Ossoami!! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Ossoami!!

Hörrni, barnen är ju testpiloter för Ossoami ossoami

Och med tanke på att de inte bytt byxor sen de fick dem, så ger jag dem högsta betyg, det är inte många kläder som används dag efter dag. De har snurrat i tvättmaskinen, men så fort de torkat åker de på.

Vi testar alltså leggings och mjukisbyxor,.

ossoami

De är snygga, passformen är super, de får inga fula knän och de är tåliga. Lovelia har stått på knäna ett antal gånger när hon övar på sin skateboard..men de är hela och fina:)

Nu vill Ossoami såklart att även ni ska få möjlighet att testa, och just nu, tom den 30 september, så kommer ni att få  ett nykundserbjudande som ger 100 kr rabatt när man köper byxor för första gången hos www.ossoami.com.

Ange kod: CAROLA15

Rappa på nu, jag är helt säker på att ni kommer gilla dem:)

Nu ska jag kika på månen:)

Natti natti:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida Andersson

  Hej,
  känner att jag vill ge min bild av Ossoami… Jag beställde jeans från dem.

  Knappen vid gylfen lossnade efter några dagars användning. Ringde dem och påtalade felet. De sa att det förekom ibland och berodde på att fabriken satte dit knappen dåligt eller liknande. Knappen var för svår för mig att laga plus att jag valde just Ossoami i tron att detta skulle göra att jag slapp laga jeans.
  Företaget menade att jag skulle gå till en skomakare som kunde fixa felet. Vilket kändes komplicerat när man då måste åka in till stan, hitta parkering och kånka med 4 barn osv. Efter mycket om och men och tidsfördröjning kunde jag skicka tillbaka jeansen för att få knappen lagad.

  Fick ingen ursäkt, förståelse eller kompensation för allt strul jeansen bidragit till. OTROLIGT dålig service och jeansknapp;-). Aldrig mer Ossoami.