Familjen Annorlunda

Dä här ska upp på blöggen dä!

Ser ni Ack Värmland så fattar ni rubriken;)

Där ska en av karaktärerna börja blogga, och allt hon kommer på skriver hon upp och säger att ”det här ska upp på bloggen det,” på bredaste värmländska:)

Helt underbart! Och just den meningen ekade inom mig igår, och det var snudd på att jag gjorde honnör för rätten med domare och nämndemän igår för att sen yppa den medan jag moonwalkade ut därifrån;)

DET HÄR SKA UPP PÅ BLOGGEN DET:)

Jag har fått så mkt skit för bloggen att jag gott kan börja ge skit åxå. Hittills har jag ju, som ni håller med om (de flesta, ) varit alltför snäll mot exmaken. Eller vänta nu.. Det lät för trevligt med exmake… I mina ögon är han lägre än lägst, ett patetiskt svin som bara skyddar sig själv.. Och skiter i alla andra.

Nu fick jag mängder av skit, och det framkom saker som jag anat men nu fick bekräftat. Det finns ett bra ord och det är Paranoia. Paranoid. Det genomsyrar mkt, och är ytterst obehagligt. Ett annat ord är Psykopat. Om man googlar det kommer två svin upp;)

Eftersom det framkom tydligt att de läser bloggen, trots envist nekande;) så kommer de att ta åt sig. Han som har ratt i ryggen och kärringen som styr. Pinsamma jävlar.

Jag har grov huvudvärk och måste åka och handla, jag återkommer!

Jag ville bara titta in och tacka, från djupet av mitt hjärta, för alla era fantastiska ord igår!! Jag blev så rörd, och jag kände att ni var med mig i tanken! Jag kunde tala om att över 100 människor, som kommenterat då, sa att jag inte hängde ut barnen  på bloggen, och det gav effekt för det antecknades flitigt då:)

Sen försökte det såklart vändas mot mig, men det är skitsamma.

Jag måste få ordning i huvudet, på alla sätt och vis innan jag återkommer. Men vi kan väl säga som såhär : Game on! 

Mohahahaaaaa ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Synd du inte bor i min hemstad för här hade du fått egen vårdnad direkt. Vet av egen erfarenhet genom min man som ville av utökad tid med sin dotter att pappor räknas inte. Hoppas att allt löser sig

  2. Anna

    Skulle så gärna vilja vara hos dig och säga att allt ordnar sig. Du skulle behöva ha någon som sköter marktjänsten åt dig några dagar så att du och barnen bara kan rå om varandra. Synd att jag bor nere i Blekinge och inte har möjlighet att hjälpa dig. Annars skulle jag tvättat din tvätt, lagat din mat,dammsugit dina golv och berättat vilken fantastisk kvinna du är! Har själv genomgått en separation för flera år sedan, vet hur urlakad man kan känna sig ibland. Men det finns hopp! Jag överlevde och det gjorde mina barn oxå, precis som du och dina fantastiska barn kommer att göra. Sänder er en varm kram och håller tummarna för att det finns någon liten gnutta rättvisa här i världen. ❤️Anna

  3. Marie

    Du är en stark, fantastisk, fin och rolig kvinna som ser till det bästa för dina barn, och som alltid finns där som en trygg och fast klippa för dem. Glöm aldrig det! Styrkekramar i massor. Önskar er en så fin midsommar som det bara går

  4. Elin A

    Blir så oerhört ledsen för barnens och din skull Carola! Vad säger rätten om att skitstöveln åkte till Thailand i 7 veckor?! Vill de inte då att han ska ta igen den förlorade tiden med sina barn och ha mer umgänge några veckor…..
    Önskar dig och dina fina barn en skön midsommarhelg! Kram

  5. Anki

    Jag har aldrig kommenterat förut men nu brinner det i peruken! har följt din blogg i många år och bara positiva saker att säga. Du är en enormt stark människa och en underbar mamma! Att du hänger ut dina barn är rent skitprat. Du kämpar för deras bästa 24:7 och är en enorm förebild för mig!! Men även den starkaste kan få nog…..har Mr onämnbar tänkt på det. Vad händer om du bryter ihop och inte kan ta hand om DINA barn ( dom är bara dina utan tvekan) Är Mr onämnbar beredd att gå in som heltidsförälder då? tycker att han ska fundera på det innan han går för långt!
    nu märks det att du skulle gå genom eld för barnen om det skulle behövas men ingen orkar med hur mycket skit som helst. Jag önskar dig o dina fina ungar en underbar midsommar!! många styrkekramar :) // Anki

  6. Karin

    Detta inlägg är till Perra och Monica (hans mamma).

    Lägg ner nu!
    Fattar ni inte att ni har gått för långt!
    Fattar ni inte att detta skadar barnen!
    Du som är deras pappa, borde väl för sjutton kunna se till barnens bästa.
    Du som är deras farmor, borde väl för sjutton kunna se till barnens bästa.
    Vad hållet ni på med?
    Vem är det ni vill såra?
    Vem är det ni vill förstöra?
    Barnen mår bra med sin mamma, hon finns där 24/7 för dom, alltså ALLTID!!
    Hon ställer ständigt och jämt upp för dom i alla lägen.
    Hon åker inte bort från dom i ex antal veckor.
    Hon dyker inte upp som nån jädrans gubben i lådan, när det passar henne.
    Hon pusslar och får ihop vardagen (och helgerna) på bästa sätt för dom.

    Så vad tänker ni med?

    Gör det ända rätta, LÄGG NER det ni håller på med!
    Gör om, gör rätt, svälj eran stolthet (egoism eller vad det nu är), och börja inse att ni också vill att barnen ska bli trygga och få må bra!

  7. Marita l

    Heja dig Carola !! Vad säger barnen om denna soppa som deras far åstadkommit ? Vill dom träffa honom mer än vad dom gör? Hur mycket umgicks dom med sin farmor innan han stack det kan inte varit alltför mycket eller? Jag är själv farmor/mormor och skulle aldrig sluta träffa mina barnbarn vid en ev skilsmässa. Stå på dig Goa du och som min pappa alltid sa ” pån igen så han blör” kramar till dig och dina barn.

  8. Monica

    Ja mitt i denna jävla soppa så önskar jag dig och din fina familj en trevlig och glad midsommar.
    Du kommer gå vinnande ur det här även om det känns hopplöst!
    Kram från västkusten

  9. Cleo

    Det här är ju alltid psykiskt dränerande.. Även om man vet att de far med osanningar och vrider på det man gjort/gör till sin fördel.. Man blir trött i själen.. Ta hand om dig, sov, ät gott, prata med släkt/vänner och kramas. Bloggen är oerhört sekundär och vi får reda på det du vill att vi ska veta, fullt tillräckligt..

    Ha en fin midsommar med din fina familj :-)

    1. familjenannorlunda

      Ja det är otroligt utmattande, jag frös och darrade lite hela kvällen sen, och känner mig fortfarande helt matt. Att få allt vridet så det är mitt fel.. Av en huggsnok till advokat, han har en riktig sån nämligen;) Att saker som är solklart min fördel vända till min nackdel och att det dessutom är rena lögner som kastas på mig.. Utan att kunna svara . Det är jäkligt jobbigt.
      Jag vikar mig i form:) och kommer snart tillbaka !

      1. Karin

        Men vännen, har inte du någon advokat? En stark person som står på din sida.
        Tänker på dig.
        Kram!

      2. Madde

        Jag förstår inte en sak: får du inte svara på de ”anklagelser” de för fram i rätten ? HAR du en bra advokat ?

        1. Monica(en annan Monica)

          Ja men i rätten har man ingen dialog som hemma vid köksbordet. Din chans att bemöta anklagelserna kommer väl när ditt ombud/advokat? ska göra sin ”framställan”! Det går inte till så i rätten att man får svara på en sak i taget!

          1. Madde

            Herregud! Har Carola fått stå ut med skitsnacket en hel dag……Och ska dit igen för att¨få säga sitt,vid ett annat tillfälle……. Eller gjorde ni bort båda ”sidorna” på en gång nu ?

  10. Russintanten

    Undrar om socialtjänsten anser att prinsessan Madelien hänger ut sin son på facebook?
    Det tycker nog inte merpartenav svenska folket eller övriga världen

  11. Lisa

    Blir så arg!
    Kan han inte ge sig någon gång?
    Lämna dig och barnen ifred?!
    Du är så grym, att du orkar att kämpa <3

  12. Neta

    Jag hoppas den här syltan är över snart. Att du får leva i sinnesro och lugn.
    Han däremot borde få smaka på sin egen medicin först. Ska inte du och systeryster ha lite semester ihop? Ni kan ju åka en söndag när det är umgänge och skicka ett sms från Arlanda…….
    Nej jag vet att du inte sänker dig så lågt, men erkänn att du blev lite frestad nu. ;-D och det är ju tydligen helt korrekt att göra så. NOT

    1. familjenannorlunda

      Oh ja.. Planerna har legat åt det hållet! En vecka i NY:) och möta honom i dörren med resväskan i handen. Men… Det faller på att barnen inte vill sova med honom.. Och jag kan inte göra det mot dem. Mot honom hade jag gjort det igår, där har jag inga respektkänslor alls längre, och efter det som sades i rätten så är de ersatta med ren avsmak.. Men aldrig mot ungarna!
      Aldrig. Mina älskade kvarnstenar runt halsen ❤️;)

  13. Monica(en annan Monica)

    Ibland vet jag inte om jag missat nåt? Handlar allt i rätten om vårdnaden för att du ansökt om ensam vårdnad, för Perra har väl inte sökt om ensam vårdnad?eller finns det en bit också som handlar om att han vill bli utlöst från huset? Tror det är väldigt bra om du Carola berättar i klartext vad det handlar om!
    Vi kan tycka en massa, ”det är klart du vinner”, ”rättvisan måste segra” men verkligheten är inte alltid så i de här lägena,lagarna är skrivna på sitt sätt och det följer inte alltid det som vi tycker är självklart! Det är självfallet så, att vi hoppas och tror att förnuftet ska vinna ,men bli inte förvånade om så inte sker här!

    1. Ann

      Ja det kan ju vara bra att veta precis,finns nog många kunninga bland oss läsare som kanske kan hjälpa.

  14. Malin

    Alltså!
    Jag kan inte med ord beskriva hur fruktansvärt FRUSTRERAD jag blir av att läsa dina inlägg här! Jag känner inte dig, jag känner inte P (thank god!), och jag känner ingen i din närhet öht, men du berör mig så himla mycket!
    Du är så fruktansvärt stark och så sjukt bra mamma till dina barn! Fortsätt så och kämpa hela vägen in i kaklet!
    Stor kram!

  15. Frida

    Äsch! Jag får inte fram vad det är jag vill ha sagt! Jag är alldeles för upprörd av att skit som du får ta emot gång på gång! När ska dessa människor inse vilken jävla klippa du är Carola??!! För det är exakt vad du är! En fantastisk mamma och en otrolig förebild för många människor, inte minst för dina barn!
    Jag har förundrats enda sen jag såg er i Familjen Annorlunda över hur ni lyckas få ihop vardagen, hinna med alla barn och framförallt, allt som behöver göras i ett hem!! Jag har följt din blogg sen många, många år tillbaka och imponerats ännu fler gånger. Att nu se att du roddar din familj på egen hand och förser dina barn med all världens kärlek, omsorg och bekräftelse, det är fanifej inte många som skulle fixa!! You rock Girl! Måtte bara alla inse det! De goda ska alltid segra, right??

  16. Therese

    Märkligt att myndigheten väljer att lägga mer energi på din blogg istället för att lägga energi på att se över faderns intresse och engagemang i sina barn.

  17. Jenny

    Fantastiska, starka, fina du! Vi finns här och stöttar och intygar att du inte hänger ut några barn här! För finare och mysigare bligg finns inte. Min favorit alla kategorier!!!! Kram på dig

  18. Annika

    Du är bäst och jag älskar dina långa inlägg – jag skriver lika mycket jag!
    Den där karl´n…. asså…. han har så många barn och är som han är – SKÄMS!!! HUR KAN HAN???? Jag fattar inte.
    Men DU – DU starka kvinna – you go girl!
    Kramar i massor – älskar din blogg och att få insikt i din vardag där du INTE HÄNGER UT NÅGRA BARN – va´??? Asså…. som sagt…. den där karl´n….
    Kram igen – ser fram mot nästa inlägg!

  19. Jessica

    Får domare och nämndemän läsa din blogg? Isåfall ser de ju vad du skriver på bloggen och att du inte hänger ut barnen…

  20. my

    Jag har följt dig ett bra tag o nu jävla kan jag inte hålla käften mer. Allt är så sjukt!!! Vad är det för myndigheter vi har?! Rätten borde väl se hans ointresse i barnen med tanke på att han stack på semester de månaderna utan att säga nåt i förväg?! Eller?!
    Vad vill han?!

  21. Therese

    Jag läser många bloggar, på mama, Amelia och några andra kändisbloggar. Tycker verkligen inte att du hänger ut barnen, inte så ofta bilder på dem och mer vanlig info om vad de gör osv. Däremot skriver du ju om din exman men inte heller det så mycket. Förstår att de (exmannen och hans mamma) inte gillar bloggen men det kan de gott ha. Du ska ju inte behöva ha munkavle bara för att han är svinig. Nä fortsätt att skriv om ditt liv. Kämpa på!!

  22. ida

    Har följt er sen familjen annorlunda sedan fastnat på din blogg, men aldrig kommenterat.
    Jag beundrar dig Carola vilken styrka du har! Hängt ut barnen? Säger bara FY FAN HELLER! (ursäkta språket) det gör du verkligen INTE!
    Det är du som tar hand om barnen, du är deras trygga famn som tröstar, åker på barnens aktiviteter. ja, gör allt som en förälder gör. ❤ Om han som kallar sig pappa kan ju ta och tänka om 1 2 3 .. ja många gånger om. Man kan inte gå sin väg och sen komma och tro att man skall få som han vill. Ett sådant svek mot barnen (och dig) kommer aldrig att förlåtas, så gör man bara inte! Stå på dig, jag står din sida. All cred till dig! ❤

  23. Sandra

    Alltså jag blir så trött på att de alltid daltas med dom som inte sköter sej medans vi som sköter oss o tar hand om våra barn får ta all skit…. Stå på dej Carola! O är nog nån dag sen men NEJ du hänger inte ut barnen i bloggen…. Kram till dej o dina barn….

  24. Britt

    Först och främst all heder åt dig du fantastiska människa, Carola du är bäst!

    Till P och hans mamma! vill jag bara skriva en sak, har skrivit det förrut här på bloggen, men ni kanske har missat det. Skriver det igen för det är så viktigt EN GÅNG ÅR NI BARA MINNEN OCH DET ÄR UPP TILL ER VILKA MINNEN NI SKA LÄMNA EFTER ER TILL KOMMANDE GENERATIONER!

    Just nu så verkar det inte som om det blir några speciellt fina minnen, eller hur ?

    Kramar till dig och dina barn Carola, från en mamma/mormor/bonusfarmor.

  25. Susanne

    Jag blir så glad att du äntligen tycks bli lyssnad på! Det är så sorgligt allt det här med P… för din och barnens skull framför allt, men i slutänden också för P som flera nämnt, han väljer att kapa banden med sina barn, han kan inte vara medveten om hur detta kommer påverka hans liv… och hans beteende stöttas av morsan och ”den nya”, FY FAN :( Men, men… han håller ju tydligen på att starta en ny liten familj, kommer nog bli bra… eller inte.
    Megakram till en av de bästa, starkaste mammorna i detta land, HEJA CAROLA!

  26. Karin

    Hej Carola!
    Du är bäst!
    Låt ingen någonsin tro något annat!
    Kan vi skriva intyg och skicka till den aktuella myndigheten?

    Ang barnens sk pappa och deras sk farmor….
    Ta av dom deras titlar, de är INTE värda att kallas för pappa och farmor!
    Kräk och ynkryggar, de är vad dom är!

    Som förälder och mor/farföräldrar så ser man normalt sett ALLTID till barnens bästa, det är något som de här två borde ha tänk på också!

    Tänker på dig Carola och på dina barn.
    Kramar från mig!

  27. Carina Hallengren

    Du borde utnämnas till Sveriges mest kämpande Mamma. Beundrar dig otroligt mycket för din styrka,och som sagt, du går genom eld för dina barn. Och finns det någon rättvisa så ska dom stanna där dom får sin kärlek <3 <3 <3

  28. Lilian

    Så glad läsa detta!!! Grattis fina du å dina fina barn för din exmardröm han fastna nog i den äckligaste syltburken ;-) Ni har det bättre utan storbebisen …styrkekram

  29. MariaE

    Jag hoppas verkligen barnen kan gå säga sitt i allt det här. Som jag förstått vill inte dom stora barnen ens se honom eller höra nåt av honom. Jag hoppas verkligen att dom ser att ert samarbete inte fungerar och att du i slutet får ensam vårdnad. Kontra med att ska man ha vårdnad så lär han väl iallafall ha barnen varannan helg fredag till söndag. Jag vet att du står som vinnare i slutet av allt det här och pappa P som redan har förlorat barnen.

  30. Helahea

    Jamen Herre Guud !!
    Hur i helvetiii kan han gå rakryggad genom livet??
    Perra läser du det här så …. SKÄMMES TA MIG FAAN !!
    Ge sig på den som tar hand om allt det du lämnat !! Den som ger dina avkommor Kärlek o omvårdnad!!
    Och Farmor !! Dig hoppas jag ingenting på. Du är utom hopp…..

  31. Lisbeth

    Heder åt dej Carola. Stå på dej dej. Tänk dej när han blir ensam gammal och sjuk. Ingen av barnen kommer att bry sej det minsta om honom men då kan du skratta gott och ta åt dej hela äran av väluppfostrade ungar. Då kan han sitta där med skägget i brevlådan. Hållr tummarna för dej och hoppas det går bra detta du går igenom nu.

  32. Ida

    Vad P egentligen håller på med tror jag inte att han själv förstår. Det låter som att han tycker synd om sig själv och försöker hämnas. Vad han inte verkar fatta är att det i slutänden drabbar barnen. Mycket märkligt alltihop och det går inte ens att försöka föreställa sig hur det känns för dig och barnen.

  33. Michelle

    Carola du är så jävla stark och bra mamma jag har läst din blogg i några år men aldrig kommenterat och jag kan nog inte skriva här vad jag tycker om Denna dära människan……Du verkar vara en sådan människa som jag skulle trivas med som fan om jag fick möjlighet att träffa dig IRL Kram till en av dom bästa mammorna som finns ☺

  34. H

    ….kan va obehagligt att googla ibland….sökte på M och P och upp kom en bild på en stor syltburk å inuti satt M och P , sammankletade med någon otäck smörja…locket gick inte att skruva av….kanske lika bra det -har ju hört att mögelsvamp växer när de får syre…..burr vissa svampar är ju riktigt giftiga….

    Jag gillar din humor, ditt sätt att skriva och jag beundrar dig som människa❤️

  35. Marre

    Jaa vad patetisk han är! Dessutom gör han ju bort sig själv när han säger att han inte är inne på bloggen men vet allt som står här?? Han pratar emot sig själv och ljuger dessutom. Har han ingen skam eller heder alls? Han får väl energi av sitta tänka ut allt han ska ljuga om, han ljuger väl så han tror sig själv. En dag kommer han att vakna med täcket på golvet och inse vad han ställt till med. Kör du ditt rajs Carola så ska han bli varse och få bita i det sura äpplet. Tror han på allvar att folk är dumma i huvet? Du kommer att gå sgrande ur det här så ge inte upp utan kämpa på!

  36. Sess

    Du har min beundran och respekt för att du har hanterat situationen så som du har gjort!
    Varm kram till dig och barnen :)

  37. Mia

    Fan vad grym du är! Att ni hamnat i denna situationen är ju bara så otroligt beklagligt. Att en ”pappa” kan utsätta sina barn för detta är ofattbart och hemskt. Tycker du verkar hantera situationen så otroligt starkt. Vi hejar på dig och hoppas att allt blir till det bästa för barnen. Kramar!

  38. Linda

    Man blir ju riktigt förbannad!! Hur kan den där sorgliga ursäkten till FAR använda bloggandet emot dig? Han får ju se det positiva i det hela- han får SE sina barn! För IRL vill han ju inte. SORGLIGT PERRA, du är en skamfläck för alla som är fäder på riktigt! Och hoppas han läser allas kommentarer. Kram på dig Carola <3

  39. Susanne

    Styrkekramar till dig! Håller med vad alla skriver, DU är BÄST och de andra hemska människorna kan ta och sätta sig längst ner i kajutan. Det finns inte ord för hur elaka människor kan vara. Jag har själv upplevt det på nära håll och det tog nästan knäcken på mig. Styrkekram Styrkekram Styrkekram och Ohoj Kapten! <3

  40. Eva Andersson

    Jag blir så ledsen hur du blir behandlad.
    Jag förstår inte varför han har fastnat i ditt bloggande för? Knepig människa.
    All styrka till dig nu Carola. Go for it!
    Kramar.

  41. pia

    Håller med alla som skrivit. Du är en så bra en mamma kan vara och det vet exet ju, det visar han ju verkligen med att försöka ”svärta” ner dig så mycket som möjligt. Vilken låg och patetisk människa han är (OM HAN NU ÄR NÅGON MÄNNISKA)?? Nej jag tycker han ska ta morsan med släp och dra ner i syltburken och inte titta fram mer!! All cred till dig du starka kvinna och till dina fina barn. Jag tror på rättvisan och att den ska visa sig snart så att du får lugn och ro tillsammans med de dina. Ps: Tänkte lite så här, nu ser du ju verkligen vilken person som gömde sig bakom P… Slå dig på bröstet och var glad att du slapp eländet ;) Skickar massor med kramar till dig

  42. Helén

    Många styrkekramar till dig fina Carola och dina fina barn.
    Jag undrar om man slår ordet Psykopat och störd kommer det upp en bild på P då? Borde nästan göra det. Hur faen är han funtad. Jag är ganska så övertygad om att han stod sist i kön när dom delade ut hjärnceller då han inte verkar ha några överhuvudtaget. Nej stå på dig. Du är värd endast det bästa. Dom i rätten… Hoppas dom har hjärna och hjärta. Du har inte gjort något fel. Du har blivit lämnad ensam med 9 barn. Du har pusslat och donat för att få allt att fungera. Att du dessutom hinner plugga det är värt all beundran och respekt. Vad har psyko gjort? inte mycket mer än dragit till Thailand med sin donna. Som också borde skämmas.

  43. Jessica

    Hejja dej!!! Du kommer fixa detta!
    Har läst din blogg sen lääänge, och du hänger inte ut din kids punkt slut!!!
    Kämpa du är bäst!
    Kram Jessica

  44. Sara

    Vad vill P? Vill han ha vårdnaden? Hur sjutton är han funtad? Lämnar sina barn utan en förklaring! Sticker som en tjuv om natten och låter dig Carola sköta ALLT och ändå bråkar han?? Varför?? Efter alla år tsm kunde han väl vara schysst nog att KOMMUNICERA. Eller skäms han för att han, bakom din rygg, började ligga med en anställd? Eller kan han inte skämmas?? Styrka till dig C! Jag vet hur du har det. Jag fajtas med ”min” idiot till ex i mitt eget hem och har hållt på i nästan 2 år. Ett helvete där han hela tiden jagat unga kvinnor. Jag är så TRÖTT! STYRKEKRAMAR

  45. Lisbeth

    Det låter som om det skulle gå bra det här! :D
    Jag beundrar dig för att du orkar och har orkat hålla ihop familjen under hela den här sorgliga historian.
    Att du kämpar och försöker ungarna ha en så bra vardag som möjligt.
    Hoppas du får kraften sista biten, för barnens och din egen skull. Och att det snart är över, för det är ju en bedrövlig sits som ni hamnat i. Att en pappa och en farmor kan behandla barnen så är helt obegripligt.
    Men, som de säger, skamgrepp går igen, och hej å hå, vad de kommer att få..
    Och kanske, en dag, kommer de att inse vad de förlorat – inte bara heder och respekt, men också barnens kärlek och tillit.

    Den kommer du alltid att ha.
    Vår också.

    Varma kramar

  46. Margareta

    Verkligen märkligt alltihop man skulle kunna tro att det är du som lämnat familjen och att han sitter där bitter och övergiven. Det är ju han som gått och håller på att bilda en ny familj. Det hade varit intressant att höra hans syn. Jag tycker att det verkar som han inte är riktigt klok. Ännu värre är om myndigheterna köper hans historia då blir man ju riktigt rädd. All styrka till dej Carola. Det kanske är dags att vi mobiliserar oss och talar klarspråk med rätten!

  47. Familjen Lindvall- Livet med tre små troll och GBP opererad

    Jag kommenterar inte så ofta men läser här varje dag! Jag blir så ledsen och det gör lixom ont i mig hur han har mage att göra med er, dig och barnen. Så kan knappt ana hur ont det gör inom dig. Men jag beundra din styrka så sjukt mycket! det är fan sorgligt och helt förjävligt på ren svenska hur han beter sig! Varför ska han göra såhär emot er, varför??!! Du Carola om någon av de stora bloggarna hänger INTE ut dina barn utan jag tycker du har allt på en bra nivå utan att skada någon eller att någon ska ta illa upp. Men snart är det nog dax att den där syltkrukan får hängas ut och vädra lite ;) Jag hejar på dig och hoppas snart att du får lite sinnesfrid och lugn och ro, det är du värd! Hade jag haft massa pengar över hade jag helt klart skänkt dom till dig och dina barn så att ni hade fått köpa er ett eget hus! Kram Linda

  48. Sara

    Min pappa gjorde något liknande. Fast jag var vuxen och han och min mamma var skilda. Han träffade en ny kvinna och blev som förbytt. Han fick barnbarn men sket i dem. Bara den nya kvinnan och hennes familj gällde.Idag har vi ingen kontakt alls och han har överhuvudtaget inte träffat två av sina barnbarn.

  49. Jenny

    Vad skönt att få ett livstecken från dig! Och det är även riktigt skönt att du tydligen har en himla massa jädra anamma,hade varit mkt värre om du var ledsen ju. Att vara förbannad är bättre;-)
    Kram

  50. Maria H

    Heja på! Man kan ju fundera vad som har hänt i skallen på den där mannen, brunnit upp och askan med eller har han blivit lobotomerad eller fått en annan hjärna, hönshjärna eller nåt?
    Är hans enda argument och det har han har att komma med att påpeka att du bloggar om hans barn? Han själv då? Som skiter i sina barn, träffar dem när det passar honom max några timmar varannan vecka. Är inte det om något ett bevis på vem som gör sina barn illa.
    Har själv varit med om samma sak, en pappa som övergav mig och min syster när han träffade en ny kvinna och skaffade nya barn. Vi har aldrig någonsin kunnat återskapat någon form av relation även om han tack och lov skilde sig från den nya kvinnan efter 6-7 år. Jag var 16 då och då hade vi haft chansen men han tog inte den då heller. Gissa en som saknar en pappa, en närvarande pappa som finns där. Nu vet jag att han sitter i sin lägenhet, 75 bast och är så himla bitter, fyra barn och ingen bryr sig om honom. Själv väntar jag på att han ska dö så jag får frid någon gång.
    Gissar att de flesta av era barn kommer att känna lika, tyvärr så är tiden ute för honom att få en bra relation, de minsta har han inte ens etablerat någon då ”lilla hjärnan tänkte mer och han reste sig upp och gick”. Jag finner inte ord på hans handlingar. Skitstövel!

    Carola, kör järnet nu men var rädd om dig också så att du inte stupar. Kram

  51. Ann

    Hej Fina!
    Jag vet inte vad man ska säga.
    Jag förstår inte,hur kan man som man,pappa göra så här?
    Varför inte sköta allt så lugnt o fint det går,om inte annat för barnens skull.
    Förstår han inte att alla har en gräns och när den är nådd då blir det krig,då vill inte jag vara i hans skor för jag är säker på att du vet saker om både han och om företaget som ingen vill ska komma fram
    Så jag hoppas för din och barnens skull att kriget snart är över och att sanningen och det rätta segrar,(ni)

  52. Katie

    Kramar om fina du! Jag har följt er sedan 2009! Det gör så ont i mig att du och barnen ska behöva genomgå allt det här! En gång hade ni en älskad man och pappa. Nu finns det inte ord!
    Vill bara krama om er!
    Sänder er massor av varma kramar! Tänker på er!

  53. Marianne

    Håller på dig vackra kvinna.Du är en stark människa så ge inte upp. Det här fixar du.Vi är många som står på din sida.och några av oss har gått igenom nåt liknande du gör nu.Du betyder allt för dina barn. Girlpower. Kram.

  54. Mia

    Fast egentligen borde ju syltPerra tycka det är bra att du bloggar om barnen… Det är ju en chans för honom att se vad de/ni gör om dagarna, hur barnen växer och ser ut. Eftersom de inte direkt vill träffa dem på riktigt menar jag.. Så Perra, du borde istället tacka Carola för att du får lite inblick – på ditt behagliga & trivsamma avstånd som du verkar vilja ha..

    1. Nina

      Ja men precist, här kan ju den svikande pappan följa barnens uppväxt på avstånd. Undrar när det ska upp för honom att han egentligen borde vara tacksam..eller det gör det nog inte för han verkar ju inte va den vassaste kniven om man säger så. Lösenordsskydda bloggen vettja.

  55. Mia

    Inte klokt på en fläck ju. :( När faderns fokus borde ligga på barnen så attackerar han dig för att du bloggar om barnen? Hoppas, hoppas att Rätten är seende och inte sitter med solbrillor på! Dags för pappan att ändra prio helt klart! Och som talesättet lyder: Sanningen kommer alltid fram (vilket den med all tydlighet redan gjort) – hoppas den når nämndemännen också! Insikten att det inte är skadligt att blogga om sina barn däremot är det skadligt att ”slå på” barnens mamma! Stå stark Carola! <3

  56. Marie

    Hejja fina fina Carola!
    Jag hoppas verkligen att dom sticker kniven i sin egen rygg eller kanske i varandras rygg dessa där hiskliga människor.
    Du är och förblir en stor förebild i föräldrarskap för mig och många fler.
    Massor av styrka och kärlek till dig och dina fina barn.

Comments are closed.