Familjen Annorlunda

Tävlingsdiet:)

En av mina klasskamrater på Hälsocoach kursen ska tävla i bikinifitness i maj, och hon går på nån tävlingsdiet i….håll i er….22 veckor!

Jag är so impressed:) Snacka om att vara målinriktad. Det ska bli roligt att se resultatet, hon är ju redan vältränad och fin. Vi har  uppgifter att göra tills idag, och det var bla att göra en hälsosam endagsmeny.

Hon har då gett exempel på sin tävlingsdiet, vilket fick mig att omedelbart vilja gå över till den kosten, för jäklar så gott det lät med proteinpannkakor, smoothie och lax. Inte ihop såklart….;)

Och så bara droppade hon sådär, att det blir jättegott med den KALORIFRIA chokladsåsen…Say What?

Jag frågade snabbt vad det var för spännande, och fick höra att det var visst jättegott, och beställdes från tex proteinbutiken/ gymgrossisten edyl, och det har jag nu gjort:D

Så sen ska jag göra glass på min kvarg och hallon och ha på kalorifri chokladsås…fatta så gott:)

Jag passade på att beställa vaniljdroppar åxå, för det är ju så gott och mina är slut. Lika bra när man ändå shoppar.

 

Idag var det ju skoldag igen, så det var till att vakna tidigt och väcka barn, men det är en otroligt skillnad att kliva upp när solen skiner mot när det är kolsvart ute. Love it.

Sen gjorde jag klart det sista på en uppgift, och skickade in den, den allra sista visste jag inte vart den skulle skickas, så den ligger kvar här, färdig men inte postad. Fixar det i morgon. Sen tar jag en dag ledigt från plugg! Antagligen kommer det regna;)

Jag åker till skolan på söndag denna gång, och på tisdag ska vi ha en hälsodag för övriga elever, ett litet event, som ska bli roligt och spännande. Hem på onsdag.

Annorlunda mot alla andra gånger då vi alltid åker på tisdagar:)

Jag har bokat första klass på tåget dit, då får man gratis kaffe, det är jättevärt den extra hundringen det kostade…;) men mest var det för att jag annars fick sitta i den vagn där djur är tillåtna, det gör mig inget egentligen eftersom jag inte är allergisk, men vi ville ha platser intill varandra, jag och de andra som åker samma tåg, och det var rätt fullbokat.

I kväll kom jag på att jag var tvungen att boka rum med, så nu är det klart.

 

Träningsvärken efter lördagens 1985 tema på cirkelfysen är GRYM; och på roliga ställen – rumpan, magen och axlar.

Härligt. Vi hoppade över Peter igår, och tog vårt basgympa pass idag i stället, det är lagom för att värma upp musklerna lite och få in lite smidighet. Hon har lite dans moves…och jag är så otroligt ickedansant att det är inte klokt. Ni har kommenterat ibland om att jag ska vara med i Lets dance, och det tänker jag på när jag står där som ett kylskåp och inte kan få ihop de enklaste höftvickningar;) och skrattar för mig själv. Skulle inte tro att jag är material till LD:)

I morgon HIT med Anders! Najs.

 

Nu kom jag på att jag glömt hänga upp mina träningskläder som ligger i tvättmaskinen, så jag måste göra det nu, innan jag glömmer det igen och får gå och köra HIT i redan genomblöta kläder, urk.

Jag återkommer under dagen, ska kora en vinnare och tipsa om rabatt :)

 

Natti natti:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina H

    Vill bara säga att DU är kvinnan med båda fötterna på jorden, läser din blogg och kommenterar någon gång, men tycker du är ärd lite uppmärksamhet med tanke på ´den´om du förstår vad jag menar, lycka till med pluggandet ,det klarar du galant,

  2. Agneta

    Varför måste du äta kalorifri chokladsås? Jag tycker du verkar smal.
    Carola: För att jag tänker på kalorierna;)

  3. Nina

    Blev lite nyfiken på den där chokladsåsen (chokladfantast som jag är)..är det månne Chocolate syrup från Walden Farms? Läste innehållsförteckningen på den och fy det är verkligen inget jag vill stoppa i mig.

    1. my

      Håller med dig, inte värt att hålla nere kaloriintaget till vilket pris som helst, ser inget hälsosamt i den chokladsåsen i alla fall…huu…

Comments are closed.