Lite låg – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Lite låg

Just nu rullar inte saker direkt min väg kan man lugnt säga, och det tar hårt på mina krafter. Jag önskar så otroligt mkt att den där karma kickar in snart, både här och där. Jag kommer att slå tillbaka, jag är alldeles för envis för att lägga mig ner och dö oavsett vad som händer,. Så jag bidar väl min tid då… och smider planer. .Och då, mina vänner, då rasar ett korthus, och det är inte mitt. Mohahahaha.

Det behövs inte ens ett misstag, för de finns redan:) Jag har bara varit för snäll hittills… snart slut på det.

Hybris. Googla det. Osmakligt.

 

Men förutom det så är det jämna plågor, jag är less på lågtryck! Huvudvärk, illamående och seghet är ingen bra kombo, en av sakerna räcker ju liksom tillräckligt långt. Men mellan varven så kommer regnskurarna och sen solen och då jäklar mår jag som en prinsessa ute i solstolen:) Jag skyndar mig såklart ut så fort det klarnar upp.

Idag väntade jag. Först på en leverans, sen på ett samtal, sen på ett samtal till, på ungarna, på att regnet skulle komma, på att det skulle sluta, på att brevbäraren skulle dyka upp, på att scannern värmde upp, på att datorn startade om, på att tvätten skulle bli klar, på att riset skulle koka upp, på att Jamie kom och klädde på sig, på att syrran skulle höra av sig, på att få svar från Patricia på sms…och tusen andra saker:)

Jag hade väl ett mission idag, förutom att luncha på Ikea och det fick jag ställa in, och det var att klippa gräset:) Men när man ska vänta på att folk ska komma eller ringa så drar jag inte gärna igång med det, man hör ju absolut ingenting då. Jag vet inte ens om klipparen tänker starta ju.. och så det där regnet som förstörde sen när allt var levererat och alla samtal klara. Men det kommer väl fler dagar man kan klippa gräs misstänker jag;)

 

 

Till råga på allt så har jag lite härligt pyssel att sysselsätta mig med:

persienn

Oh det är så chict och så snyggt när persiennen gör ett sånt där solfjädersmönster;) Nu måste jag trä om den där gamla skrothögen, och det i sig är inga större problem, det har jag gjort förr, MEN det medför ju massa merjobb.. Om jag nu ändå ska öppna upp fönstret, dela på det, så kan jag ju lika gärna putsa mellan rutorna ( och in och utsidan med, hehe) och sen torka av listerna, byta ut det trasiga myggnätet där dessutom alla kardborrefästen har lossnat, så de måste bytas ut…jamen hejsan hoppsan, det är inte gjort på en kvart direkt;)

Jag gör det SEN. En annan dag. När jag känner inspiration;)

Nåt annat som är roligare är att Ossoamis jeans visat sig betydligt bättre i slitstyrka än vad det där konsumenttestet visade… :)

ossoami

Något som jag konstaterat för länge sen, för kolla de här brallorna, de har Jordan haft hur mkt som helst, och de ser helt nya ut. Jag blir lika glad varenda gång jag plockar ur dem ur tvättmaskinen:)

 

Novalie har varit på en 4H gård idag, och gosat med kaniner, getter, och allt vad det nu var, och jag höll bara andan för jag väntade på frågan som faktiskt aldrig kom: Mamma, snälla, kan vi inte skaffa en kanin??

Jag är glad för varje gång jag slipper vara den elaka mamman som säger NIX, aldrig i livet:) Vi har haft kaniner och marsvin, och det var bra att testa, nu vet jag att jag inte vill ha djur i bur, för de får inte den omvårdnad de ska ha hos oss. As simple as that. Jag vill inte ha det dåliga samvetet för de stackarna som sitter i sin bur och piper. Nä, ska vi ha fler djur blir det en hund. Eller det blir en hund, nån gång, kanske inte än på många år, men nån gång i mitt liv ska jag ha en hund:) Just nu är jag väldigt nöjd med våra katter. De är underbara, även om de så här års bär med sig fästingar in..så de får inte ligga hos mig;)

 

I morgon åker min syster till Mallis eller nåt liknande, och jag hoppas att hon får härliga dagar med sina kompisar, jag vet att hon kommer vara snyggt klädd hur som helst, det lät som merparten av packningen var me&i kläder:) Sol verkar det vara där åxå, den kan hon få ta med sig hem tycker jag:)

Mina föräldrar dyker upp här i morgon, men jag ska ha den där lunchen på Ikea innan tänkte jag. Med en kompis jag inte träffat på evigheter för det har bara inte funnits tid i vare sig hennes eller mitt liv, men nu jäklar!

Och nu ska jag hoppa i säng, för jag har verkligen inget vettigt att säga;) det är bara svammel.

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. anki

  Öppna fönstret, klipp andra snöret, stäng persienen och vips är det fixat och ingen ser om fönstret är smutsigt eller ej ;-)

  1. familjenannorlunda
   familjenannorlunda

   Nä, fusk ju:) jag vill kunna dra upp och ner den, så det är bara att fixa . Snart ;)

 2. Carina H

  Ja bland får man faktiskt bara vara, det är ju som sagt ingen annan som gör ditt jobb, alla har väl en liten ´ínga´´som springer runt, Ha Ha. du gör rätt i att passa på att springa ut så fort solen kommer det gör jag med, kan hålla med dig gällande djur, vi har också genomgått hamster och kaniner samt katter, gnagarna var ju kul första veckan sen fick vi som föräldrar göra allt jobb med bur och matning, katterna hade vi som innerkatter då vi bor i lägenhet. men vi har hundar och det är så himla mysigt, 2 st små söta blandisar varav den yngsta kommer från uppsala, kan inte tänka mig ett liv utan hund, det är ett bra sällskap samt att man kommer ut på promenader, då man inte har småbarn längre så passar det mig alldeles utmärkt. tror säkert att Ni skaffar hund i framtiden , när du ser att det är lite grönt ljus för detta. så lycka till med ett ev hundköp. under tiden ha det gott, och njut nu av solen om den mot förmodan stannar kvar, för nu vill vi ha sommar.

 3. diningandcooking

  Jag är också nöjd med att ha en katt och han är dessutom bara innekatt och trivs bra med det den lilla älsklingen =) Han är en sån goskatt som älskar att vara med när det händer saker (och förstår inte alls vad matte menar när hon säger att han ligger lite ivägen när han lägger sig över hela tangentbordet på min laptop när jag bloggar).

  http://www.diningandcooking.blogg.se

 4. Anne

  Jag kan helt enkelt inte komma ifrån en fråga som snurrar i mitt huvud hela tiden när jag läser din blogg. Den är inte menad att vara elak men jag misstänker att du inte vill/kan svara på den just nu iaf. Men den snurrar i mitt huvud.. Särskilt nu senast när han ringde om “umgänget” på en av konfirmationsdagarna. Jag kan inte tro på att du levt med en man flera år och inte märkt att det var en mycket störd person. Det är bara inte möjligt. Om han förändrats till detta över en natt så borde han hjärnröntgas. Han måste ha fått en stroke eller ha en hjärntumör.

  1. Annika K

   Jodå det går att leva med någon som man sen inser är helt störd.
   Jag har också gjort det :/ Ja, inte med samma som Carola utan en annan.

  2. Ida

   Tro mig, det finns personer som kan förändras väldigt mycket och väldigt plötsligt. Man lever tillsammans och märker inte av att det är något som inte stämmer och så blir den person man trodde att man kände, kapabel att göra de allra mest konstiga saker man kan tänka sig. Det är otäckt på alla sätt och vis men det handlar inte om att man blundat och inte velat se problemen.

  3. Anne

   “Jag kan inte tro..” låter onödigt hårt ser jag nu när jag läser vad jag skrivit. “Jag kan inte förstå..” hade nog låtit lite bättre. Det jag menar är eg att jag tror inte på att det kan komma över en natt utan att några tecken måste ha funnits där tidigare och att man kanske ser dem lättare i efterhand. En person som inte fattar hur pinsam han är när han hör av sig på konfirmationen och grymtar om umgänge. Det Är sjukt i min värld.