Familjen Annorlunda

Tvättstuga, fläktar, spindlar

God kväll:)

I morgon ska jag ha ett möte med en man här hemma, gällande återställningen av tvättstugan med omnejd. Han bad mig kolla runt lite vad jag ville ha, och det har jag såklart inte hunnit. Men det hade heller inte hjälpt:D

Jag har norra halvklotets värsta beslutsångest och ju mindre val jag har att välja på, ju bättre är det. Jag är ju inte så där himla bra på inredning, och det jag ser framför mig är ganska exakt det som var….Andra skulle ju se helt andra möjligheter, så det är ju synd att inte de där ”andra” är här:)

Jag har några grejor jag vill ha, och det ena är någon form av duschvägg. Duschkabinen ska väck, för det enda den gör är att sabba mitt humör, den läcker, den är skitig, den gör stopp i avloppet. Eller inte den såklart, men eftersom inget av barnen begriper att hår inte löser upp sig i tomma intet så har de inte heller vett nog att plocka bort det. Det är ju dessutom äckligt. Eh..jo jag vet;) Precis som att jag tycker det är mysigt att gröta runt i avloppen och fiska upp stora hårråttor:/

Så det ska jag se om jag kan få. Och med ”få” så menar jag alltså pröjsa för:)

Sen vill jag höra lite om värmeslingor i golvet, främst inne på lilla toan som inte har något element alls, och så golvet i tvättstugan som är svinkallt, jag står ju där nere rätt ofta och länge. Ska man dessutom stå på golvet och duscha är det ju najs om det är varmt.

Och så bastun, bort med den och den ska bli en garderob, det närmaste en walk-in-closet jag kommer att komma;)

Jag är helt nöjd med vanligt vitt kakel på väggarna även om det jag hade var sjukt snyggt, en ljusgrå fin färg.

Lika nöjd är jag med vad de än vill lägga på golven:) Det här är utrymmen som jag kommer vistas i, men inte direkt visa upp för gäster. Eller förresten…jag kanske ska ha mina mingelfester här nere i fortsättningen:)

Det kommer med stor säkerhet att bli husets fräschaste utrymmen ju, förutom köket som är helt omgjort för några år sen.

Det är så svårt att veta vad man vill:)

Fläktarna står där och brummar dygnet runt, och jag störs inte ett endaste dugg av dem, som jag var lite orolig för eftersom just sådana där ljud är jobbiga. Men tjejerna som sover nere tyckte det var var drygt första natten, men nu har de vant sig.  Jag ska snart ta i tu med att röja i klädkammaren, nu när det inte händer något där nere, och är tomt på killar.

Jag fick en fråga från en vän om killarna möjligtvis hittat den där fängelsehålan i källaren där jag kedjat fast någon och bara tagit ut någon i dagsljuset för att bli befruktad;) som någon antyder, men vad jag har hört så är den intakt;) Redo att spärra in ett nytt offer, hehe;)

Nädå, jag bara skojar, men de som vet hela storyn fattar det lustiga, och ni andra kanske kan småle bara för att det är (o)begripligt;)

 

Jag åker till skolan på onsdag kväll, och mamma kommer och tar hand om barnen. Jag är så otroligt tacksam över att ha mina föräldrar i närheten, och att de hjälper mig så mycket. Utan dem och syrran hade mitt liv inte varit så ”enkelt” som det är:) En annan sak som jag är tacksam över när det gäller dem, och mina vänner – är att de är jäkligt bra på att säga sanningen. Ibland är man ju ute och snurrar deluxe, och tankekollapsen är mer lik en härdsmälta, men då kan jag alltid lita på att de ger mig den örfil man just då behöver för att få ordning i skallen igen. Det gäller allt, spelar ingen roll om vi diskuterar idioter, världsläget, flyktingpolitik, färg på kakel eller barnuppfostran, eller för den delen – hunduppfostran;) Sanningen kan göra jäkligt ont, men oj som jag föredrar den framför halvsanningar och lögner.

Jag vet att jag inte omger mig med jäkla ja-sägare, som nickar och hummar och håller med om allt, utan tycker de att jag är dum i huvudet så säger de det, och tycker de att jag gör något bra så säger de det. Och i slutänden så vet jag att jag alltid kan lita på dem ♥

Och nu lät det ju som att jag alltid har fel och behöver styras in på rätt kurs, det var inte så jag menade;) Jag inser bara ibland vilken jäkla tur jag har som är omgiven av människor med både  stake nog att säga ifrån, hjärta att berömma och hjärna att se klart när jag kanske failar:)

I love you ♥

 

Spindlar då…Jo men alltså…

spindel självlysande

Den här lilla rackaren satt på förtältet igår, och jag har sett sådana här förr, eller typ, men det var på Hawaii. Små självlysande spiders som bodde i nån grotta eller hur det var.. Jag vet inte jag, betyder detta att förtältet är som en grotta utan ljus? Att Hawaii ligger nära Siggefora? Eller vad? Jag har aldrig sett en sån här förr. Nån på Instagram sa att det betydde att snart kommer Vin Diesel in och dansar hula hula med bar överkropp och alltså…det är helt okey:) Kanske att jag skulle bli en anings förvånad men knappast förbannad;)

Jag måste säga att jag föredrar sådana här små fjuttiga spindlar, självlysande eller ej, jämfört med de monster på lätt en decimeter i omfång ( benen inkluderat) som bor i källaren här.

Och kanske att det betyder att jag måste åka till Hawaii? Så är det nog, det är ett tecken :) Jag tror det är 23 år sen jag var där, eller 22..? Alldeles för länge sen är det i alla fall. Jag har ju den där Bucket-listen att fullfölja, och Lära mig surfa på Hawaii finns ju med rätt högt upp där:) Det enda, förutom att det inte är gratis och inkluderar barnvakt, som stoppar lite, det är att det är en l å n g  flygresa dit. Jag tycker det är dels tråkigt att flyga och dels lite läskigt:) Jag är inte rädd för att störta, jag är rädd för att må illa. Och den risken är ju fasen så mkt större än att störta;)

Nä, jag ska nog hoppa i säng nu… Håret har torkat efter duschen, vi var på Power Hour idag, och svettades floder…shit så jobbigt, och så kul:) Jag gillart skarpt! Mer Power Hour åt folket, och mer Killer-David, för jäklar så bra han var :)

Nu, sova!

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tomas Karlström

    Hej……Lägg du elslingor i badrummet….inga problem göra det….kostar lite extra men vad gör det….när det blir varmt o skönt på golven….

  2. Helena

    Du är fantastisk , bara så du vet det och ärlig roligt men men som du själv ibland skriver läs erkänner lite av kaos och samlar typen. Så nu mitt i allt tvätt källarkaos tänk tänk , du ni ska samla allt ta av sig tvätta sig dvs duscha och ta på rent . Tvättmaskin dusch och förvaring av alla kläder mm inget inget i rum . Samtliga i källaren inget upp och ner spring inget bärande klädkorgar upp och ner . Kan det vara ett gott råd tro, Mvh Helena

  3. Svandis Ros

    Kolla lite på google va?

    https://www.google.se/search?q=tv%C3%A4ttstuga&rlz=1C1SAVU_enSE544SE544&espv=2&biw=1366&bih=643&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIxM342pj5xwIVCdksCh06rwc5

    Du vill ha maskinerna upphöjda, en bänk att vika all tvätt på, kanske lådor att ha handdukar i, skåp för skurhink o sånt elände, bra belysning, infälld strykbräda kanske?

    När jag skriver att ”DU vill ha”… så utgår jag från mig :) Bara så att du vet :)

    Men kolla lite på google, du får ju lätt idéer där :)

  4. Tomas Karlström

    Du skall se att det kommer bli så bra när allt är klart du kommer nog själv bli så förvånad så nu kommer du står där duscha länge länge hädan efter så dina barn kommer undra var deras mamma gör verkar bli en regnig vecka ja hösten har ju kommit så Ha det så bra ”sötnos”

  5. Ewi

    Min svägerska gjorde sitt badrum vitt på golvet och så stora vit/svarta rutor på väggarna (schack) det var snyggt. Annars är grått, med en lite ljusare ”rand” nerifrån och upp vid typ duschkranen en fin brytning.

Comments are closed.