Men kom igen! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Men kom igen!

Jag orkar inte mera regn nu. Min gräsmatta växer så det står härliga till, mina hängrännor svämmar över, myrorna som bor under stenarna vid dörren,( av alla jäkla ställen) svärmar och flyger omkring i ett myller..mördarsniglarna frodas och allt som jag kastade ut ur garaget för att köra till tippen är svårt vattenskadat:)

Ge oss för sjutton SOL och VARMT. Gärna en hel dag i sträck, till att börja med, så kan vi utöka det dag för dag sen. Jag tror inte att det varit en enda dag den senaste månaden ( minst!) som det inte kommit åtminstone lite regn varje dag? Okey vädergudarna, ni har förhoppningsvis planen att augusti, september, oktober och november blir härliga sommarmånader va? Och att resten av året tills det blir sommar igen kommer vara extra mild och snöfattig:) Då kan det vara nästan ok. Nästan. Men, om ni tänker er en stenhård vinter, med 25-, tre meter snö och polarvindar i åtta månader…då vill jag faktiskt lämna in en protest.

 

Jag ska väl inte klaga allt för högljutt, idag har det varit lite sol mellan varven, och jag och Patricia har slappat i varsin stol ute, det gäller att passa på. Barnen började direkt prata om ett kvällsdopp, men enligt lokaltidningen är det typ +18 i våra sjöar, och det är kallt. Och nu har det ösregnat en timme eller så, och det blåser.

Nog om vädret! Men man är väl svensk och svenskar pratar om vädret:)

Jag ska snart, så fort jag är klar med detta inlägg faktiskt, gå och städa i småkillarnas rum. Jag ser inte fram emot det ett enda dugg, men det är tvunget. Sen ska jag vika in deras tvätt som ligger i två stora kassar, det är den primära anledningen att jag måste städa, för att kunna komma fram till garderoben…;)

Jag har förgäves kollat efter något att se på Tv, men insåg att det finns inget, så det får bli Sons of Anarchy sen tror jag:) Jag har haft ett litet uppehåll, man vill ju inte att det ska ta slut direkt, och även om det finns många säsonger så behöver jag inte plöja alla på några veckor.

 

Barnen sitter och kollar på nån film, tror det är Big hero 6, Jamie älskar den, och övertalar de andra att kolla på den hela tiden, han kan linda alla runt fingret;) Jordan vill inte se den, så han ligger i vardagsrummet och kollar på Youtube, mest troligt när nån spelar SuperMario..Jag begriper inte hur det kan vara kul att se nån annan spela, men det är ju värsta grejen nu förtiden;)

I morgon ska jag på utflykt! Det får fan regna småspik om så är, men vi ska iväg, har inte riktigt bestämt VAD än bara, men det ger sig. Jag brukar försöka undvika regn, men denna sommar verkar det ju omöjligt, så jag tackar för att jag köpte ett antal regnponchos på Stadiums utförsäljning tidigare i år. Mina barn och jag är av samma skrot och korn och stannar helst inne vid regnväder. Klart att vi kan gå ut, men ingen av oss finner något nöje i att tex leka i lekparken i ösregn.. Det finns andra saker att göra vid regn, men som det är nu så får man väl låtsas att det regnar, hehe. och bara bli blöt.

Katterna däremot är rätt roliga, de tycker om att bli torkade med handduk, och när de kommer in dygnblöta så stryker de sig mot en för att riktigt visa hur blöta de är. Man hämtar en handduk, och slänger den över dem och så gnuggar man dem, lite ruffigt sådär, och de bara njuter. Ett tag gick Zlatan direkt ut igen för att blöta ner sig och sen in för att bli torkad;)

 

Nä, jag måste ta tag i rummet…hur ogärna jag än vill…. Vi hörs!

bye bye:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ulrika

  Har också saknat solen denna sommar, det enda positiva är väl att man får gjort mycket inne då det inte direkt lockar att vara ute. Svårt att sätta stopp för datatid med barnen nu när det inte tilltalar att va ute, har du något tips?

 2. Sofie

  Hej,
  Måste lämna en kommentar! Läst bloggen sedan urminnes tider;) Du inspirerar! Du får andra starka.
  Kram och kriga på
  Måste lämna två tips oxå:) ljudböcker/podcasts. Tex wahlgrens och wistams podd. Allt tråkigt, tex vika in kläder i garderob blir roligare. Och man hör ungarna samtidigt;) tips 2, finns inget tråkigare än att komma på mat. Googla: orientalisk färsgryta. Mycket mat till många! Barn gillar.