Det här med att åka tåg… – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Det här med att åka tåg…

Jag gillar det!

Det är rätt avkopplande, och lite mysigt. Dock så eskalerar min bacillskräck rätt bra på sådana där ställen, där många samlas, bio är samma sak. Men jag låtsas inte om det och så snortar jag handsprit och gurglar i det åxå, så känns det bättre;)

 

Jag är i Hola, på folkhögskolan. Åkte igår eftermiddag, och ungefär i samma stund som tåget tuffar ut från stationen hemma tappar jag täckningen på mobilen. Nästan. Åtminstone så åker den långt ner i väskan där den sen blir liggande för jag kan inte riktigt klara av att titta på den när vi åker, jag är ju lite åksjuk åxå till råga på allt:) Gnällröv jag vet. När jag kommer hit så har jag wifi men det är fläckvis och stundtals väldigt dåligt. Det är spännande sen när man är på väg hem och det ramlar in sms..en del kan man åtgärda medan andra liksom är rätt mycket för sent att ens svara på, tex: Kan du skjutsa till dansen i kväll? :)

Det gör inget, om sanningen ska fram så är det riktigt skönt att det är så, för jag kan koppla av allt, och bara vara i den här skolbubblan.

 

Och apropå bubbla. Jag läste precis Mirkas blogg, och ser att de haft en rätt tuff start hemma med bebisen. Peter sjuk, och barn som kräkts. Fya, det borde vara förbjudet. Man ska få njuta av och stanna i, sin bebisbubbla några dagar för att riktigt kunna landa i det nya livet, inte torka spyor.

Nu vet jag att Mirka fixar det alldeles utmärkt, men nog önskar jag lite att jag kunde vara där och hjälpa henne. Trots min kräkfobi, fatta hur mycket jag gillar henne:)

När Trixie föddes, så blev “Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn” som några av er så kul döpt om honom till;) sjuk. Han fick feber bara timmar efter att hon föddes, hon är född vid midnatt och när vi kom hem dagen efter så gick han raka vägen till sängen och där stannade han i två veckor. Lunginflammation, dubbelsidig och kraftig. Sen var han ju skruttig länge efteråt.

Jag var ensam med bara sex barn förvisso, men man känner sig inte starkast i världen då. Det gick såklart finfint, men jag vet att jag kände mig väldigt lurad på Trixies första tid.

Han var riktigt sjuk då, det erkänner jag villigt, men visst är det märkligt att en annan får lov att proppa i sig febernedsättande och bara köra på, hur jävla sjuk man än är? Innan jag låser in mig i två veckor….*skakar på huvudet*

Men nu verkar det ha ordnat upp sig hos Norrströms så jag hoppas det får flyta på bra nu.

 

Jordan

 

Jordan fick en likadan tröja som Jamie, det är tur att jag har lite fingertoppskänsla för vad som kommer att bli favoriter och kan undvika slagsmål, de har ju i princip samma storlek. Jag älskar den här. Jordan har haft tröjan med Piraya på i evigheter nu så den ligger i tvätten, efter att jag fått övertala honom om att byta:)

meandi

Den är från me&i s nya kollektion.

 

Idag klev vi upp, vissa av oss är morgonpigga och jag vet att det var flera som tränade innan frukost…eftersom vi samlades halv åtta fattar jag ju att de klev upp väldigt mycket tidigare än mej som prioriterar min skönhetssömn…;) Det funkar ju inte, så jag borde kanske börja morgonträna?;)

Långfrukost i matsalen och sen en stunds Grundläggande träningslära. Det är så intressant, och så förbannat omfattande att efter en sån här lektion så fattar man hur jäkla lite av allt detta man kan… samma med Näringslära som vi hade en föreläsning om på eftermiddagen…stort, omfattande och svårt, fast otroligt intressant.

Den hade vi på Österåsen, ett hälsohem här, som är vida omtalat. Det var väldigt vackert och fridfullt, så där hade jag kunnat stanna ett tag, men nu fick vi nöja oss med deras vegetariska lunchbuffé, en föreläsning och en timmes träning:)

Hemma här igen så samlades vi för snack om vår Hälsodag nästa träff, och sen var det middag lite slöglo på Tv och så dusch, och nu sitter jag här och ska se om det funkar att se ett klipp på Youtube som vi bör ha sett till i morgon…whis me luck…!

Vi hörs:)

Natti natti:)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    När jag väntade min minsta krockade min a barns pappa och bröt lårbenshalsen samma dag som jag gick på mödravårsdledighet. Plus aTT han fick en kraftig smäll mot lungorna och en massa annat. Nu gick det bra ändå, det måste det ju göra. Fördelen var att han blev sjukskriven i fyra månader, och piggade på sig hyfast snabbt , så vi fick vara hemma med barnen båda två. Jo, han hade kli i röven att göra annat, men kunde inte

  2. Ulrika

    Är det inte lite ironiskt att det är reklam för Leos lekland i pausen under sändning av Familjen Annorlunda :-)

  3. Karin

    Norrströms verkar inte ha så många barnvakter om de skulle behöva så det är bra att du kan rycka in om det skulle behövas framöver