Familjen Annorlunda

Det här med bristen på kommunikation….

 

Så här illa är det, att jag i onsdags(11/3) får ett mess från tja….gissa;)

 

 

IMGe_4944

 

En liten enkel efterforskning visar att det skickades från Arlanda, och att resan bokades i början av november.

Fyra månader har han vetat om när han ska resa, men väljer att berätta det två timmar innan flightens avgång…?

I sju veckor är han borta. Förra året var han borta sex veckor, ( sa inget då heller, missade ett antal umgängen han själv valt) det blir 13 veckors ledighet på två år. Det är mer än han någonsin varit ledig tillsammans med mig och barnen. Alltså på riktigt, han har ALDRIG kunnat vara ledig mer än kanske max en vecka i sträck….Men nu går det att vara iväg i sju veckor. Det svider faktiskt nästan mest i hela den här soppan. Att jag och barnen inte var värda det. Någonsin.

Om man ska se det från den ljusa sidan, så slipper jag se den jäveln på sju veckor, men det väger inte riktigt upp äckelsmaken i munnen av hur fan man kan bete sig.

Och hur i helvete folk kan tycka att det är okey går över min fattningsförmåga.

Sen ifrågasätts det varför jag vill ha ensam vårdnad…? Hur ska man kunna samarbeta med nån som inte anser att det är väsentligt att berätta att man ska åka till andra sidan jorden i sju veckor, när han under den tiden har fyra umgängestillfällen?

Jag bara undrar.

 

Hashtagg: fuckyouyoufuckingfuck

;)

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla Råsberg

    Ditt ex måste vara ett skämt. Tror knappt att någon kan vara så jäkla ego som han verkar vara……..
    Tur barnen har en bra mamma :)

  2. Elin

    Alltså, jag förstår att du är skitarg, och det har du all rätt att vara för det där är inte okej. Men samtidigt är detta kanske ingenting man bör skriva i en blogg? Han är fortfarande barnens pappa och dom älskar troligtvis honom. Tänk på att det är deras pappa du hänger ut, dom kan inte tycka att det är särskilt roligt.

    1. Tina

      Jag tycker att man får göra så här.
      Är det inte bättre att Carola säger att vuxna faktiskt inte får göra så här och att det är ok att vara arg. Hon är ju fruktansvärt arg, besviken etc. Mycket bättre att få utlopp för det här och så är hon en underbar mamma hemma.
      Dessutom har hon ju tidigare sagt att barnen inte läser hennes blogg.

  3. Carro

    Alltså åhh vad jag beundrar dig! Dina barn har verkligen tur att ha en sån fin mamma som du är. Önskar dig och dina fina all lycka! Kramar <3

  4. Lisa

    Åh fy sjutton plus tio fulare ord som jag inte tänker skriva vad arg jag blir!
    Du borde få ensam vårdnad med omedelbar verkan, hur kan det vara ok att smsa om en sån grej två timmar innan?
    Fy vad respektlöst mot dig o barnen, för att inte säga så korkat..

  5. Emelie

    jag vet hur det är.
    Försök att få ensam vårdnad och låt han leva sitt jävla liv.
    För eller senare kommer han , men då vill inte barnen ha med han att göra.
    Så har de blivit här barn är inte dumma dom bildar sin egen uppfattning . Lycka till kram emelie

  6. superquinnan

    Fy fan rent ut sagt! Detta borde ju verkligen komma till din fördel Carola! Hur kan han bara strunta i att träffa barnen och dra? Och inte berätta att han ska åka. Tyvärr känner jag igen detta. Stor kram. Fortsätt kämpa!

  7. Nettan

    Fy vad ledsen jag blir när jag läser om sms:et, så gör man inte! En sån lång semester bör vara självklart att man gör upp om innan med den andre föräldern, oavsett delad vårdnad eller om den ene föräldern har ensam vårdnad. Och meddelar i god tid! Tycker så synd om barnen i detta läge, de måste vara jättebesvikna :-(
    Hoppas han planerar att ta ledigt i sommar också för att umgås med sina barn, men antar att så är inte fallet….
    All styrka till dig Carola, vilken jäkla skit ni går igenom. Kan tänka mig att det inte är något du vill att få förklara för barnen varför deras pappa inte kommer och umgås med dom, även om det bara handlar om några få timmar.
    Stor kram till dig!

  8. Christina Frisberg

    Fy faaaan vilken skiiiit rent ut sagt, ja bara synd om honom barnen kommer ju inte vilja umgås med honom framöver de genomskådar sådant till slut, superego måste ju karln vara :( :(

  9. anna-karin

    What goes around comes around… trösta dig med att fröken Karma is a bitch! Även om det tar tid så kommer det att slå tillbaka på honom!
    massor med kramar <3

  10. vickan

    Så otroligt trist att inse att han inte prioriterar sina egna barn som han så prompt ska ha delad vårdnad om.
    Om man ska se någonting positivt med detta så är det väl att det kan komma att hjälpa dig att till sist få ensam vårdnad om barnen.
    Tänk om han bara kunde inse det själv istället och gå med på att du får ensam vårdnad och ändå få träffa barnen när barnen själv vill det. Det måste väl glädja honom mer kan man tycka?
    Vissa gör ju bara allt för att djävlas! Urkas!

    Kram till dig supermorsan :) all lycka och kärlek är ni värda, du och dina barn.

  11. Anneli

    Delad vårdnad innebär att båda föräldrarna har ett gemensamt ansvar att ta hand om barnen. Vilket P tydligen inte förstått alls. Vill man ha halva vårdnaden så kan man inte åka bort 6 veckor utan att ens meddela innan, inte heller strunta i sina barn när det passar en själv. Det är ett uruselt föräldraskap att bete sig som en egotrippad barnunge gång på gång, och hela tiden sätta sina egna behov och känslor först.
    Tycker att han förverkat sin rätt att kallas förälder eftersom han inte tar hand om sina barn och tror att han kan komma och gå i deras liv när det passar honom.
    Ingen normalt funtad människa gör så…
    Om Soc och Familjerätten tycker det är ok med detta att bara dra iväg, då är de verkligen ute och cyklar.
    Det måste ha brunnit i peruken på P, för han har banne mig inte alla hästar hemma i stallet. Vidrigt beteende som är onormalt och smått stört…

  12. KS

    Fy vilken psykopat han verkar vara. Hoppas du får ensam vårdnad, vet inte om jag hade vågat lämna barnen med honom. Men varför vill han ha vårdnaden när han beter sig som att det är ett straff att umgås med dem? Är det bara för att göra dig sur?

  13. Karin

    Det är lite komiskt att ni bägge två väljer ordet ”stötta”, på vilket sätt är kasta skit på en människa att stötta någon annan?
    Det klar att ni får stötta Carola, jag har inte sagt något annat, men man kan välja att vara ”the bigger person” och uttala sitt stöd på ett annat sätt än ”ditt ex är ett kräk, dum i huvudet, världens sämsta pappa” osv osv.
    Det är också lite roligt att ni bägge två inte anser att ovan kommentarer klassas som näthat, jag vet vad det innebär, vet ni?
    Här kommer en förklaring: Med näthat avses kränkande och hatiska kommentarer på exempelvis bloggar, facebook och instagram. Kränkningarna kan även ske genom publicering av bilder eller videoklipp på internet.
    Citerat från http://www.juridikinstitutet.se/nathat

    Madeleine Ilmrud har inget med sakfrågan i sig att göra, men med tanke på att hon fått statuera ett exempel för näthat och jag kan sätta min högra tumme på att många av er läser och kommenterar även på hennes blogg tycjte jag att det var ett fint exempel på dubbelmoral.

    Jag stöttar också Carola och jag har full förståelse för hennes och barnens situation eftersom jag själv är ett skilsmässobarn, och jag vet också hur det känns att ha två föräldrar som gör allt i sin makt för att svartmåla den andre och få den att se dålig ut.
    Om det hade funnits bloggar när jag växte upp, där någon av mina föräldrar valde att lägga ut sådanhär information och ett hundratal människor skrev om den andre föräldern som ni gjort så hade jag varit ett ledset barn.
    Så jag anser mig ha all jävla rätt i världen att inte tycka att häxjakten mot P är okej.

    1. Ida

      Karin, vad ger dig rätten att hacka ner på andras åsikter? Du får gärna tycka som du vill men du måste acceptera att alla inte kan hålla med dig i det du skriver. På vilket sätt stöttar du Carola menar du? Förstår inte varför du måste låta så arg bara för att andra inte håller med dig? Tagga ner, för fan.

      1. Karin

        Hacka ner på andras åsikter?
        Du menar på fullaste allvar att du faktiskt tycker att det är okej att bete sig på detta viset?
        Om ditt barn slår mitt barn, har jag då rätt att håna och kalla ditt barn för okvädningsord bara för att denne gjort fel och ”förtjänar” det?

        Och förövrigt så verkar det du anklagar mig för inkluderar dig själv eftersom du blir väldigt upprörd över min åsikt, du låter ju rätt arg över att jag inte håller med dig.
        Att be någon tagga ner, ”för fan” är väldigt passiv-aggressivt.
        Men nog om det, jag sätter punkt här.

        1. Ida

          Karin, ”all jäkla rätt i världen”, vem är det som är arg egentligen? Jag känner mig väldigt kränkt av dina kommentarer. Det går ju inte att diskutera med dig eftersom du är så inne i vad du tycker, du lyssnar ju inte ens på vad jag eller någon annan skriver. Nej, tack för mig. Nu får du tjafsa vidare med någon annan istället.

    2. Tina

      Jag känner mig kränkt av din kommentar…så då utövar du näthat mot mig eller?

      Varför så arg?

      Sluta läsa wikipedia och säg nåt snällt i stället:)

      Heja Carola, vi står på din sida! ( Men lyssnar såklart gärna på motargument från exet om det finns några…)

      1. Karin

        Om du känner dig kränkt över att jag tycker att det är fult att folk hånar och pratar skit om en person här så är det nog du som ska stänga av datorn, i all välmening!

  14. Karin

    Mycket dubbelmoral?
    Varför anser ni att ni har rätt att förtala, snacka skit om och göra narr av en person som inte ens har möjlighet att försvara sig här?
    Vad P än har gjort så är det inte upp till någon annan att döma honom för ingen har med det att göra, denna häxjakt på P och hans familj är bara ett bevis på att ni inte är bättre än någon annan.
    Väldigt dumt att ens posta detta inlägget då den enda reaktion det väcker är hat, och vi har väl alla kommit överrens om att ”näthat” inte är okej?
    Fast det kanske är en helt annan sak om det gäller Madeleine Ilmrud, vad vet jag?

    1. Tina

      Tycker inte det här är näthat alls, tycker du har fattat det begreppet helt fel.
      Hur menar du att vi inte får stötta Carola? Näthat är inte att alltid förhålla sig neutral.
      Carolas exman är välkommen att bemöta/försvara sig här om han vill, det tror jag skulle vara välkommet av Carola.
      Tills dess är det här Carolas blogg och om hon skriver att livet är skit är det väl helt ok att stötta henne, eller?
      Självklart skulle vi ju alla kunna utgå från att allt Carola skriver är hittepå…eh..eller hur menar du?

      Förstår inte alls vad Madeleine Ilmrud har med saken att göra?!

    2. Ida

      Karin, vad snackar du om? Vad har Madde med saken att göra? Snart kan man inte skriva någonting alls utan att det är någon som tolkar det som näthat. Tror inte du förstått riktigt vad näthat innebär. Är väl helt naturligt att Carolas läsare vill stötta henne i den här situationen. P får gärna försvara sig om han vill och ge sin version av det hela. Undrar om du ens själv vet vad du menar. Är du så mycket bättre själv då med din dömande kommentar? Blir så trött på sådant här.

  15. Carina H

    Vilket jä….a svin till karl, nästan synd att kalla han karl, finns andra ord för sådana människor, tycker att han har försatt sin chans med barnen nu, borde väga tungt i rätten hur fa…skapet beter sig, hoppas innerligt att skiten studsar tillbaka till han själv, men som man bäddar får man ligga,

  16. Evabritt i Göteborg

    Hej Carola!
    Du är inte en ensamstående niobarnsmamma, vi på bloggen ”står ” omkring Dig plus alla Dina andra nära och kära , däremot är Du en E N A S T Å N D E niobarnsmamma!! En massa styrkekramar till Dig!

  17. camilla

    Delad vårdnad? Ja då ska han ha barnen 50% av tiden för att få halva barnbidraget och slippa underhållet! Det räcket inte med att man har delad vårdnad.och har Carola barnen bara 50% så kan hon ändå söka underhåll…om ena föräldern har mycket lägre inkomst så går det och förskassan kan bevilja det.
    Ha det bäst Carola du är ett föredöme för alla ensammståede föräldrar!

  18. Mia

    Delad vårdnad innebär 0:- i underhåll för ”babianhanen” och delat barnbidrag. Kan han vara ute efter att sänka Carola totalt??? för det kan inte vara barnen han strider om, han skiter ju fullständigt i sin barnaskara. Jag tror att det bara handlar om pengar. Ge dig ALDRIG Carola, självklart kommer du vinna det här.

  19. Neta

    Jag har ju i min enfald trott att delad vårdnad är 50% fullt ansvar och att barnen då bor 50% hos dig och 50% hos honom.
    Nej du behöver inte ha dåligt samvete om du stänger dörren för honom. Låt honom och myndigheterna skrika. Barnen har det bäst hos dig i det huset och det området dom är vana att bo. Punkt!!

    1. Charlotte - Studentmamman

      Delad vårdnad betyder iofs inte 50/50… Jag och min sons pappa har delad vårdnad men sonen är hos sin pappa typ varannan helg och jag har 100% av barnbidraget och iaf 85% av ansvaret för han :-)

  20. Jenny

    Alltså detta måste ju vara helt åt fanders, det är inte meningen att du ska behöva berätta för barnen att ”någon” väljer bort umgänge och åker till Thailand ist!
    En riktig man ska banne mig ha stake att göra det själv…
    Som alltid Styrkekramar till dig och barnen <3

  21. Karin

    Nä, det är inte ok nånstans att bete sig så som förälder. Här visar han ju tydligt vilken prio barnen har.
    Tur för dina barn att de har världens bästa mamma ♥

  22. Birgitta

    Hoppas han har semesterveckor kvar till sommarlovet när han ska vara med sina barn. Normala föräldrar med delad vårdnad brukar ju göra upp om vilka veckor respektive förälder ska ha med barnen.

  23. Anna T

    Ja efter den här grejen förstår jag om vissa av barn känner att pappa är död, han finns inte mer. Stackars barn som har en person i sitt liv som kallas pappa och gör så här. Så många frågor det väcker….
    Suck för dessa män som bara tänker med klockspelet.

  24. L

    Förstår din frustration, ilska o sorg o allt jobb som du ensam lägger ner på barn,hus o hem. Men kommentarerna, oj! Med vilken rätt har vi att skriva så nedvärderande, påhoppande, fula tillmälen osv, kommentarer om din FD. Man pratar om ”näthat”, här visar det sig verkligen. Bättre att visa sitt stöd för dej o det kan man göra utan att hoppa på ”någon”. Jag håller alla tummar (två) på att det ska bli som du vill. Hoppas du förstår hur jag tänker. Kram

    1. Fia

      Klart som fasen karln ska ha skit. Mycket skit!! Kallar detta inte alls näthat. Att svika sina barn, för det är precis vad det handlar om, borde vara straffbart. Ett offentligt straff på ett torg typ. Blir så jäkla arg på sån´t här. Jag har själv varit med om samma i min uppväxt o detta får mig att koka. Karl kräk!!! Styrka till dig Carola. Du är bäst. Karma

    2. Ida

      Jag bara väntade på att det skulle komma en sådan här kommentar. Men detta är inte näthat som tydligen ”L” fått för sig. Klart att han förtjänar dessa kommentarer så som han beter sig. Varför försvara det han håller på med? Nej jag tycker gott han ta den skit han får. Sådant här är aldrig okej och det blir bara löjligt med kommentarer som ”vi har inte hört hans version, vi vet inte vad som ligger bakom allt detta”, osv. osv. Det är bara larvigt att hålla på så.

  25. På Selmas gata

    När jag läste inlägget så kände jag hur det liksom började brinna lite i mitt huvud….Hur i hela j*vla Hälsingland kan man vara konstruerad om man tycker att det är okej att höra av sig precis innan avgång?!!! Via sms dessutom? Det var nog det sjukaste jag läst på länge! Han kan verkligen inte ha alla indianer i sin kanot direkt.

    Jag väljer dock att tro på karma; det man ger det får man tillbaka. Eller i det här fallet; det man inte ger kan man inte heller räkna med att få tillbaka. Det gäller nog i de flesta relationer. I min värld är det så att man som barn kan ”skilja sig” från sina föräldrar, det finns de som gjort det och säkert har de sina anledningar. Men som förälder kan man inte skilja sig från sina barn, de barn man själv satt till världen och valt att fostra. Har också svårt att förstå hur man kan välja att leva med någon som behandlar sin familj så, för mig skulle det gå helt bort, för jag skulle tänka att kunde han göra så mot sitt ex/sina barn så kan han göra likadant mot mig en dag.

    All styrka till dig, Carola! Kram ♥

  26. Nettan

    Saknar ord… Vilken he…..s idiot. Det här är inte okey någonstans!!! Ingen mår väl bättre av att folk tycker synd om en. Men jag tycker synd om dig Carola! Det här är inget man ens kan ana hur det är att gå igenom. Men alla, ALLA står på dun sida, och det är på tiden att de högre makterna- byrokratern- inser detta. Stå på dig!’nm

  27. anne

    Resan beställdes i november,han trodde nog att vårdnadsfrågan skulle ha lösts tills dem skulle åka? Konstigt ändå,hade den blivit delad,så hade han fått glömma dessa
    långsemestrar.Bra för dig,Carola,nu har du svart på vitt,fördel i den fortsatta kampen.kram

  28. Christine

    Att han strider för delad vårdnad känns mest som en prestigesak från hans sida! Att åka till Thailand mitt under pågående utredning visar ganska tydligt att barnen inte har högsta prioritet.

  29. Mari

    visa det för din advokat el ombud ,det är fan inte ok dessa fäder kan göra en gråhårig i förtid. MEN dom har en jäkla massa rättigheter när det passar dem .

  30. Camilla

    Visst har man rätt att åka på semester men sju veckor utan att han sagt något? Ganska så ansvarslöst må jag säga.

    1. Eva Johansson

      Men då måste det väl gälla Carola också, att hon har rätt att åka på semester och det innebär ju vissa problem när den som är pappa till namnet vägrar att ha barnen mer än några timmar ibland, känns som att det blir lite svårt att få till en resa då.

  31. Sarah

    Alltså de här beteendet !!! Som att du har gjort nåt fruktansvärt och att det är så synd om honom!! Han har liksom vänt på allt i sin fantasivärld!!! Stackars honom som blev lämnad själv med 9 barn och allt vad det innebär medans du hittade en ny kille och bara drog.Klart han behöver semester i Thailand efter allt detta som du gjort mot honom!! Du bor ju dessutom i HANS hus!!!Hur rutten ska du vara mot honom egentligen!!! Jag tror han tänker typ så här!!Har en i min närhet nämligen som tänkte ungefär så här. .Han tycker så jävla synd om sig själv som blir så illa behandlad av dig att han inte ser eller förstår vad han gör mot sina barn.Allt är liksom mellan dig och honom.9 barn är liksom vadå??Vilka menar du??? MINA barn ???Han verkar ha glömt dom totalt .IDIOT!Jag känner gör om och gör rätt för snart är det försent för honom att reparera skadorna som han har orsakat sina barn.För alltid !!!

  32. Lilian

    Så förfärligt dålig stil detta! Förstår det gör så ont allt detta du och barna får utstå :-( Livet och din livs kärlek är inte rättvist!Du är ändå vinnaren du är otroligt fin mamma och en otrolig kvinna och har otroligt fina barn! Styrkekramar från mig till dig!!!

  33. Monica(en annan Monica)

    Konstaterar att det ser inte bra ut för en viss herre att göra på det här viset och absolut inte under pågående vårdnadstvist, det här ger väl inte + poäng precis. Får hoppas att han som nån sa tidigare nu skitit i det blå skåpet och vi som sitter i publiken får bevittna det.

  34. Annika K

    Helt djävla otroligt! Sååååå lååågt o sååå uselt.
    Han tjafsar om allt för att få vårdnad eller delad vårdnad?
    Eller bara djävlas för att du inte ska få ensam vårdnad?
    Herre djävlar säger jag bara! *osar ur öronen*

    MEN… ska man se det positivt :D Så gagnar detta dig. Det måste det göra.
    Hur fan ska man kunna ha delad vårdnad med allt va det innebär och en förälder bara drar, sticker från ansvar osv.
    Och jag förstår att det känns fördjävligt! Att gå från att jobba JÄMT till att helt plötsligt kunna ta ledigt.. Ja… rejält ledig dessutom. Fy fan!

    All kärlek till dig och barnen Carola. <3
    Det kommer att bli bra i slutändan.
    Säger bara en sak.. Karma! Ooooo va den kommer bita P i arslet!

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

  35. monica

    Men nu har han väl ändå bränt sina broar! Finns ingen vettig förklaring till att man kan bete sig på det viset.
    Hur omogen får man lov att bli egentligen? Kramar till dig Carola som ställer upp i vått o torrt för ERA barn!

  36. Ida

    Jag förstår verkligen inte varför han vill vara delad vårdnad när han visar gång på gång att han struntar i barnen. Hur kan han bara resa iväg sådär och som ”Titti” skriver, hur ska han kunna skriva på viktiga papper när han är bortrest? Låter helt sjukt att man kan bete sig som han gör. Förstår han inte att det är barnen som lidande i slutänden? Hur kan ha bara strunta i att ta sitt ansvar? Känns som han vill komma och gå och göra det som passar för stunden. Strunta i att lägga mer energi på honom. Tur att barnen har just dig som mamma.

  37. Titti

    Hoppas verkligen du får hela vårdnaden from idag! Hur ska du kunna få hans godkännande/påskrift på viktiga saker när han reser iväg under så lång tid? Att du ens behöver kämpa för den är obegripligt. Heja dig du är fantastisk. Kram

  38. Ulle

    Fattar inte hur han är funtad !! Har han inga som helst känslor !! Att bära sig åt så kan ju bara inte vara okej !! Du är bäst Carola all kred till dig.

  39. Ulrika

    Usch, så obehagligt…. jag förstår att du blir både arg och ledsen. Man kan undra över hur han kan rättfärdiga sitt beteende, hur han resonerar när han fattar sådana beslut som att sticka i väg utan att informera dig och sina barn om det i god tid. Är han sjuk på något sätt, djupt deprimerad eller så? Eller helt hjärntvättad av personer i sin närmaste sfär? Jättebra att du informerat de som utreder om hans brist på respekt och ansvar. Hoppas ni har det soligt och fint och kan njuta av en härlig söndag! Kram!

  40. Camilla

    Finns ju inga tvivel om vem som ska ha vårdnaden..fy fan för pappor ( och en del mammor) som bara drar och skiter i sina barn, sen har de mage att undra över varför barnen inte vill träffa dem…Önskar dej och barnen all lycka och hoppas du träffar din drömprins snart! :)

  41. Lisbeth

    Ja herregud. Dessa kräk till karlar som bara tänker med det dom har mellan benen. Det rätta vore att barnen vägrar träffa honom när han kommer till Sverige igen. Kanske skulle han börja tänka med hjärnan då istället. Men vänta tills han blir gammal och sjuk, då kan han ligga där utan besök.

  42. Kristina

    Han måste nog vara som en gås som bara skakar av sig allt ”obehagligt” och bara flaxar vidare.
    Jag hoppas du INTE slösar mer av din egen energi på honom, för det bryr han sig inte ett dugg om. Viktigast är att DU har styrka nu att lägga din egen besvikelse i soptunnan och bli ännu starkare ”lejonhona” i kampen om och för barnen. Han är inte värd att slösa mer energi på. Besviken på honom har du varit nu rätt länge så skit i den delen nu och ta fokus på sakfrågan. Att han fortfarande är en ”plåga” förstår jag, men till slut kommer du till en punkt där han inte kan såra dig mera, och dit kommer du snart är jag helt säker på. Kom ihåg, det är inte dig det är fel på, du är ”omringad” av ett stort asshole. Strong kvinna och mamma ÄR DU!

  43. Cleo

    Passande hashtagg.. Mitt ex har också tagit paus från sitt barn, för hur länge vet man aldrig och det kom också som en blixt från en klar himmel, troligen har även han vetat om det längre än så men valt att inte berätta.. Igår frågade min 7-åring: ”vad ska man med en pappa till”.. Säger något om hur besviken barnet är nu..

    Carola, tur dina barn har dig, helt fantastiska outstanding arbete du gör varje dag.. Ger rätten honom gemensam vårdnad nu så skulle jag bli mycket förvånad

  44. Linda

    Någon kanske redan har skrivit så här, men har inte läst alla kommentarer..
    Det där med umgänget alltså. Varför anser högre uppsatta förståsigpåare att man som boförälder bara ska ta emot och vara tacksam? Man ska vara glad när kräket väl dyker upp! Typ! Tänker dom inte på att barnen sitter i kläm. Till sist känner dom inte den här personen (synd att säga pappa, det är en titel man förtjänar), pga all frånvaro. Så det blir som att lämna dom till en random människa på stan ungefär. Är det bra?

  45. Karin

    Hej Carola!
    Men herregud man vill inte tro detta är sant, vilket jävla svin PERRA är! Ja jag vet att han inte vill nämnas vid namn, men vid det här tiffället ska kräket nämnas vid namn!
    Jag hoppas verkligen att du visar detta för soc, familjerätten och alla andra instanser också.
    Det måste komma fram till varenda myndighet vad han har gjort.
    Hoppas också Hänt Extra och kvällspressen tar upp det.
    Inte nu, men om sju veckor, när han kommer hem igen. Då kan det få stå på varenda löpsedel, det borde vara det som möter honom, det första han ser på Arlanda då.
    Ledsen dock över Dig och barnen, det går ju över er då också, igen. Men hoppas du förstår hur jag menar.
    Det finns inga ord över det han gör mot er.
    Jag hoppas av hela mitt hjärta att du får Ensam vårdnad om barnen.
    Tänker på dig!
    Massor med kramar till er!

  46. Anna

    Hej! Att han är en idiot har vi nog alla här inne konstaterat för längesedan, men såg direkt att man kan läsa hans e-post högst upp! Ta bort den annars kommer det väl välla in sms o e-post till han som han kommer använda mot dig, eftersom han gnäller om att du skriver om detta på bloggen… Kram på dig!

  47. Caroline

    I mina ögon är han utsedd till Sveriges sämsta farsa! Att sätta sig själva i första hand alla gånger, att inte tillgodose barnens behov/önskemål och att boka en resa utan att berätta och framförallt förklara för sina barn är i mina ögon helt obegripligt! Jag hoppas innerligt att du får ensam vårdnad av barnen. Prioriterar man inte sina barn, då ska man inte heller han någon vårdnad över dom. En stor idiot är vad han är!

  48. Ida

    Vilken idiot, förstår inte hur han kan göra så mot barnen. Och mycket märkligt att hans mamma försvarar att han håller på som han gör. Stå på dig, det är ju han som är den stora förloraren i allt detta.

  49. Lena

    Helt ofattbart! Blir alldeles tårögt när jag läser detta. Hur kan man göra så, är han psykopat? Kramar till er och önskar jag kunde göra någonting för er, allt som du har gjort för hans barn, han är i en enorm tacksamhetsskuld till dig och detta är hur han tackar dig! Ord kan inte beskriva hans beteende.

  50. Lilian

    Vilken dj-a idiot !!! Stackars barn. Tur du finns för dem. Och nån gemensam vårdnad kan det ju inte vara minsta lilla chans till när man beter sig så ruttet mot sina egna barn…Styrkekram Till dig Carola!!

  51. GC

    Den mannen är verkligen en sopa!! Försök att förträng fanskapet. Kram till dig och dina barn.

  52. Ki

    Det därmåste vara spikeni kistan för hans umgängesrätt. Helt obegripligt att han beter sig så mot sina barn (ja, det är ju inte särskilt schysst mot dig heller, men det är ju barnen som umgängesrätten handlar om). Han inympar ju en osäkerhet hos barnen som är fruktansvärd – de kan bli bortvalda när som helst, med ingen varsel alls. Ett sånt jävla kryp.

  53. Therese

    är inne i en negativ spiral..
    Sover för lite skäller på barnen för mkt.. Tålamodet är på noll…
    En break tillsammans med dem större tjejerna är precis vad vi behöver & dem älskar Askungen & frost ( vem gör inte det)
    Så vad vore inte toppen om jag kunde vinna.

  54. Cecilia

    Fy fan vilken idiot!!!! Får inte du ensam vårdnad så vet inte jag vad det ska vara för kriterier för att få det.Stor kram till dej och barnen.

  55. Emma

    Jag har aldrig tvivlat på att det är du som dragit hela lasset. Fy farao vilken patetisk liten skit han verkar vara!

  56. Sommarkurs

    Hur kan man välja att inte hänga med sina barn mer än några timmar per vecka?
    Separationer är ju aldrig roliga men man kan ju välja att ha sina barns bästa framför ögonen eller inte.
    När syrran och svågern separerade kom de överens om att fråga varandra först om de behövde barnvakt, och de kallar det för bonustid!
    Och jag fattar inte att du ska behöva kämpa så hårt för nåt som är så glasklart.

  57. Johanna

    Delad vårdnad men till vilken nytta? Hoppas verkligen soc ser att han inte är någon vidare tillgång för barnen. Ett ärkesvin.

  58. Johanna

    Blir helt mållös… hur kan man som förälder välja att vara ifrån sina barn så länge? OCH att inte säga nått…. pinsamt Perra… riktigt pinsamt. Den mannen kommer bli så ensam i framtiden.
    Tur att barnen har världens bästa mamma ❤

  59. Sara

    Nämen Carola. När ska du åka ifrån umgängestiden, messa från Arlanda att du är på väg till New York och hemma om tre veckor?

    Jag blir mållös. Hur kan han?

    Vilken tur att dina underbara ungar har en fantastisk mamma som finns där för dem i alla lägen. Jag hoppas att även andra (soc) inser detta.

    Stor kram. Jag hoppas ni får en härlig helg! <3

  60. Linda

    Håller hans morsa honom om ryggen fortfarande eller har t o m hon kommit till insikt hur han beter sig?

    1. Monica(en annan Monica)

      Förmodligen är det hon som STYR honom,det har framgått ganska tydligt här tidigare

  61. Lola (Carola)

    Satan i gatan (!!!!!!!!!!!!!) så upprörd jag blir!!!!

    Saknar ord ….

    Vilken urbota TASKIG JÄVEL!!

    HUR – har det ändå kunnat gå SÅ snett!!?

    Skickar ALL tänkbar kärlek till Dig o DINA fina barn!! <3

  62. Nina

    Ämen fij i faaaen! Ligger här i mörkret och frustar nästintill….

    Mest blir jag, som du också skriver, förbannad över att han försummat barnen ifrån långa semestrar. Och att han nu väljer bort 4 umgängen frivilligt….. Så jäkla ledsen för barnens skull. Känner dom sig bortvalda alldeles nu?

    Har han hamnat i en psykos eller nåt? Förstår han vad han egentligen gör? Även om barnen är galet lojala gentemot sina föräldrar så tror jag kanske han kommer rätt lågt på listan på viktiga personer i ens liv när barnen växer upp och förstår vilka val han gjort. Förstår han det?! Gör han det så borde han väl verkligen skärpa ihop sig lite, anstränga sig lite för att överhuvudtaget ens vara värd deras kärlek.

    Carola, förstår att du är ledsen och besviken. Ja när t.o.m jag ligger här och blir så jäkla arg fast vi typ bara träffats ett par ggr.

    Ärselhål!

    Var stark! Det vet jag att du är… Men du vet att karma oftast löser det hela åt oss.

    Puss & Kram ❤️

  63. Carro mamma till 3

    Amen vilken jävla idiot! Jag blir mållös! Att myndigheter ens ifrågasätter saker och ting?! Karln är ju för fan inte klok nånstans!

  64. Jenny

    Maktlösheten när ens barn är inblandade, man kan inte göra något, man kan inte bryta. Frustrationen. Du har mina sympatier Big time! Kram

  65. Jenny

    Usch,det gör ordentligt ont i hjärtat att läsa att han tydligen inte tyckt att du och barnen förtjänade att han hade semester ihop med er. Han har alltså under alla år själv valt att jobba mer än vad han kanske hade behövt? Istället för att ta en ordentlig semester ihop med er? Jag förstår verkligen att det gör ont,verkligen hemskt:-(
    Han måste väl nästan själv må rätt så dåligt? Det skulle på nåt sätt förklara lite av det han låter er genomlida. För man kan nog inte vara helt frisk om man inte ens skäms lite över sitt beteende…och bara fortsätter att göra er illa.
    Usch,jag lider verkligen med er,det gör ont i hjärtat. Hoppas allt lugnar ner sig lite snart.

  66. Madde

    Ja, alltså…… är inte det här underlag till enskild vårdnad, då vet jag inte vad. Nu har han väl ändå skitigt i det blå skåpet.
    Att boka i november, meddela ca 2 timmar innan avgång. Är det ANSVAR? Näää, nu sätter du hårt mot hårt. Både mot honom o mot soc. Låt advokaten ta en match ang. detta. Ren dj-a skandal att ens kallas pappa till så fina barn. Förebild? Nä, fy tusan. Stå på dig Carola.

  67. Svandis Ros

    Men genom denna handling hos honom… då har han väl brutit mot umgängesavtalet och då måste man slå sig ner och komma överens om ett nytt sådant?!?!

    Fan så dålig stil av honom… och jag förstår att det svider även om jag också förstår att du inte skulle vilja ha tillbaka honom. Men att kunna ta ledigt nu men aldrig tillsammans med dig o barnen när ni hade eran tid! Fy fan vad det skulle svida!

  68. Nettan

    Då borde han inte få delad vårdnad nu! Den rätten försvann nu när man sticker iväg utan att säga något. Att ha barn är ett är ett livslångt åtagande. Det kan man inte avsäga sig hur Som helst. Förresten så får inte vi på jobbet ha så lång semester i sträck!

    Jag förstår att du är förbannad o arg. Du har dessutom gått på alla dessa möten!

    Jag tycker du är fantastisk som tar hand om allt därhemma!

  69. Helena

    Jag tycker efter detta att du ska diktera villkoren för när barnen och den s.k. pappan ska ses..när det passar dig och dem och inte honom. På ett sätt är det bra att han gjort som han gjort nu, soc lär fatta vem man har att göra med, en ansvarslös, kärlekslös ynkrygg till människa!!!!

  70. Helena

    Asså fy faan,,,,glöm gemensam vårdnad Perra!!!!! Du måste vara Världens sämsta farsa helt enkel. Så jävla taskigt ansvarstagande har jag sällan hört talas om :-(. Och barnen,,,sörjer med dem!!!

  71. Neta

    Tycker det umgänget han har skulle upphöra med omedelbar verkan. Missköter han sig så himla mycket och inte bryr sig mer om sina barn än så, då har dom det bättre utan honom.
    Hoppas verkligen det här hjälper dig att få egen vårdnad.

      1. Nina

        Och dom tyckte säkert att han är värd all semester han kan få den stackars kraken eller?

      2. Suzanne

        Skulle precis säga samma sak. Se till att du spar meddelandet och skicka det även till din advokat!!

Comments are closed.