Snabbvisit  – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Snabbvisit 

Det var det. 

Vi packade ihop minsta möjliga för ett dygn i husvagnen i fredags förmiddag. Barnens och min sammanlagda packning rymdes i två kassar, Ink badkläder och handdukar:) Lite till tryckte vi in och så hämtade vi upp syrran. Vi handlade på Ica Maxi innan vi drog vidare, enklast möjliga; korv med bröd till grillning på kvällen, mackor med mjukost och yoghurt till frukost och fikabröd till däremellan;)

Sen körde vi All-in: drack rosé, grillade, spelade yatzy, gick en promenad, hade vattenkrig, badade, fikade, och sov dåligt;) och sen hem.

Vädret skulle vara fint fredag och bli kasst lördag så det var fullt medvetet att vi bara åkte en natt. Vem vet om det ens blir fler? Det lockar inte ett dugg att sitta där och frysa när det finns saker att göra hemma.

Sol och skönt på fredag iaf:)

  Lyckliga ungar:)
  Nytt rosé, för oss alltså och det var väldigt gott:)
  Bad på lördagen, jag satt och frös på stranden men ungarna och syrran doppade sig. En jäkla orm simmade runt i vattnet och satte liksom kurs på ungarna;) som flyttade sig åt alla håll och kanter. Huggorm eller snok? Vet ej, den simmade som båda nämligen.. Dels som huggormen platt i vattnet och dels med huvudet upp som en snok. Tror det var en snok men svårt att bedöma.
Jaha, och sen väntade vi. På vad? Jo regnet;) . Vid 15-tiden packade vi ihop oss igen och for hemåt.

Att sova alla inne i vagnen funkade förutom att jag och syrran inte kunde sova, det är liksom för platt. Dynorna är inte så tjocka och det är som att ligga på liggunderlag efter en stund;)

Ska se om vi kan hitta nån bra madrass av nåt slag att ha där. Måste mäta lite;)

Hemma igår spelade Snoop Dog på Flustret av alla ställen, och vi tänkte åka och sniklyssna;)

Men med totalt ösregn ångrade vi oss, vi gillar helt enkelt bara honom när det är sol och varmt;) och istället glodde jag på Miami vice filmen.. Och herregud så seg! Massa scener bara för att fylla ut en ganska kass handling…

Smulan jagade in en jäkla mus in i huset mitt i natten, men fattade inte att den smet ner på bottenvåningen så hon vägrade ju leta efter den inne och skulle bara ut. Kul..!

I morse låg den dock död bredvid Trixies säng ;)

Jättekul syn det första man vaknar..;)
Nä nu måste jag hitta på nån mat.

Hörs!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.