Experimentet -vinnaren! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Experimentet -vinnaren!

Alltså jag ber om ursäkt, men jag har inte haft tid förrän nu, men nu så:)

Helene vinner boken:) Stort grattis!!

Vill väldigt gärna ha boken! Är sjukskriven sedan länge i ökande grad då jag inte klarar kemikalier och inte kan vistas ute bland folk längre (”parfymallergisk”). Jobbar dock hemifrån, men kroppen säger nu ifrån då arbetet är monotont. Nu sitter jag fast i Fk:s och Af:s utredningar och under tiden går det åt mycket böcker för att hålla tristessen borta och hjärnan igång, dock är ju ekonomin inte den bästa just nu och biblioteksböcker klarar jag inte, de luktar så gott som alltid av andras parfym/sköljmedel m m. Följer din blogg sedan länge och är full av beundran över hur du klarar av allt med alla barn, särskilt sedan du blev lämnad av ”han vi inte nämner vid namn”. Dessutom skriver du skitbra (ursäkta min franska!).

 

Jag har mailat dig, men om det av nån anledning försvinner, maila carolawetterholm@gmail.com :)’

Stort tack till Sarah och Harper Collins ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.