Nu tävlar vi! Om en SanDisk Connect! – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Nu tävlar vi! Om en SanDisk Connect!

SanDisk Connect är en liten hårddisk som trådlöst kan kopplas till smartphone, surfplattor eller datorer – utan att man behöver tillgång till internet! Det enda som krävs är att ladda ner SanDisk gratisapp som automatiskt kopplar ihop dig med hårddisken och sedan kan du både ladda upp och ta del av filmer, bilder och dokument med ett knapptryck (oavsett om du har internet). SanDisk Connect kommer i två versioner – Connect Flash Drive, som är lite mindre och ser ut som en USB-sticka, och Connect Media Drive, som är större och lite mer avancerad.

Ni tävlar om en Wireless Flash Drive!

sd-WirelessUSBDrive-family

Alltså perfekta julklappen eller köp för vintersemestern när man inte kan koppla upp sig till internet men ändå vill kunna titta på filmer, dela bilder eller ha tillgång till dokument utan att fylla upp allt utrymme på mobilen eller surfplattan. En av de bästa funktionerna är att flera personer kan använda den på samma gång, så barnen kan se på var sin film på olika enheter samtidigt som dig! SanDisk Connect kan kopplas ihop med upp till 8 enheter och Connect Media Drive kan streama HD-kvalitet till 5 enheter samtidigt.

 

Ni som har lite bättre koll på sånt här än vad jag har, fattar ju att detta är bästa grejen! En liten smart pryl helt enkelt.

Läs mer här om ni vill: San Disk

 

Ni tävlar genom att lägga en kommentar här under, och senast på fredag 28/11 kl 24 vill jag ha dem:)

Lycka till!

 

I samarbete med SanDisk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ingela J

  Perfekta julklappen till min karl som älskar teknikprylar! Och super att kunna ta med till stugan där internet inte funkar ngt vidare :-)

 2. Amanda

  Hellooo!
  Skulle vara en perfekt julklapp till min storasyster som alltid får slut på sin surf när hon kollar på film eller för den delen till min lillasyster som tar slut på både min och storsyrrans surf när hon ska se film på våra mobiler

 3. P Lingstrand

  Jaaaa!, vill gärna vinna. Visste inte att en sådan manick fanns, vore superskönt och slippa x antal USB stickor som jag får släpa med nu när min sex åring ska se på film.

 4. Sophie

  Hade varit suveränt att vinna denna. Framför allt nu när telefonens minne börjar bli fullt av alla bilder på den snart ettårige sonen…

 5. ulle

  Den hade räddat min dotters bilder från bal och student som försvann när hennes bror lånade plattan och råkade fabriksåterställa den.

 6. Cecilia

  Den här vill jag vinna! Perfekt julklapp till 20-åriga dottern som till våren ska börja plugga till undersköterska. Det innebär pendling från hemmet och en del håltimmar under dagen. En sån här sak (otekniska mamman:)) låter som en kanonklapp till henne så att hon, oberoende av internet, alltid kan roa sig med annat under väntetiden!
  Håller tummarna :).

 7. Micha

  Hej jag vill vara med och tävla! Jag och min sambo har en veteranbåt som vi brukar övernatta med på olika öar. Men eftersom vi bor i Blekinge så finns det sjukt många öar men ingen med teckning på vilket gör att det blir ganska tråkigt att man ej kan se film på datarn men med denna grej kan man ju det så jäkla smart grej :-D dem flesta ungdomar i vår ålder går på krogen men inte vi ;) vi sover mycket hellre på öar utan teckning ;) <3

 8. Katti

  Vilken grej! =) Har tre små killar och tre surfplattor och en stuga mitt ute i skogen ;) Skulle vara toppen att kunna spara filmer, bilder och spel på en sådan inför våra besök i speciellt stugan där små killar lätt blir uttråkade ;) En julklapp till hela familjen med andra ord!
  Mvh
  Katti

 9. Rebecka

  Hej,

  jag skulle jättegärna vilja vinna denna superpryl! Jag jagar en cool födelsedagspresent och julklapp typ hela året åt min pojkvän. Han är inte otacksam men om det inte är “just” rätt så blir det kvar i lådan, skåpet… osv. Ni fattar! Om jag vinner, har jag en julklapp som skulle passa perfekt, handen i handsken!
  Kram, Rebecka

 10. Lina

  Hade varit kul att vinna nån gång. Hade jag vunnit denna hade min älskade man fått den, jag är föräldraledig med vår dotter nu och inkomsten är lika med svårt för julklappar från min sida.. Så antingen får försäkringskassan höja sgi eller så kan du väl låta mig vinna Carola ;) hehe

 11. Petra

  Den här skulle vara en finfin julklapp till mig själv. Jag skulle få lite ordning och reda på filmer och kort,det behövs verkligen. Med 4 barn är det lätt oreda överallt. Kul om något skulle vara iordning

 12. Malin Angel

  Hej!

  Denna hade varit perfekt till mig då jag filmar min sambo när han tävlar och tyvärr får det inte plats så mycket på min nya telefon.

 13. Eva

  Den skulle vara perfekt att ha i mina föräldrars sommarstuga!! Kanske ungdomarna vill vara där lite oftare då, det vore ju inte helt fel ;)

 14. Sarianne

  Det låter ju helt fantastiskt, även om jag känner att jag inte greppar det helt oteknisk som jag är men jag VET att min man skulle älska den, det mesta som är tekniskt och oförståligt för en annan, men i slutändan brukar det ju underlätta även mitt liv med allt tekniskt han släpar hem :)

 15. Deseree

  Skulle vara kul att vinna och ge familjen en julklapp som Verkligen behövs med tre barn i åldrarna 3,10, och 14. Så vill ju alla se olika. Coolt om jag kunde få vara den som kommer med en tekniskt super grej för engångs skull haha

 16. Lena

  En dylik makapär,
  kan de va nåt,
  för en som kan noll om sånt här.
  Värsta grejen o superhot,
  ja, men så klart, ja, jag blev kär!

 17. Madde Andersson

  Skulle jag ge till bonusdottra i julklapp. Så har lyckats fylla sin iphone med foton, musik mm. Så minnet är fullt och telefonen funkar inte som den ska. Men alla filer är bra och ha och de vill hon inte radera vilket leder till en del gnäll. Men telefonen är relativt ny så lusten att köpa en ny större iphone finns inte riktigt.

 18. Kicki

  Skulle va bra att vinna i julklapp till min svåger, som har ALLT man kan hitta på… ;) men en såhär har han icke!

 19. Agnes Grape Nutti

  Jag skulle vilja ge den till min nyblivna man i julklapp då vi inte har råd att ge varandra julklappar i år.

 20. Sofi

  Jag vill gärna vinna denna för att glädja min kärlek. Det skulle glädja oss båda i höstmörkret! ♡ Det bästa sättet att göra en själv glad är att glädja någon annan. Så jag litar på er godhet: för godhet är det språk den döve kan höra och den blinde kan se. :)

 21. Sandra

  Självklart måste vi ha en sådan. Håller på att bli tokig på alla sladdar som trasslar överallt eftersom att make och barn ska ha så många apparater, vore toppen med en grej som inte har sladd!

 22. Jenny

  Vore perfekt till tonårssonen som är 15 år i julklapp. Han kämpar nu med skola och att höja betygen för att komma in på gymnasiet.

 23. Jennifer

  Aaa men, vilken perfekt tävling! Vi har precis flyttat och nu är den jäkla dataladdaren borta! Den och tre tekoppar, hur är det möjligt?! Nu har jag massor av foton på mobilen som jag inte kan ladda över! Det är extra många foton det här året för vårt första barn kom i mars.:) hon kom 8 veckor tidigt och var pytteliten men frisk och stark! Jag vill verkligen inte bli av med de första bilderna på henne. SanDisks smarta minne vore guld!!

 24. Eva

  Åh, en sån hade varit så rolig att vinna till min underbara tekniknörd till man. Jag har ingen aning om vad det är för något menar ganska säker på att min man hade älskat den! Hade varit kul att överraska honom med något fint som omväxling..

 25. Anna-Carin

  Låter som den perfekta julklappen till min man som är fotoansvarig i familjen! Jag vill gärna vara med och tävla…

 26. Jenny

  Den här skulle jag vilja vinna då jag och barnen ska åka bil ett antal timmar över jul. Telefonens eget nät funkar ju inte alltid, så den här skulle vara perfekt för barnen att använda till plattan eller telefonen på våran resa.

 27. Petra

  akulle bara perfekt att ha till barnen när vi åker på alla tävlingar och träningar med lästa så dom kan kolla på film i bilen

 28. Theres Olsson

  Med fem barn, ett antal datorer och tre “paddor” så ska ju alla se på film samtidigt, vilket är stört omöjligt eftersom bredbandet inte räcker till, tänk att få slippa alla detta tjat genom en sådan liten sak!

 29. Christoffer

  Ååå denna skulle jag vilja vinna till min datanörds pappa att ge till honom i julklapp, han har allt brukar han säga men inte en sådan här!!! Kram Chrille

 30. Jenny

  Åhh hade varit fantastiskt att vinna.
  Har en “hemmasittare” som gör skolarbetet online.Tänk vilka möjligheter vi hade fått att göra läxor var vi vill!! Håller tummarna

 31. Linda

  Trots att jag aldrig tidigare hört talas om denna mojäng, inser jag att den skulle vara svaret på alla mina böner (eller #@! som kommer ur min mun när jag tar med mig mina 2 tonåringar till platser utan internet:) – och eftersom vi bor ute i glesbygden så inträffar det i princip så snart man lämnar huset. Denna hoppas jag vinna som en julklapp till mig själv, för när man tänker på saken; Finns det något bättre att få än sinnesfrid?

 32. Malin

  Åh denna vill jag gärna vinna och kunna överraska mannen med i julklapp. Vad häpen han skulle bli över att JAG kunnat hitta på en teknisk pryl.
  Han älskar sånt och jag är helt oteknisk.. :-)

 33. Kerstin

  Åh, en sån skulle jag vilja vinna! Med en dotter och ett barnbarn som bor i Nya Zeeland (snyft! Borde vara förbjudet att flytta så långt bort!) så skulle den underlätta för oss båda att hålla kontakt och dela bilder och filmer var jag än befinner mig!

 34. Malin Carlberg

  Woow vilken cool pryl. Med ett gäng ungar som ofta är rastlösa när vi åker bil och en make som jobbar borta mycket så vore detta toppen för alla i familjen. Perfekt julklapp

 35. Clara

  Vi ska åka mycket bil framöver och det vore underbart att ha underhållning till barnen så gnället över “nääär är vi framme” minskar något ;)

 36. Lina

  Åh den här vill jag vinna och ge min lillasyster på 30 år i julklapp, hon lever mobilt just nu, i kappsäck, medan hennes lägenhet stambyts, och är i skriande behov av mer utrymme både bildligt och bokstavligt talat :)

 37. Melanie Frisendahl

  Men vilken fiffig grej! Har redan idag en Google Chromecast som är helt underbar, MEN beroende av internet. Brukar streama filmer till barnen från telefonen, men åker jag iväg och tar med mig telefonen så blir barnen utan. Den här skulle helt klart förgylla vår vardag ännu mer!

 38. susanne ståhl

  Åå skulle ju vara helt underbart att vinna denna. Men jag vinner aldrig något. Men chansa måste man här i livet. Ps sa jag att tror på tomten Ds

 39. Elin ö

  åhh vad jag vill vinna denna. Vi ska hemåt i jul, 150 mil norrut i bil med en treåring. Denna hade varit perfekt för hur mycket plats tar inte alla disneyfilmer som han vill se? Och för att inte tala om någon serie till mig när vi är hos svärföräldrarna,

 40. Madeleine

  åh en sån vill jag vinna! Har redan lyckats fylla tre externa hårddiskar med bilder och sånt, skulle vara guld värt med en sån här så man lätt kan streama filmer till barnen :)

 41. Chatarina

  Denna skulle jag önska att jag fick vinna:) hoppas turen är på min sida, håller tummar och tår för att jag vinner!!!!!

 42. Angelica

  hej, denna grej måste jag bara göra ett försök att vinna eftersom vår sommarstuga ligger på platsen som internetguden glömde. Med denna pryl skulle vi kunna titta på film även på helger och under jullovet i stugan. Håller tummarna!

 43. Elisabeth

  Hej en sån grej skulle jag vilja vinna. Jag som är helt okunnig när det gäller tekniska skulle nu lätt kunna lära mej

 44. Linnea

  Då jag dels arbetar med att hålla en del utbildningar och sedan bokför jag för 2 företag på fritiden. Så jag behöver kunna spara undan backuper, föra filer mellan olika datorer mm. Så denna skulle underlätta mitt arbete mycket.