samarbeten och bra rabatt så förstår jag att man kan handla.

Comments are closed.