Familjen Annorlunda

Återigen, tack ♥

♥ Ni är fantastiska, tack för alla värmande ord.♥

Jag törs nog inte gå in närmare på något just nu, men jag känner att det är så många som inte tror mig när jag säger hur det är, och här kom det direkt från hästens mun, så att säga:)

Det är INTE ett normalt beteende, och jag tänker inte låtsas som att det är okey.

Jag har givetvis inte fått något svar på mitt senaste sms, om nu någon trodde det, men största säkerhet kommer jag inte få ett ljud därifrån förrän han kommer tillbaka och ska återuppta sitt umgänge som om det var helt i sin ordning att hoppa över fyra tillfällen.

Olagligt är det inte, och det kan man ju alltid luta sig mot.

 

Nu till annat.

Jag har precis fått mig lite Guds ord serverat, och avböjt en nattvard:)

Trixie och Lovelias kyrkisgrupper hade en liten teater idag under gudstjänsten, och de hade dessutom bakat nån oblatfisk till gudstjänsten. Jag är ju i kyrkan ofta, men jag är inte troende. Eller jo, när det passar mig, sådär som vi är lite till mans;)

”Gode Gud, gör så att det här går bra/ gör så att ingen blir magsjuk/ låt bilen gå igenom besiktningen”

:)

Men tjejerna ville så gärna, och fast gudstjänsten började vid den fasansfullt tidiga tiden 9.30 ( vem orkar vara troende kristen med de tiderna, liksom??) så sa jag att vi kunde väl åka dit. Det var så viktigt för dem, och då gnuggar jag sömnen ur ögonen fattas bara annat 

De skulle vara där redan 8.45, och när jag klev upp 8, mötte jag dem i köket de hade ställt en egen klocka, sötnosarna. De här ungarna är på riktigt allvar, otroligt duktiga på att ta eget ansvar, och det får de alltid beröm för i skolan, och det tror jag är en väldigt bra egenskap i hela livet. Alltså uppfostrar jag dem så. Frihet under ansvar. Funkar skitbra, för det mesta;)

Jag hade tänkt ta med småkillarna men de sov så gott, och när Novalie bestämde sig för att stanna hemma, och det fanns sovande tonåringar i huset så lät jag dem vara kvar. De uppskattar ändå inte gudstjänster.

Jag åkte iväg runt kvart över, och träffade på en pappa där, som jag satt och snackade med, och fikade med efteråt, vi har två döttrar i var som går i samma klass, en i femman och en i ettan:) Kul med sällskap.

Tjejerna var duktiga, sjöng sin lilla sång och så var det nattvard. Jag känner mig lite som en hycklare om jag tar emot den så jag smiter alltid undan, men tar sen emot Guds välsignelse och hoppas att den ger lite styrka och välgång i alla fall;)

Efter kyrkkaffet åkte vi hemåt, och nu ska jag göra klart mina plugguppgifter som ska in i morgon. Det såg lite mörkt ut igår, men jag hade gjort en hel del mer än jag trodde så nu är det en kvar. Eller två:)

 

I går var det åxå en tidig morgon. Corrinda skulle flyga till Luleå för att spela RM i basket, och det var samling på ICA 7.30, så det var verkligen till att gnugga ögonen då, speciellt som jag kom i säng väldigt sent, och fick sova fyra timmar… Men det är ju självförvållat;) Så blir det är man skjuter upp skolan..

Hon kom iväg, och ringde mig sen på kvällen, jag fick inte säga hur det hade gått, men hon hade blivit Matchens lirare, och jag är så STOLT. Corrinda kan nog bli den av ungarna som ser till att jag får flytta till USA;) För när hon börjar spela i NBA så är det jag som byter land, så är det bara. Förutsatt att hon väljer de varma delstaterna…spelar man i NBA på Hawaii tro? Jag kan kanske hälsocoacha amerikanarna….borde finnas en marknad för det;)

När jag släppt av henne åkte jag hem till ett sovande hus, och funderade en microsekund på att stanna uppe, men kröp sen ner till Jamie igen och somnade om.

 

Hann med lite plugg innan det var dags att åka på cirkelfys, det var TEMA – 1985. Tydligen startade Friskis då, och därför flörtar de lite med året, och det var ett av de roligaste pass jag varit på. Musiken är ju liksom MIN musik, jag var tonåring då, och Bryan Adams Summer of 69, Imperiets Du ska va president (och Märk hur vår skugga som nedvarvning) Bruce Springsteens Dancing in the dark,Starships We built this city, Dire straits , Whams Wake me up before you gogo..mfl. Alltså, jag hade LÄTT kunnat köra tre varv till, och jag mesade inte, men oj så musiken peppar. Väldigt extra mycket flås när man försöker sjunga med dessutom;) svårt att låta bli liksom. Det var bra musik då på stenåldern, det märks ju inte minst på att de fortfarande spelas ofta, och remixas och görs covers på:) Och jag var där, haha.

Idag har jag TRÄNINGSVÄRK :) :)

Underbart.

 

Sen var det bara hem, duscha, laga mat, fixa så ungarna hade godis framför melloeländet, och så i med lurar och egen musik, och plugga.

Jag tycker iofs att låtarna igår var bra allihopa mer eller mindre, men ledsnar när det är så många delomgångar.

Gillar Måns, så jag är nöjd:) Han är en sån där glädjespridare på nåt vis, hans leende smittar av sig.

Sen gick de och lade sig eftersom de skulle upp tidigt i morse, annars sitter de gärna och ser på film sent, men igår var det tyst i huset redan vid 22. Ovant.

Inget på Tv som kunde distrahera, så jag fick undan alla uppgifter utom den största, och den ska jag göra nu. Det är massa att skriva, och det är lugnt, däremot vet jag inte riktigt hur jag ska sätta ihop den, så det kräver lite funderande.

Jag bokade biljetter till Hola( skolan) i fredags, och jäklar vad Sj:s hemsida är spunkig ibland, den hänger sig, är seeeeg och så kastas man ut pga inaktivitet efter tolv minuter. Säger den, fast man sitter och klickar fram och tillbaka hela tiden och inte alls är inaktiv i en minut ens. Suck. Till sist blev det bokat, men det var väldigt struligt, så jag måste dubbel och trippelkolla, jobbigt om det blir fel;)

Ska boka fler biljetter i veckan, till en annan sak, men måste diskutera med min medresenär om det.

 

Nu ska jag dricka kaffe, och sen ta itu med uppgiften:)

Vi hörs, ut i solen med er!

(min grannes barrträd skuggar min tomt…morr…men det är bra på sommaren, dock värdelöst vår och höst, så jag får vänta till eftermiddagen då solen har rundat tallarna)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Ja, det som mest gör mig förundrad är hur din ex kan sticka iväg utan att säga något åt barnen ens? Hur är man funtad när man inte förstår att berätta för barnen ’att nu kommer ni inte att se pappa på en tid’?? Även den enklaste mänska borde väl inse att inte kan göra så mot barn utan att mista förtroendet?! Dom kommer ju inte att förlita sig på honom i framtiden. Ja, han gräver sin egen grop, vilket förstås kan vara till din fördel!! Du är ju fantastisk!!

  2. Loppan

    Jag läser fortfarande varje morgon mellan snoozeringningarna. Men så tidigt så det går inte att formulera en vettig mening så jag skriver inget. Vareviga morgon läser jag dock!

  3. Helahea

    Vi kan konstatera att mannen helt har tappat omdöme o sans!
    Tänk att det kan vara samma person som du levt med, älskat o litat på!!
    Nu missar han helt sina chanser med alla sina barn. De stora som förstår väljer bort honom redan nu och de små kommer aldrig att känna någon samhörighet med honom! Hoppas soc inser att han inte ser till barnens bästa. Kram

  4. Eva-Lena

    Gubben min som inte läser din blogg så berätta jag om Thailandsresan och han tyckte det var åt helvete att bete sej så mot sina barn! Själv har han tagit ett stort ansvar hemma, när han inte jobbat häcken av sej, bara för att lära känna sina barn på alla plan! Bamsekram till dej och barnen

  5. Karromall

    Ja, alltså det är ju inte olagligt att vara dum i huvudet. Tyvärr.

    Jag tycker vi alla borde prata mer om sånt här. Hur vårdnadstvister EGENTLIGEN går till och hur svinigt vissa tydligen får bete sig utan att det verkar spela någon som helst roll (vårdnadsmässigt). Men framförallt för att man inte ska behöva känna sig så jävla ensam när man går igenom det. Att INTE få prata om det, vad är det för jävla påhitt egentligen?
    Kramar till dig!

  6. Neta

    Be soc kalla till ett möte, ett obligatoriskt när han inte dyker upp på sönd. Nej vänta när han inte dök upp idag.
    Du missade ju något väldigt viktigt eller hur? Och när han inte ens dyker upp på den lilla tid han har så måste ju han också stå ut med ett obehagligt möte….

  7. HN

    Det med matchens lirare måste jag berätta en rolig sak om. Min dotter spelade usm i handboll för 3-4 år sedan. Hennes lag spelade så dåligt och för varje mål motståndarna gjorde hängde tjejerna mer och mer med huvudena. Men min tös hon kämpade sig igenom matchen precis som det stod oavgjort. Slet, sprang , täckte bakåt och slängde sig efter bollen. Jag hade mina misstankar om att hon skulle bli matchens lirare. Efter matchen stod lagen på rad och när dom ropade ut i högtalarna att min dotter var utsedd tittade jag på henne. Hon tappade hakan när hon hörde sitt namn. Jag frågade henne efteråt varför hon blev så förvånad. Hennes svar var att hon tyckte att hon spelade som hon brukar göra. Hon tyckte inte alls att det var något extra med henne den matchen. Men hade hon inte kämpat så väldigt hade det blivit ännu mer mål. Alla dom andra i laget gav ju upp ganska fort. Varje gång man har tvättat och hängt upp den tröjan som hon fick är man stolt. Jag förstår din känsla Carola.

  8. Susanne

    Det är så starkt av dig att du delar med dig av något så privat! Du är en bra förebild. Många män är sviniga och det ligger nog mycket kvar i jämställdheten mellan vem som tar största ansvaret över barn och hem. Ofta kommer de (läs män) undan på nåt sätt, för många orkar inte bråka eller ens vågar dra in soc. Hejjar givetvis på dig och hoppas du får egen vårdnad så fort som möjligt! Kram <3

Comments are closed.