Vill nån bli säljare för me&i?:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Vill nån bli säljare för me&i?:)

Jag är så långt ifrån säljartypen man kan komma, så jag vet att jag inte passar som säljare, möjligen på typ Ikea;) eller nån liknade. Jag har inte alls det rätt drivet man behöver ha, men några av er kanske har?

Och kanske har ni sett alla fina me&i kläder som jag visat er, och kanske….så känner ni att – Jo! Det är ju det jag ska jobba med!

meandi

Vet ni….då är NU en perfekt dag att börja, för just nu så letar me&i efter nya säljare:)

Man behöver inte kunna något, för man få utbildning av dem i deras säljkoncept, stöttning i form av en coach och massa härliga kollegor kommer på köpet, jag vet för jag träffade dem ju på kick-offen, även om jag inte hann prata med dem:) Och så får man ju jobba med de här fantastiska kläderna, jag är så kär ♥

meandi

Me&i kommer ge sig ut på en lite “säljturné” och ha informationsevent för er som är nyfikna, så det är bara att klicka in på hemsidan och anmäla sig.

De kommer till :

Jönköping Mån 23/2 Scandic Portalen

Kristianstad, Mån 23/2 Quality Hotell

Halmstad Tis 24/2 Scandic Hallandia

Borlänge Ons 25/2 Scandic Hotell

Uppsala ( min stad!) Mån 2/3 Scandic Uplandia

Västerås Tis 10/3 Scandic Hotel

Alla event håller på mellan 18-20

Och anmäler sig gör man alltså HÄR-me&i :)

Har ni redan bestämt er, eller gör ni det under eventet, eller kan ni inte komma på eventet men vill veta mer, så kan ni fylla i era kontaktuppgifter HÄR, och ange Carola Wetterholm i kampanjkodsrutan:) så får jag lite extra beröm, hihi.

Här är några av oss som fått äran att vara bloggvänner med me&i :) Varför jag ser ut att vara skitkort vet jag inte, men det finns säkert en bra anledning ;)

bloggvänner-757x629

Visst har jag några läsare som blir jättenyfikna nu? Hoppas att ni hittar ett informationsevent som passar, och om inte…fyll i kontaktformuläret, för säljare behövs, och finns ingen i närheten av dig är det ju bara ett stort plus om just du bestämmer dig för att börja:)

Den här kjolen tror jag att alla vi bloggvänner älskade när vi fick se den, och av suset att döma när den visades upp för alla säljare på kick-offen så är den to die for:

151808_individ_150119

 

Så snygg!!! :)

 

Nu ska jag inte tjata mer, men ni vet vart ni ska klicka för att komma till me&i :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.