Familjen Annorlunda

Favoriter från Yves Rocher som du hittar hos LOPPIshopping :)

När jag var liten, och lite mindre liten, halvstor och tonåring och så småningom vuxen, så kom det reklam från Yves Rocher i brevlådan. Med lotter, som man alltid vann på:) Enda gången man vann på lotter liksom;)

Och jag minns att mamma handlade en del därifrån, och jag har gjort det jag med förr, men så slutade de där breven med lotter komma, och ja, jag glömde bort dem lite. Vilket är synd, för de har ju superbra produkter!

Jag har fått testa lite av deras grejor nu, i ett samarbete, och återupptäckte dem:)

Och om ni inte redan upptäckt LOPPIshopping, så är det dags nu, för går ni  via dem så ”tjänar” ni pengar:)

Som medlem samlar du poäng på alla dina köp i alla deras anslutna e-butiker, poängen växlar man sedan in mot presentkort :) Supersmart. Inget att förlora, bara vinna, bästa dealen ever:)

Yves Rocher är anslutna t.ex…

yves rocher

Haha, boken i bakgrunden….I don´t know. Men strunt i den! Handkrämen snodde Patricia, hon jobbar inom restaurang och tvättar händer hela tiden, och behöver en bra handkräm.  Läppglanset ligger i min väska, superbra. Kladdar inte och sitter fint och blir inte torrt. Nagellacken har använts flitigt, och i går målade Lovelia naglarna själv.

yves rocher

Alla färger såklart:) Det täckte på ett lager, och torkade tillräckligt snabbt för att jag skulle vara nöjd, ungarna har ju noll tålamod och jag vill inte ha kladda av nagellack överallt. Bra pensel, bra konsistens, allt var toppen, och jag har fått order om att beställa fler:)

 

IMG_3035

 

Kajal och mascara får toppenbetyg, men…alltså ögonskuggan! Jag dör lite, så himla fint, jag gillar ju glitter:)IMG_3036 IMG_3038

Alldeles lagom med skimmer, och en sådär schysst färg som man kan använda till både vardag och fest.
IMG_3039

Det är Patricia, om ni inte ser det:) Så här ser ögonskuggan/skimret ut, en liten burk med löst pulver. Så behändigt och enkelt. Använd pensel eller fingertoppen:)67427

 

Jag har nu fått en lång lista med produkter som Corrinda och Patricia önskar sig…ska se om jag kan få in NÅGOT till mig själv åxå:)

Jag visar er nog:)

Och så var det ju det där med att sova…..natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.