Beväpna dig med vingar – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Beväpna dig med vingar

Jag ska ju på Thåström snart, och eftersom jag har lite dålig koll på den nysläppta och den tidigare plattan så laddade jag ner dem i går kväll. Och jag älskar titeln Beväpna dig med vingar. ♥Låten är fin den med såklart.

Thåström blir aldrig dålig, även om han ibland flummar iväg åt håll som jag inte riktigt orkar med, men den där rösten…OMG.

Vi ska se honom här i Uppsala, tror det är 7 mars, och jag och syrran har stora planer på att kanske åka sista nattbussen hem;) Whihooo, hehe. Mest troligt blir det väl en tidigare buss ändå, efter att vi gått runt och funderat på vart man kanske skulle gå någonstans…Jag har noll koll på nattlivet i Uppsala, och att riskera att hamna “fel” är inget jag vill;) Men planer på den kvällen har vi:)

Nu ska jag låta hans låtar gå på repeat här hemma, ungarna kommer bli tokiga;)

 

Lovelia är fortfarande hemma. Jag kunde inte låta henne gå till skolan när hon hostade så hon nästan kräktes i morse.

Lovelia jamieBara att mysa ihop sig med lillebrorsan och se på TV.

Tandläkarbesöket igår gick bra, Lovelia fick komma in först, och sen fick jag gå lite mellan rummen där tjejerna var. Lovelias sexårständer har inte kommit upp som de ska, men allt annat såg fint ut, rent och snyggt. Pust.

Trixie har snudd på underbett, spännande, det är hon ensam om i familjen, men annars ser allt fint ut där med. Båda de två ska komma tillbaka om sex månader för en bettkontroll, men vanlig undersökning om två år.

Jag har alltid värsta ångesten över att de ska ha dåliga tänder eftersom det ju är mitt ansvar att se till så de borstas och är snygga. Mellan varven slarvar vi med tandborstningen, och jag låter dem borsta själva, men i det stora hela sköter vi tänderna som man ska. Mycket är säker att vi inte dricker speciellt mkt läsk eller äter godis, samt försöker undvika småätande. Det funkar extremt dåligt under loven för då äter de hela tiden:) men annars.

Novalie har lite problem med att mjökktänderna sitter fast ovanpå de nya, och inte ramlar bort när de ska. Patricia hade likadant när hon var liten, så där fick vi gå och plocka bort dem till sist. Nu ska det kollas upp om några veckor, så ska hon försöka vicka bort dem.

I stort var allt bra :) Två fick flourlackningar så de fick inte äta på en timme, och vi passade på att åka och handla efteråt, samt hämta paket.

laphroag

Wow finwhisky:)

Tack! Jag åt upp all choklad direkt ^^och sen får whiskyn vänta tills nåt bra tillfälle;) den kan göra champagnen sällskap. Jag dricker ju typ aldrig. Och whisky är lite sådär så man måste “öva” sig;) Men det är finfint att baka på. ( och gurgla i när man har ont i halsen…schhh, hihi)

chokladfabriken

Dagens första kopp kaffe smakade extra gott ihop med dessa.

Jag hade av nån anledning inte druckit kaffe tidigare, ibland gör jag så mycket att jag glömmer bort det, och sen fattar jag inte varför jag är så sjukt kaffesugen:)

På Coop hittade vi vinterstövlar för halva priset, och snål eller ekonomisk, men jag gillar det:)

coopUngarna har haft ordentligt på fötterna hela vintern, men skorna ser ju rätt sjaskiga ut efter några vändor i slask och lera, så det här blir fint. Nu är det mer gummistövelsväder ute… Trixie och Lovelia valde mellan de här och svarta, och givetvis ville båda ha rosa, samma storlek….som upplagt för förväxlingar. Jag ska se om jag har skosnöre i en annan färg så vi kan byta det ena.

 

Ingen barnvakt hemma, så Lovelia, Jordan och Jamie följde med till Friskis, medan Novalie och Trixie stannade hemma, Robban och Corrinda kom strax efter att jag åkt.

De satt och kikade på Alfons på dvd mest hela tiden, men Jamie kommer gärna och kikar när man tränar åxå, det är så gulligt när de sår utanför glasrutan och kikar in:)

Hem, och sen slöa i soffan framför alla måndagens program. Trött och seg, och försökte skriva en historia till Skapande skrivande kursen, på temat En skrämmande historia. Det gick sådär… Så det ska jag fortsätta med nu:)

 

Vi hörs!

Bye bye

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lotta

  Hahah,, whiskeyälskarna gråter om de läser att du ska baka på denna “finwhisky” :D
  Provade att få en Irish Coffee på denna en gång,, inte poppis;)

 2. Monika Eriksson

  Jag tror de slipper hål och har fina hela tänder för att de inte äter massa sockrig sylt

  Hehe;) De äter inte sylt mer än till pannkakor…och jag köper numera sylt på korv från typ BOB…ojsådetkanbli;)

 3. Emma

  Berätta om P, något mer skrämmande än det han utsätter er för finns inte.

  Carola: Sant! Men jag skulle aldrig kunna skriva det på två a4…det blir en kommande bok, kanske;)