Familjen Annorlunda

Och shoppingen gick..

smärtfritt och var bara trevligt :)

Det brukar inte vara så, han hatar att shoppa, min son, nämligen. Gå själv kan funka ibland, men jag är mkt bättre på att snoka reda på bra priser ;)

Jag och Jamie möttes upp med Robban på Intersport. Jag hade glömt att stadium lagt ner där men å andra sidan hittade vi gympadojor med 50% rabatt, och långkallingar som han godkände. Han ska på Flygvapenfrivilliga i helgen, övernattningar och grejor och behövde kittas. Badbrallor gick vi bet på dock. ( ordet Dock får man inte använda som journalist.. Ingen av oss på kursen fattar varför, men tydligen ogillas det av alla redaktörer. Tror det är på väg tillbaka dock ;) det är ju ett asbra ord)

Sen mötte vi Corrinda och gick och fotade dem för id-kort. Robban satte sig och var nöjd med bilden, men Corrinda som inte fattat ( inte lyssnat de tio gånger jag pratat om det) att det skulle fotas kände sig inte på ” fotohumör”.:)

Men hon blev nöjd ändå, så pass man nu någonsin blir det med pass / id.

Iväg till Swedbank, fyllde i alla papper, och tackar den som bestämt att det räcker med En vårdnadshavare som skriver under, den andra är ju osynlig och vill inte samarbeta fast han låtsas det. Sist tog det flera månader med papper som skickades fram och tillbaka, han fattade inte att de skulle bevittnas eller skrev fel eller så, och så när det ÄNTLIGEN var klart, så behövdes det inte, trots att det var den infon jag fick:/

Så jävla tröttsamt, och slöseri med tid, energi och humör. Men vem bryr sig om mig? Ingen. Honom däremot klemas det med.. När jag orkar ska jag ta den striden. Och då blir den offentlig för Sverige håller på att vränga ut och in på sig för att inte  förnärma papporna. Som då är fria att bete sig som arslen. Och på vems bekostnad får männen vara untouchable ? Vilka får återigen stå tillbaka? Jo just det ja;) Mammorna. Kvinnorna. Längre än så har vi inte kommit, det har helt tippat åt skogen. 

Bah, sorry en parantes, det bubblar upp mellan varven, lite som valfri arkiv vulkan som talar om att den lever genom att puffa lite då och då ;)

Sen kommer utbrottet när man minst anar det.. Hehe;)

Nåväl, sen ändrade vi lite, de gör visst om nåt vid nyår, banken, så nu är det klart. Minns inte vad det var, och så anslöt jag dem till swish. Älskar Swish! Speciellt såhär års när det samlas in 20kr här, 50 där och 35 där. Sex skolungar, en kyrkisunge, och det är många kontanter i kuvert, men swish swosh klart :)

Mkt bättre.

Så ville de fika, men tiden var knapp så det blev Pressbyrån :)

Bullar och  choklad on the go.

75kr för att stå i p-garage i ca 1,5 timmar, storknar lite men eftersom jag aldrig kunnat det med bussen utan fått parkera långt bort och gått, så känns det jäkligt lyxigt:)

Hem, och sen iväg och träna.

I natt sov jag typ tre timmar, så nu är det sovdags!

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Teresa

    Ja min exman får gärna träffa sina barn men han prioterar ALLTID sig och sin tjej framför barnen
    Han hör inte av sig till ungarna
    Men ett par dagar efter fars dag messade han dem om hur ledsen och besviken han blev när han inte blev uppvaktad
    Han har inte träffat dem på snart 1,1/2 år men farsdag present väntade han sig
    Ja man upphör aldrig att bli förvånad
    Jag har gjort allt för att han ska förstå att barnen behöver sin pappa , men allt bygger på om han har lust !
    Svensk lag är kass barns rätt till båda sina föräldrar gäller endast om båda föräldrarna VILL ha sina barn
    Kram

  2. Jenny

    Här har du en till som kämpar mot Sveriges lagar, så när du tänker ta striden – count me in! Jag är så less på det här systemet och daltandet med papporna.
    Kram till oss starka mammor som orkar med

  3. Malin

    Usch får ont i magen när jag läser.
    Jag har en pappa i min närhet som kämpar sig gul och blå för att få vara med sin dotter.
    Mamman har tagit med sig henne och flyttat hem till sina föräldrar 20 mil bort, utan pappans tillstånd.
    Mamman och barnets mormor gör sitt yttersta för att sabotera allt för pappan och hans umgänge med dottern. Han har kontaktat både soc och advokater som mest tycker att han ska hålla sig tillbaka och låta mamman få göra som hon vill. Vill hon flytta till Thailand (tex) med er dotter så låt hon göra det, ungefär så låter det. Tilläggas bör att de har gemensam vårdnad om barnet!
    Pappor verkar inte ha några rättigheter alls medans åtminstone denna mamma kan göra precis vad hon vill!!

    1. familjenannorlunda

      Och i mitt fall är det precis tvärtom. Han har alla rättigheter, jag enbart skyldigheter och han träffar dem ju knappt. Tre timmar varannan vecka, och då bara de fyra små.. Om de är friska.. Jag ska tvinga barnen till saker de inte vill, jo exakt så har de sagt, och i nästa sekund kommer : för barnens skull.. Hur det nu är för barnens bästa att även jag sviker?
      Jag är sjukt besviken på vårt rättssamhälle . Berättelsen som du återger bevisar ju att det inte funkar, och att något som är solklart här inte ens kommer på tal där.. Sveriges lagar borde väl vara lika för alla?

    2. Lilian

      Har också en pappa i min närhet ( Min systers son) som kämpar med näbbar och klor för att mamman flyttat ( idet här fallet 80 mil bort) trots gemensam vårdnad. Rektorn på barnet skola som INTE FÅR skriva ut barn från skolan utan bägge föräldrarnas underskrift, om dom har gemensam vårdnad; bara skrattar och säger ” Vi gjorde visst ett litet fel”. Detta lilla fel har gjort att en pappa förlorat vardagskontakten med sitt barn( ialla fall så länge rättsprocess pågår). Han åker så ofta han kan alla dessa mil för att träffa dottern .Och allt verkar vara till mammans fördel. Så det är inte alltid papporna det tänks på. …

  4. Louise

    Den där vulkanen har mer än rätt att få ett stort j*vla utbrott efter allt den har fått stå ut med!
    Kram till dig och dina fina barn <3

Comments are closed.