Familjen Annorlunda

Sova på soffan?

Så bra att det slog mig som en blixt från klar himmel idag att jag inte fått nån bekräftelse på att min bokning på ett rum på Hola folkhögskola, är klar. Så jäkla bra att det inte finns personal där på helgerna, och så förbannat jobbigt det här kan bli i morgon om jag inte har ett rum;)

Jag borde kunna komma in i skolan, för det är en portkod, och i värsta fall kan man banka på hos nån…men sen kan det bli till att få knoppa på soffan i det allmänna utrymmet. Jättekul. Nä. Men bättre än i en snödriva i alla fall;)

Jag har en kursare som kommer tidigt på morgonen, runt fem, och jag funderar på att sno hennes rum….haha, tror inte hon blir helt lycklig iofs men vafan, först på plats liksom;)

( och för att ingen ska missuppfatta – jag SKOJAR)

 

Idag hade jag en fikadejt med härliga Anna Wahlström, ni vet vem hon är om ni kollar på Familjen Annorlunda:)

Hon skulle uppåt hitåt i ärenden och passade på att komma på fika, och så babblade vi i några timmar, och som alltid så glömde jag att knäppa bilder…och jag ska kalla mig för bloggare;)

Men sån är jag:) Vi hade trevligt ändå, även om det inte finns bildbevis:)

Hon åkte vidare framåt eftermiddagen, och så småningom åkte jag, Jamie och Lovelia och handlade. Jag åker ju till skolan i morgon, och försöker bunkra upp med mat så mamma ska slippa det. Jag är otroligt fel i fas, skolan är alltid annars ons-fredag, så jag åker tisdag kväll, men denna gången är den enda som det är mån-ons, och jag åker söndagkväll. Typiskt att missa med rummet just denna gång..Gahh.

Jag har inte packat, eller har nån koll på någonting egentligen, så det är bara till att hoppas att det rullar på smidigt i morgon. Det är ju ungefär samma som ska med. Men, hur kallt är det där uppe i Kramfors nu? Canada gosse-kallt, eller typ lite tunnare jacka?

Det är näst sista gången, och jag vill inte alls att det ska ta slut, det är så härliga människor och så roliga grejor vi får lära oss:)

 

Det snöade ju i går, och eländet ligger kvar det trodde jag inte. Jag fick skrapa rutan på bilen när vi for vid 16-tiden, jag var säker på att det var rätt varmt ute, men det blåste så snålt och eländigt.

Men det gör inte så mycket, det är ändå på väg åt rätt håll, oavsett de här bakslagen:)

 

Jag har nu suttit och fyllt i newbodybeställningar, den här gången är det Corrinda som säljer för basketlaget, och som alltid så säljer väl vi minst, misstänker jag. Dessutom så är det jag som alltid får köpa mest;)

Jag fattar att man måste göra sånt här för lagen, och skolan och allt vad det är, men för oss är det svårt att sälja. Jag har inget arbete att lägga ut sånt här på, och alla i bekantskapskretsen säljer ju åxå:/ Men vi försöker iaf:)

Det är ju bra grejor, som aldrig går sönder, så det är ju bra. Men det vore roligare om de kom med lite nya grejor. Nu beställde jag strumpor i parti och minut, det är något som aldrig finns här. Eller jo det finns ju, men en halv miljon olika;)

Robban fick ett gäng egna, Corrinda och jag med, och sen en bunt till tjejtrion som har ungefär samma storlek. Småkillarnas storlek finns inte.

 

På torsdag så har tjejtrion den årliga Kulturdagen på sin skola, bara det att de ju är evakuerade så den kommer förvandlas till en kulturkväll i år, och det känns skumt. Jag har varit på Kulturdagen sen våren innan Janelle började i förskoleklass,och det var nog 2000. Så i femton år snart alltså, inte missat en enda, och det har varit fint väder vartenda år:) Skolan visar upp sina elever, de får uppträda, sälja loppis, fika osv. och så får föräldrar komma och kika.

Jag trodde inte det skulle bli något i år eftersom de ju evakuerat skolan medan de låtsas jobba med mögelsanering ( det händer INGENTING där vad man ser, men de jobbar nog lite;) )  men de gör om den till en kväll alltså:)

Skönt, inte bra att bryta traditioner:)

Det är alltså toppen att jag åker till skolan tidigare denna gången, annars hade jag missat det. Jag älskar när saker klickar i varandra som väloljade kugghjul:)

 

Jaha, nu fastnade jag framför en Vin Diesel film…jag har sett den, men är svag för den mannen, så blir jag väl sittande här till tre eller så i natt..:)..men jag är trött och ska försöka slita mig.

Har redan sett Harry Potter och halvblodsprinsen och Gladiatorerna, så jag känner att jag suttit på rumpan alldeles för länge;)

 

Jag kan inte ens med bästa vilja i världen säga att jag har utfört stordåd idag, det handlar mest om att lyckats ha handlat och tvättat mina underkläder så jag har att packa i morgon, sen har jag mest gäspat. I kapp med ungarna mellan varven;) De ville inte gå ut och leka, bara Jamie var ute en sväng i snön, och passade på att blockera uppfarten med en snöskyffel så Anna inte kunde köra in med sin bil;) De är hopplösa på att dra fram saker och parkera dem mitt i vägen. De har suttit och häckat framför datorn eller tv:n, och det är väl ok en dag ibland, även om jag försökte aktivera dem lite, men gav upp när de inte hade nån lust.

De tar igen det snart:) Jag vet ju att så fort solen skiner så får jag inte in dem. De är inga vinterbarn. De vill ha sol och värme:)

 

Jaha, men nä, jag har inget vettigt att säga, jag tar och hoppar i säng i stället:)

Natti natti :)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Viktoria sjubarnsmamma

  Jag gillar Newbody! Barnen sålde för simklubben för några år sedan och det vi köpte då är precis lika fint idag, bra kvalitet mao. Numera är det aldrig någon härikring som säljer tyvärr.

 2. Anne

  Ja det är inte helt lätt att veta vilken jacka som passar men jag skulle nog välja en något tunnare än dunjacka men def inte en vårjacka. Det ser ut som det kan bli riktigt kalla mornar men varmare dagar. Ha nu jättetrevligt och lycka till med rummet!

 3. väderkarta.se - Klart Väder

  VÄDER i dag SÖNDAG: Södra Götaland får först klart till halvklart men efterhand ökad molnighet. Över norra Götaland och Svealand molnigt och delvis snö med inslag av regn med tyngpunkt i de västra delarna. Över Norrland passerar ett splittrat snöfallsområde österut och på eftermiddagen minskad molnighet. I fjälltrakterna dock tidvis molnigt, snöfall och lokalt hård vind. Temperaturer i stora delar på 0-5 plusgrader men i norra Norrland 0-7 minusgrader. Främst i söder upp till frisk byig vind från sydväst.

 4. Camilla

  Det gör väl inget att ni har olika strumpor på fötterna, då rockar ni ju sockar varenda dag! ;-)