KidsBrandStore – superrea:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

KidsBrandStore – superrea:)

Jag gillar att shoppa på nätet, för även om jag såklart handlar i vanliga fysiska butiker med, så är det otroligt enkelt att handla från webbutiker. Mitt i natten, i mitt fall;) så kan jag sitta i lugn och ro, klicka mig runt, jämföra, lägga till i varukorgen och se eventuella prisavdrag direkt, utan att behöva anstränga hjärnan med att räkna ut procentuella avdrag:)

För mig är det perfekt.

Nu har jag hittat en för mig ny webbutik, KidsBrandStore, jag vet att den funnits länge, men av någon anledning har jag missat den… Även solen har fläckar;) Men, huvudsaken är ju ATT jag hittat den nu, och inte NÄR.

Det roliga med den är att här hittar man märkeskläder, som är svårt att få tag i på de vanliga kedjorna på köpcentrumen, tex Ralph Lauren, Tommy Hilfiger och Gant.

Och nu då…ja holy smoke, men nu rear de. Allt ska bort, Lagret ska tömmas för att få plats med höstens alla nyheter. Alla vet ju att det finns inget roligare än att fynda på rea, eller hur;) och nu när jag varit där och snokat reda på mina favoriter, så tänkte jag tipsa er:)

sommarrea-2015-lt_se

 

I samarbete med KidsBrandStore

 

Jag trodde först att det var mest kläder till killarna, men innan det var färdigt så blev det så att även tjejerna kommer få nytillskott i sina garderober:) Det finns massor till alla, helt enkelt, och med de härliga reapriserna så passar det min plånbok väldigt bra åxå. Allt utom nyheterna reas ut.

Jag vet inte, kanske är jag sist på bollen här, eller så är det några av er som inte heller upptäckt den här webbutiken? Jag vågar hur som helst nästan lova att kikar ni in så kommer ni hitta fynd:) Det var dagens regntips från mig;)

Keep on shopping:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Tycker också att det hör med “samarbeten” är så otroligt töntigt. (Men det är ju såklart inte Carola som hittat på begreppet, utan reklambranschen). Företag betalar bloggare för reklamplats på deras bloggar. Varför det skulle vara, “samarbeten” och inte reklam eller sponsring är rätt obegripligt.

  Sen personligen så föredrar jag hellre annonser rakt upp och ner än att bloggare lindar in det hela i saker som “idag råkade jag snubbla över den här superbra manicken”. Att man blivit kontaktad av ett företag som vill ha publicering är något helt annat tycker jag :)

 2. Karin

  Tycker att det har varit en viktig och bra debatt som Schyffert startade på sin fb instagram och Twitter.
  Han reagerade på detta med reklaminlägg som läggs ut på större bloggar och instagram.
  Även fast det kallas av bloggare mm för ett samarbete så är det rena reklaminlägg och det reagerar han på.

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Tja, om ni föredrar att jag skriver Reklaminlägg så kan jag göra det. Huvudsaken tycker jag är att det framgår på något sätt att det är i samarbete med företaget.

 3. Lina

  Blev så besviken att du håller på med såkallad gömdreklam. Hade hoppats på mer från dig, men får väl inse att “alla gör det”, även om jag haft högre tankar på dig än andra. Nu var detta inte det första inlägget med reklam från dig men jag hoppas att jag kan få min kommentar publicerad iallafall. För jag vill också säga att det var ett väldigt bra inlägg!
  <3 från en som "diggar" dig!

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Jag skriver alltid I samarbete med… Om det är så att jag samarbetar:)
   Sen tycker jag att det är skittråkigt att bara lägga ut nåt färdigt, jag vill SKRIVA, jag vill kolla vad det är jag skriver om, och är det nåt jag inte gillar så skiter jag i det samarbetet :)
   Skriver jag om det så gillar jag det helt enkelt:)
   Reor är alltid kul att dela med sig av dessutom. Jag bloggar ju som vanligt åxå så gillar du inte Samarbetsinläggen så finns det vanliga att läsa, bara att scrolla förbi :)