Familjen Annorlunda

Vinn biljetter till UnderbaraBarn-mässan

I några år nu så har jag åkt iväg till Älvsjö klockan svintidigt för att gå på UnderbaraBarn mässan. Jag har fått den stora äran att bli en av deras VIP-bloggare och varit inbjuden till en bloggfrukost som startat innan mässan öppnat. Det är en bit att åka från Uppsala, så det har inte varit jättekul att kliva upp i ottan, men det är värt det, helt klart :)

Även i år är jag inbjuden som VIP-bloggare, och jag känner mig som vanligt hedrad. ♥

Vill ni så läser ni om vårt besök på UnderbaraBarnmässan 2013 och UnderbaraBarnmässan 2014, klicka på länkarna bara:) Jag får lite ont i hjärtat när jag ser bilderna på barnen, ojoj så de växer! Vad fort det går. Mina älsklingar ♥

Vad är nu denna mässa för något då?

Jo, underBARA BARN är en mötesplats främst för familjer med barn upp till 6 år, men självklart är alla välkomna. Där finns allt samlat  som kan vara intressant för föräldrar, blivande föräldrar och barn upp till 6 år under ett och samma tak, under tre dagar. Mässan är anpassad efter målgruppen och inte tvärtom:)

Här kan du shoppa, se och känna/prova på produkter och tjänster. Mycket kanske du känner igen, men det finns också massor av nyheter. Här finns en uppsjö av produktlanseringar, mässerbjudande, kunskap och mycket mer. Vi har ca 120 utställare med massor av olika varumärken och kunskaper. Scenerna är fyllda av välkända talare och barnens favoriter. Barnen har sin egen aktivitetsgata med mängder att göra.

Mina barn älskar att åka hit, och jag kommer ev. ta ledigt från skolan för de lite äldre…:)För även om det är för upp till 6 år, så har de större minst lika kul:)

Jag kommer alltid hem med massa fina saker, mängder av kläder tex till bra mässpriser. Love it!

Bilden är från förra året:) Vagnen kommer hänga med i år med, inte för att köra barn i, men som avlastningsplats…;)

10710896_10152767185649429_4567168899329285187_n

Och för att göra det hela ännu lite mer kul, så ska jag nu lotta ut  biljetter till er!

Underbarabarn15

En av er vinner TVÅ biljetter, så du kan ta med din vän, man,mamma,syrra,brorsa eller vem du nu vill ha sällskap med:) Jag rekommenderar dig att komma tidigt, ta på sköna skor och ladda för en heldag, det är så mycket att se och göra:)

Idag vill jag veta vad du ser mest fram emot om just du vinner fribiljetter :) Kolla in deras hemsida för utställare och program, det fylls på hela tiden ——> UnderbaraBarn och så kommenterar du här under. Vi kör till och med söndag…vad är det för datum? … jo 4/10, kl 24.00.

Biljetterna skickas till den som vinner, och till er som inte vill chansa, eller inte vinner, ni kan köpa biljetterna via Billetto

 

Jag kommer alltså vara där på fredagen, och jag snackar gärna lite mer er, så kom jättegärna fram ♥

Lycka till nu:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny Seppi

    Råkade snubbla över Underbara Barn första gången förra året, och min dotter älskade det så vi blev kvar hela dagen.
    I år ser jag fram emot Loppipåsen till familjens nyaste tillskott, och för underbara lilltjejen tror jag att mjölka kossan kommer dra allra mest :) Om jag fick gå i år skulle bästa vännen få följa med, så vi äntligen får tid med en heldag tillsammans med barnen, goa skratt, och antagligen en drös med kaffen att sippa på mellan stånden.

  2. Sandra

    Jag har sett fram emot att gå på underbarabarn tillsammans med mina barn och min man, för vi alla tyckte mässan var så bra förra året. Allt var bra och mycket för alla åldrar, sen ser jag fram emot att shoppa till mina tjejer och även våran Lilla bebis som nyss kommit till världen. Vad kan inte bli bättre med en mysig familjedag på underbarabarn mässan!

  3. Mammatill4

    Barnens favoriter babblarna är det vi ser mest fram emot! Lite shopping på det skadar ju inte :)

    Hoppas att vi får chansen att träffa barnens idoler!!
    PS:du borde få priset som årets mamma!! Ds

  4. Carina Selsborg Uppsala

    Åh vilken lyckovinst. Har länge velat åka på mässan men alltid har det kommit nått emellan men i år är jag ”ledig” och hemma med barn nr 3. å eftersom vi inte skulle ha en till så sålde jag av alla grejer och skulle nu behöva införskaffa lite mera. Jag skulle bjuda med min syster som jag träffar alltför sällan även att hon bara bor en timma bort (södertälje). Dom montar jag skulle rusa till är me&i, geggamoja och Nova star.
    MVH Carina Selsborg Uppsala

  5. Ulrika Olsson

    Vardag som är fylld av spyor och vardagsarbete
    Vill jag byta mot mässa och dess huvudsäte
    Ser fram emot att på mässan få strosa
    Leta barnlitteratur och prosa
    Med mig på resan tar jag en vän och två ungar små
    Och möter vardagen på en helt ny nivå

  6. Linda

    Vi tar alltid, år 6 iår, foton hos Studio bus. Kanon fina bilder på barnen och på vår familj. Det, alla aktiviteter samt den utmärkta shoppingen ser jag fram emot. En aktivitet hela familjen åker på o med glädje gör tillsammans. Liten som stor!

  7. Veronica

    Om jag hade vunnit fribiljetter hade jag sett framemot att umgås med min syster och våra barn och prövat alla roliga aktiviteter. Att sen underbara barn även erbjuder shopping blir som grädde på moset :)

  8. Maria

    Hej Carola!

    Jag älskar dun ärliga och rättframa blogg! Beundrar dig som 9 barnsmamma Jag har 5 var länge ensam med fyra och tyckte det var väldigt tufft. Uppskattar 2samheten och ett litet femte underverk nu på ”äldre dagar”

    Jag vill vinna!!! Har aldrig varit på mässan i Älvsjö. Älskar house of Lolas kläder! (Efter att ha varit hooked up på Me & I innan) Nova stats jeans är ju bara bäst och de skulle jag köpa på mässan.

    Sen vill jag lyssna på föredraget ”kemikaliebanta” din vardag. Så intressant .

    Min brevlåda väntar…

    Kram till dig – du är en kämpe!!!

  9. Susanne Tennfors Lund

    Jag tycker om det mesta på denna mässa. Har varit med min dotter där i två år och vi tänker åka i år igen men hennes son som är ett år och åtta månader. Snart storebror . Jag har fem vuxna barn och snart fem barnbarn. Shoppar mer än gärna till dom på mässan

  10. Therese E

    Jag ser fram emot all spännande shopping från olika företagare, tex Lipfish, Geggamoja och Nova star.
    Hoppas på att vinna biljett till mig o bästa kompisen, blir en heldag med shopping.

  11. Kim

    Jag kan väl säga att jag skulle uppskatta shoppingen mest! Kläder, retoy leksaksbyte och att bra gå runt och strosa pch upptäcka nya företag och klädmärken. En stor del av min klädbugdet för höst/vinter skulle säkerligen spenderas ;)
    Det vore så kul att få gå!

  12. Lotta

    Jag vill gå runt med min vännina Dessi som skall få sin mycket efterlängtade babyflicka i februari. Jag gick på mässan då den började när mina barn var mindre. Vill klämma o känna på alla fina bebisgrejer. Geggamoja är en favvo.

  13. Carin

    Hatten förlag med Babblarna ser jag fram mot mest och deras språkgympa och disco ser nog dottern på 20 mån mest fram mot. Sen ska det bli intressant att se vad Retoy är för något.

  14. Sofia

    Jag ser fram emot en heldag med härliga vänner som jag inte hinner träffa så ofta, och att fynda fina kläder till barnen :)

  15. Malena Melin

    Hade så gärna åkt på mässan med mina små, shoppat kläder och handlat saker från tecken hatten tex. Men även fått testa på massa roligt med barnen.

  16. Sanna

    Det är vår första år som föräldrar åt en fantastisk liten tjej, och därför första gången på mässan. Vår lilla tjej är helt tokig i Babblarna så det vi såklart mest fram emot är att hälsa på hos Hattens förlag och Babblarna!
    Sen ser ju såklart den a morsa fram emot att få handla massa fina barnkläder till mässpriser! :)

    Håller alla tummar för vinst! :-)
    Kram

  17. morsanT

    På lördagen ser jag och barnen fram emot att ha en mysig dag full med aktiviteter. Skansenteaterm är nog lika bra som den är på Skansen, vi vill dansa disco med babblarna och se teatern Dollan Dagis. Köpa fina ballonger o roliga leksaker.
    På söndagen ska jag gå med mina tjejkompisar, då ska vi shoppa loss bland alla utställare, se alla nyheter, prata med proffsen på barnkläder och ha en mysig tjejdag :)

  18. Elin N.

    Jag vill till mässan med min familj gå,
    för att nyheter och inspiration få,
    sedan självklart för att barnen kul ska få ha,
    så att man de knappt från mässan kan ta,
    jag är där främst för deras leenden och skratt,
    men också köpa lite nytt för i magen ligger en ”hattifnatt”,
    snart kommer alltså vår familjemedlem nummer fem,
    hoppas, hoppas biljetterna landar i vårt hem!

  19. Camilla Torstensson

    Hej!!
    Skulle vara underbart att kunna få vinna något någon gång=) Fyller år den 9/10 så biljetter är något jag önskar mig i födelsedagspresent, ett trevligt sätt att spendera födelsedagshelgen med barnen 6&8 år, håller tummarna, Camilla

  20. Elin

    Hej, förutom alla härliga försäljningsstånd ser jag mest fram emot föredraget ”när ditt barn inte äter”. Vi har en dotter som det varit svårt att övertyga att mat är bra men som det nu i princip är omöjligt att få i mat hemma, så det vore verkligen bra för oss.

  21. Therés Nilsson

    Hej!

    Har följt dig i mågot år nu och jag älskar din blogg! Ser framemot varje inlägg!

    Har i sen förra året drömt om att få åka till just denna barnmässan! Men med två små kottar 19 månader och 7 månader så har man inte tid att skämma bort sig själv! Jag skulle ta med mig min vapendragare Tina som stöttat mig i vått och torrt trots sina egna bekymmer:)

    Du är bästa

    Hälsningar
    Therés

  22. Sara - Fembarnsmamman

    Jag ser mest fram emot att spana och testa alla nya ergo bärselen och även deras bärsjal.

  23. Ulrika

    Å, hade varit toppen att vinna! Det jag ser mest fram emot är att umgås, shoppa och prata en massa med min vännina jag brukar besöka Underbara barn med, en tradition sen 2011!! Den monter vi går till först är alltid Nova Star för uppdatering av jeans, huvtröjor och fleece

  24. Petra

    jag skulle ta med en kompis till mej som behöver komma ut lite efter en jobbig period! Det skulle hon vara värd! Släppa alla måsten och komma bort från vardagen en stund!
    Och det jag skulle se mest infram emot då är ett leende från henne (sen alla dina kläder )

  25. Madde N

    Jag vill jättegärna vinna. Jag väntar första barnet nu och vill ta med min syster som har en treåring. Jag ser mest fram emot att få höra mer om mammamagen som det skulle berättas om på lördagen. Egentligen hade jag också velat se när ditt barn inte äter då jag jobbar med barn som får kväljningar och matvägrar, men det var på fredagen och jag hoppas jag kan komma ifrån jobbet då.

  26. Carina Henriksson

    Låter ju super trevligt =) Skulle Vara jätte kul om jag vann! Min minsta dotter är 5 år så det skulle verkligen vara kul att besöka =)
    Håller tummarna att vi vinner, då får vi en chans att testa tåg eller flyg innan vi drar till Spanien i Nov =)

  27. emma e

    Vi vill gärna vinna biljetterna. Vi ser framemot att kolla in hattenförlaget och se om vi kan fynda nya tecken grejer till familjen då sonen gillade skarpt dvdskivan vi köpte förra året. Så pass mycket att den börjar säga ifrån sig sitt uppdrag. Men vi ser även framemot att titta in hos alla andra utställare för att få tips, råd och andra idéer men även känna och prova på deras produkter.

  28. Camilla F

    Åh, jag skulle ta med min man som inte alls vill följa med egentligen . Vi skulle lyssna, känna, klämma, shoppa och bara mysa, hela familjen. Vi vuxna och de 4 små barnen.

  29. Carina Bertilsson

    Jag ser fram emot att se mina barnbarn som är två och fyra år unga dansa och sjunga med när
    -Ett ziggazing musikäventyr kör i gång på Teaterscenen.
    hälsningar
    En glad Mormor

  30. Mikaela

    Jag (eller rättare sagt min dotter) ser mest fram emot Språkgympa och disco med babblarna. Min dotter älskar både musik och babblarna, så det känns som något vi absolut måste se! Och får hon underhållas med det kanske jag kan få köra ett pass yoga :)

Comments are closed.