20% på alla barnkläder hos Ellos:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

20% på alla barnkläder hos Ellos:)

Jag har lite shopping att göra här framöver, dels skor till typ alla…suck, men även kläder.

Lovelia saknar plötsligt byxor, och eftersom hon och Trixie är nästan lika långa så saknar Trixie åxå byxor per automatik…:)

Sen har vi avslutningar, och en konfirmation. Jag kommer vara iväg på skolan, plus ha massa tentor och sånt ju närmare vi kommer, så jag har redan kikat runt lite på nätet, än verkar inte de riktiga sommarkläderna ha anlänt, men snart så, och bäst att vara förberedd.Killarna behöver nya skjortor och typ kortbyxor, och tjejerna något fint de med.

Ellos är ett ställe jag alltid återkommer till, sen…tja alltid. Jag gillar deras grejor helt enkelt.

Nu har de 20% på alla barnkläder om man anger rabattkoden 315711, och det måste jag tipsa er om såklart:) Shoppa här!

Jag funderar lite på de här byxorna till Lovelia och Trixie:

ellos

 

Och småkillarna har inga jackor, men här hittade jag dessa, jättefina ju:

ellos

 

Jamie min lilla minifjant, har faktiskt fattat grejen med att gå på toa, förutom när det gäller nummer två, då går han och hämtar en blöja…men han behöver ju kallingar:)

ellos

 

Jordan älskar att köpa kalsonger, det är hans förstahandsval i butiken om han får välja själv, och det går ofta att locka honom med det om han surar:) Helst ska det vara med coola tryck. Jamie och han får dela helt enkelt, orka hålla reda på vems som är vem;) Lika stora rumpor ju. Den här modellen gillar de bäst. De här var nog en för varje dag i veckan va? Lite gulligt, även om det inte helt troligt blir rätt en enda dag, utan mer torsdagskallingar på en måndag osv;)

Och Jamie….visst vore han cool i den här, det är liksom han:

ellos

Ja, det var en del av det jag hittade, få se vad ungarna säger när jag visar dem sen, jag såg några fina linnen till Novalie med, och insåg att jag nog får gå över till dam/herr när det gäller tvillingarna. Skitungar som är så långa:)

Men det gör inget, det finns fina vuxenkläder åxå, men den där rabatten gällde bara barnkläder;) så de får vänta.

 

 

Tipselitips, och det är i samarbete med Ellos:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Karin

  Ni bloggare har väldigt ofta samarbete med samma företag

  Carola: Japp, det är så det funkar:) Företagen vill ha ut sitt budskap via så många kanaler som möjligt, och bloggare är en:)

 2. monica

  Hej! Jag gillar också ellos både till mig och till barnen.
  Duktig Jamie som fixar toan nu. Min treåring är inte ett dugg intresserad men det kommer väl så småningom.
  Kramar till er alla från västkusten