me&i-visning :) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

me&i-visning :)

I onsdags hade jag bokat in en visning med me&i. Några av er trodde det var en husvisning, men jag lovar er, att om jag skulle behöva göra huset i ordning inför en sån, så skulle ni vara dödsless på mitt gnäll, det är om man så säger – i väldigt ovisningsbart skick;) Typ. öppna en garderob och det rasar ut saker….

Nu var det i stället en visning av KLÄDER jag hade:) Mycket roligare:)

Jag hade lite dålig koll på hur många som skulle komma, och har det fortfarande, svårt att räkna ni vet;) men vi var tillräckligt många för att behöva bära in massa köksstolar:)

Bland annat Mirka kom med Linnea, Jennifer och lilla bebisDavid, som jag såg till att få låna lite. Han är så liten! Mina ungar har varit stora redan när de föddes;) Han var inte sitt gladaste då han hade magknip, men ändå ljuvlig ♥

meandi

 

Jenny som är säljare, visade alla underbara kläder, och sen körde stora prova-alla-kläder-racet igång:)

-Jag vill ha den!

-Den där mamma, den vill jag ha!!

– Åh mammaaaaa, jag har alltid önskat mig just preciiiis en såndär…

meandi

 

Och det förstår jag helt klart, den här kollektionen är verkligen helt to die for, både barn och dam:)

Eller vad tycker ni?

 

meandi

 

Att kläderna sen är Öko-tex certifierade och schysst producerade och allt sånt där är en underbar och härlig grund, och så är de sköna, snygga och underbara:)

 

Tjejerna fick välja varsin tröja, de har så många byxor, kjolar och tights redan, och sen kom ju de där stora tjejerna åxå, Patricia och Corrinda. De slog till på SAMMA klänning;)

meandi fantastic boatneck dress

Fantastic boatneck dress:)

Tvillingvarning…;)

Å andra sidan så lyckades sen, inte het ovanligt,både jag och syrran kryssa i den här:

sleeveless dress meandi

Sleeveless dress

Jag provade den först i XS, inte riktigt min storlek, men jäklas så snyggt den satt, som ett riktigt tajt fodral. Medium var lite för stor, så det blev mellanstorleken S. Jag vill kunna ha den som både vardags och festklänning och då trivs jag bättre när den inte sitter som ett ålskinn:)

Syrran och Helen köpte likadana linnen, och Mirka skaffade sig ett par likadana jeans som jag har, så nu blir det till att ringa och checka kläder när vi ska på galej ihop:)

Jag missade fota när Jamie drog igång att prova, men han är en riktig liten modeprins och gillar att ta en tröja från ställningen, och sen gå in i sovrummet så han får lite privacy, byta om och så komma och mannekänga för oss:)

meandiDet är så dåligt ljus inne, och ingen av mina kameror gav några bra bilder, men våren är på väg, och då blir det bättre ljus = bättre bilder, så på min nästa visning i maj, då jäklar;)

Jag vet inte om David fick det här, men alltså…..♥ hur fint?? Jäkla Jamie som är för stor;)

meandiNi hittar alla fina kläder på me&i s sida  där ni även hittar hur ni kan handla:)

 

Efter många timmars provande, alla provar allt, och har säljaren Jenny på sig något man vill testa, så svidar hon om:)

Det blir som ett enda stort provrum:) Jag var i London som 16 åring eller så, och vi var då på nåt fancy place där de hade ett enda stort gemensamt provrum. Det kändes skumt först, men är på nåt vis rätt trevligt när vilt främmande människor ger smakråd helt spontant. Nu var inte mina gäster vilt främmande, men ni fattar;)

Så, efter många timmars provande så var alla nöjda och glada, alla hade fikat på mitt egenhändigt bakade bröd, min egenhändigt kokade lemoncurd och marmelad,och min egenhändigt ystade ost;)

(Det enda hembakade var syrrans ingefärsrutor, och de var det strykande åtgång på:) Tror jag det, de är supergoda.)

Alla fina tjejer droppade av, och syrran hjälpte mig att plocka undan, och killarna hjälpte /stjälpte Jenny plocka ihop kläder och ställning och allt, och så var det slut.

Jag vet att det kommer ytterligare ett nyhetssläp i maj, och det är bara till att ställa in sig på att bli förälskad i även de plaggen, för helt seriöst, jag skulle gärna ha ett av varje plagg ur denna kollektion.

Då har jag en visning till, ser redan fram emot den:) ♥

 

Några av de kläder jag beställde har det varit strykande åtgång på, så de kommer inte lika snabbt som de brukar göra annars, utan vi får vänta några veckor, men det gör inget, det är lite för kallt för korta klänningar utan ärmar än:)

När de kommer så visar jag dem igen:)

 

Nu ska jag gå och göra något så oglammigt som att torka kattkräk…det är ju ju roligt nästan jämt;)

Återkommer:)

Bye bye:)

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Catarina i Piteå

  Ja, men vem kan motstå de svarta klänningarna.
  Båda är ju superfina på sitt sätt och dessutom i alla vuxna kvinnors favoritfärg – svart. Jag älskar boatneck så mycket så jag hoppas att den kommer i en annan färg någon gång. Royal blue eller kanske en trevlig röd…
  Man kan ju drömma i alla fall.

 2. Maggan

  Japp, me&i har verkligen jättefina kläder med kanonkvalitet. Jag har köpt en del på Tradera och beställt från outletwebshopen. Däremot har jag inte varit på nån hemvisning på ca 7 år och det beror inte på avsaknad av inbjudan. Jag bestämde mej nämligen för en liten privat bojkott. Varför? Jo, för att det störde mej nåt otroligt, att ett företag som säljer såpass dyra kläder och som ska verka så tillmötesgående, ska vara så bökiga att ha att göra med när det handlar om byte.
  Sista gången jag var på ett party, beställde jag tre tröjor och en mössa till min son. Tröjorna beställdes i storlek 98/104, mössan minns jag inte nu storleken på. Och, ja, jag är helt säker på att jag skrev rätt på beställningen. Jag är nämligen helt manisk på att dubbel- och trippelkolla alla beställningar jag gör, jag kan läsa om artikelnummer och storlekar 50 ggr för att vara helt säker på att inget ska gå på tok.
  Lik förbaskat, när grejerna kom innehöll påsen tre tröjor i storlek 86/92 och mössa även den en storlek för liten….
  Då visar det sej att säljaren som haft visningen är nu helt frånkopplad, man ska kontakta företaget direkt om bytet och inte sjutton hjälper det att de har skickat fel, nej nej, jag ska själv skicka tillbaka kläderna och betala portot. Jag ska dessutom skicka med ett stort vadderat kuvert/paket frankerat med lika mycket porto för leveransen av de rätta plaggen.
  Det blev inte billigt kan jag säga. När sen kläderna äntligen kom, jahapp, då är en av tröjorna fortfarande i storlek 86/92 och mössan fortfarande en storlek för liten….
  Jag gav upp där! Men jag bestämde mej dock för att aldrig mer handla på nån visning igen, inte av ett så icke-serviceminded företag.
  Jag vet inte om det har förbättrats sen dess, men läser man på hemsidan, verkar fortfarande byten vara för struliga för min smak. Synd, för jag älskar kläderna.

  1. Catarina i Piteå

   Det låter väldigt märkligt. Om jag beställt fel till mina kunder så ser jag till att de får hem rätt. (Fast nu var det länge sedan jag gjorde fel, jag går alltid igenom orderbladet med kunden och stämmer av så att de kryssat rätt.)
   Du skulle ha fått en frisvarsadress (inget returporto) och nya plagg i rätt storlek hem.
   Men att jag inte känner igen din berättelse behöver ju inte betyda att det inte har hänt, jag har bara varit säljare i fem år.