Familjen Annorlunda

Svårt att blogga;)

Zlatan

Jajamen, så här ska Zlatan ligga varje kväll, så ni fattar att inläggen till er är skrivna med kärlek, för det är inte en bekväm arbetsställning;) Ibland sträcker han ut en tass på touchplattan och gör diverse tricks. Ibland deletar han, ibland får han muspekaren att go bananas ;)

Jag älskar att han ligger så här ♥

 

Vi ska prata om vad som hamnar i brevlådan. Ni vet kanske att jag har utvecklat en liten fobi för att hämta posten? Från att förr ha tyckt att det är dagens höjdpunkt, så ändrades det när min man lämnade mig, för då kom det plötsligt väldigt jobbiga brev med myndighetssigill på. Det kom en adressändring..utan att han liksom sagt att han stuckit för evigt, och när jag ringde honom för att fråga, så slingrade han sig och påstod att det var för att brev gällande arbetet skulle hamna rätt, eftersom jag tydligen var seg på att skicka dem vidare…eller huuuuuur..;)

Så kom det från Tingsrätten, han hade lämnat in en enskild ansökan om skilsmässa. Ja, utan att säga att han ville skiljas direkt till mig. Den tog hårt kan jag säga.

Sen kom det ett mindre trevligt brev från exsvärmor, där jag fick en avhyvling för att jag skickade hans post till henne…men jag hade liksom ingen adress att skicka till.

Det kom brev från en advokat han anlitat…för att få träffa barnen. Som jag tjatat om att han skulle träffa….?

Sen har det ramlat in brev från bodelningssnubben, fler från tingsrätten och advokater och fan och hans moster, och jag tycker inte att det är ett dugg kul att hämta posten längre. Käftsmällar har den biverkningen.

Nu börjar jag återhämta mig. Det finns inget han kan göra eller säga längre som förvånar mig eller gör ont på samma vis.

Ni har hjälpt till här! För mellan varven så ramlar det in små fina paket, eller bara ett fint vykort, en liten hälsning, en ”uppåtpuff”, lite kärlek, från er. Ni är så fina! Jag blir lika tårögd varje gång, och tacksam över att ni finns ♥

För ett tag sen fick jag detta:

triss

Lite tatueringar till barnen och fina ljuslyktor och trisslotter till mig. Jag har dragit på att skrapa dem, såklart för då kan man ju vara miljonär:)

Ljuslyktorna tänds varje kväll ♥ Lotterna skrapade jag idag, och en var det ju vinst på:) En liten, men det innebär nya lotter och nya chanser, tusen tusen tack, snälla fina DU!♥

Igår kom detta vackra:

 

essmycken

 

Från Essmycken, de finns på Facebook och instagram om ni vill beställa, de görs på beställning.

Jag är ju väldigt förtjust i armband, och det här var liksom så klockrent ♥, älskar färgerna, designen, allt.

Tack fina fina DU ♥

 

Sen finns de ju de som skickar tråkig post, och liksom envisas med att gnugga in det i nyllet på en..;)

röda kuvertet

År efter år efter år…..samma visa;). Aldrig några miljonbelopp? Jag skiter i det, och jag vet att ni tycker det är dumt, men vad ska jag göra då? Med facit i handen hade jag ändå aldrig valt annorlunda, jag har valt mina ungar, och det kommer jag aldrig ångra.

( och de kommer få höra det varenda dag när jag blir pensionär och vill våldgästa dem, hehe)

Jag tycker att ingen annan heller får speciellt mycket i pension oavsett om de jobbat hela livet så orka bry sig, jag får så jag klarar mig, och med tanke på att jag vid den tidpunkten inte kommer ha nio ungar att försörja, utan bara mig själv, och har  utvecklat skills på att leva billigt så löser det sig nog. Annars kan man ju alltid återinföra ättestupan;)

 

Nåt annat som hamnade i min brevlåda häromdagen var ett brev från Glocalnet. Jag har sagt upp bredbands-abonnemanget från dem eftersom vi fått in fiber i huset. Vi har haft Glocalnet i så många år att jag inte ens minns, men som minst 10 år. Jag har tyckt att det fungerat och vägrat byta även om vi kunnat få billigare och bättre för det är ju ALLTID ett eländes eländes meck för att byta saker, och jag har inte velat ha den huvudvärken.

Nu kom en bekräftelse från dem och en talong jag skulle använda för att skicka tillbaka mitt modem.

Eh..? Allvarligt? För det första, deras skitmodem gick sönder för många herrans år sen, så det är kastat och ett nytt inköpt. För det andra, av vilken anledning ska jag skicka tillbaka ett modem som är så omodernt att det enda de gör med det är att kasta bort det? Det kan ju jag göra? Gratis, för portot skulle ju jag pröjsa såklart;)

För det tredje….om jag varit deras kund i tio år plus, nog fan har jag betalat av det medföljande modemet för väldigt länge sen?

Jag hatar sånt där, som bara är till för att krångla till det för kunden, så man i bästa fall fortsätter vara deras livegna kund, och som talar om att man liksom är taskig och måste bestraffas för att man säger upp avtalet.

Jag har inget modem att skicka tillbaka eftersom det jag har är MITT, och deras gått sönder.

Ska vi se hur länge jag får tjafsa om detta;)? Jag har mailat kundtjänst och talat om samma som här, om än i mer väloljade ord;) Misstänker att de inte kommer säga: Nejmen ok, behåll det, det är ju ditt, vi beklagar att du fått köpa ett för egna pengar :)

 

En annan sak jag fått, dock inte i brevlådan, det är årets första bukett:

vårblomma

Plockade av Jordan, och så kom han med de små blommorna hårt i handen.

– Jag har plockat blommor till dig mamma! ♥

Det finns inga buketter som är så fina som de här små rackarna som barnen kommer med, där stjälkarna är så korta att man knappt kan sätta dem i en vas.

Barnens ögon när de vet att jag blir glad….åh. Älskade ungar ♥

 

Idag har jag varit på uppdrag, jag har hämtat en byrå som vi köpt på Blocket. Älska att slippa skruva ihop den:) Jag gillar att skriva möbler, men byråar är fruktansvärt tråkiga. Jag kör en stor buss, men det är inte gott om bagageutrymme, så jag lånade pappas bil, och fick sen hjälp av syrran att bära. De som sålde den hade tre små fina hundar, jag är värdelös på raser, men knähöga. Underbara:) En papegoja hade de åxå, som var 39 år gammal, och den var samma sort som den mamma och pappa hade när jag var liten. Den dog när den var tre år bara, lunginflammation, den hade ju kunnat traska runt än annars, rätt fräckt. Papegojor fascinerar mig:) Jag är lite rädd för dem samtidigt som jag tycker de är hur majsiga som helst.

Byrån står nu nere hos Corrinda, och nu har hon fått ordning på sitt rum. Återstår övrigas, det är fler byråar som måste införskaffas…suck:) Det tillhör inte det enklaste att bära hem direkt.

Sen var det HIT, och ihhhh så tungt idag. Jag har redan träningsvärk, det är ju spännande.

I morgon vilodag, kanske om vi inte kommer på andra tankar:)

Nu ska jag sova!

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nettan

    Ha ha, känner igen det där med katter. Vår katt älskar att ligga o ”gosa” med ipaden. Helst vill han ligga ovanpå paddan. Kallar honom för ”icat”

    Carola: Haha, ICat…..älskar det! Det ska jag genast kalla våra för:)

  2. Tina

    När man gått igenom så mycket som du och grejat det är min erfarenhet att man trots allt får en grym självkänsla. Man lär sig mycket om sig själv och framför allt, men vet att man klarar av så mycket mer än man trodde.
    Såklart vill man helst vara utan sådana här erfarenheter, men jag tror ändå att du kommer se tillbaka på den här tiden som sjukt jobbig, men stolt att du klarade av det. Du kan ju inte ansvara för andra människors handlingar. Hoppas bara att du ändå vågar lita på andra, trots att vissa vars-namn-vi-inte-nämner har svikit dig och barnen.

  3. Carina H

    Jag förstår att du inte vill gå till brevlådan, om det nu bara dräller in sk massa ´skit ´ tycker att fanskapet kan ordna sin post själv, och den sk föredetting till svärmor, ja jag vet inte vad jag skulle säga men han får väl vara glad att posten kommer dit eller?? det verkar som ´det ´ska ordna rubbet med skilsmässsa bodelningen och hela paketet, känner inte rättvist på något sätt alls, men jag håller tummarna hårt att Du fixar även detta som du redan verkar ha gjort, men det är ju roligt att något kommer med posten som förgyller din dag, fin bukett som lilleman plockat till dig, det värmer.

  4. Lola (Carola)

    Bra jobbat med byrån!

    O all tänkbar trevlig post, är Du VÄL värd!! <3

    Ha en toppendag tjejen/ Lola

Comments are closed.