Familjen Annorlunda

Journalist javisst:)

I kväll åker jag. Jag är som vanligt nervös, det är sjukt jobbigt att träffa nya människor, även om det är roligt med! Men att tussas ihop med massor där man inte känner NÅGON, oj det är tufft.

Första träffen på Journalistiken börjar i morgon, kl 9.00. Jag vägrar att komma försent om jag kan undvika det, och därför åker jag ikväll. Att fastna i Stockholmsköerna och dessutom inte hitta, och ha tidspress skulle göra mig så stressad att en Duracellkanin vore lugnet själv i jämförelse :)

Förvisso hittar jag inte nu i kväll heller, men har då en hel natt på mig, även om jag hoppas på att inte behöva köra runt runt.

Alltså måste jag packa nu, och inte alls sitta här och hänga, och sen måste jag åka och handla för att sen åka och fixa till fransarna hos Linda , för att sen komma iväg. Mamma vill att jag åker innan det är mörkt, och helst att jag är framme innan dess åxå, så jag bör väl åka vid halv sju eller så, men känner ingen direkt panik eftersom jag ju inte ha någon tid alls att passa i kväll.

I morgon fyller min lilla loppa år, Lovelia blir 8 år. ♥

Och jag är inte hemma, det svider. Första gången någonsin som jag missade en födelsedag var förra året när Trixie fyllde, då var jag på skola. I år ligger kursträffarna inte direkt optimalt för min del, de tre första tajmar in Jordan, Lovelia och sen Trixie igen:/ Inget att göra åt, men det är väldigt jobbigt i mammahjärtat.

Men, med min fantastiska backup, mamma, pappa, syrran, Janelle, Simon och såklart alla ungar på hemmaplan så får födelsedagsbarnet en fin uppvaktning och fika ändå:)

Jag har köpt presenter i alla fall, och även om jag inte får vara med och ge dem, så hoppas jag kunna vara med på nåt litet hörn på mobilen eller så.

 

I morse var jag och Corrinda på utvecklingssamtal. Allt var bara bra, det är så skönt att höra:)

Nästa vecka är full av flera samtal, och massa tandläkartider som jag måste boka om, finns inte en plan att jag tänker stressa ihjäl mig..det finns 51 andra veckor på året att sprida ut det hela på;)

I måndags hämtade jag ut paketet från me and i, och killarna drog på tröjorna i tisdagsmorse, här är Jamies:

meandiJag älskar kvaliteten, de är så jäkla mjuka och härliga, som att ha på sig ingenting, fast snyggare;)

 

Nä, jag måste nog sätta fart tror jag, en kopp kaffe i solen hägrade nyss, men nu har solen gått och gömt sig, så det passar utmärkt att packa väskan:)

Ha en bra dag :)

Bye bye

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Hej. Ursäkta i förväg om jag har slarvläst bloggen, men är det inte Väddö Folkhögskola du pluggar på? Då behöver du inte åka via Stockholm, det blir onödigt krångligt och mycket längre. Finns en bättre väg :-) Men som sagt, det kan hända att jag slarvläst…

    Carola: Japp du har ”slarvat” :)Jag läser två kurser, den ena på Väddö, (hälsocoach) och den andra, denna, på Värmdö – Tollare ( journalistik)
    :)

      1. familjenannorlunda

        Såhär skriver de på sin hemsida :
        Tollare folkhögskola ligger i herrgårdsmiljö på Värmdön, en mil öster om Stockholm. Kommunikationerna är goda och det är nära till teatrar, muséer, idrottsarenor, utställningar, biografer med mera. Runt huvudbyggnaden ner mot Skurusundet ligger matsal, gymnastikhall, motionsslinga, fotbollsplan, kägelbana … Etc.

        Jag vet inget mer, men litar på att de själva vet var de ligger ;)
        Förvisso även Nacka

  2. Lisbeth

    Jäklar kvinna, du är så grym!
    Det är klart att det är jobbigt för mammahjärtat att missa födelsedagarna, men det får de igen sedan när du är klar med dina utbildningar och kan ge dem desto mer, både närvaro, hjälp och presenter :)
    Det finaste och bästa ger du ju varje dag ändå – tryggheten
    Hoppas du hinner vila lite också på dina kurser, det behöver du med tanke på det tempo du håller till vardags..
    Kramen

  3. Emma

    Hej!Hur är tröjorna i färg o så efter några tvättar och några varv i torktumlaren?

    Carola: Ej torktumling. Men jag har tumlat några vändor ändå, utan att det varit meningen, och de är lika fina ändå. Jag försöker dock ha koll och hänga upp dem. Framför allt killarnas tröjor har jag tvättat massor av gånger, och de är helt ärligt, precis lika fina i färgerna som när de var nya:)

  4. Nettan

    Stort Lycka till med de nya studierna, och hoppas att det går bra att hitta dit! Hade också gjort som dig och åkt kvällen innan, kasst lokalsinne och stressar oftast upp mig i onödan vilket leder till att jag åker fel för att jag är stressad… ;)

  5. Monica

    Jag skulle vilja tipsa dig om att du kan skypa med Lovelia när hon öppnar sina presenter så får du ju vara med så långt det är möjligt. Det funkar även från en mobiltelefon eller en surfplatta!!

Comments are closed.