Familjen Annorlunda

Ikea idag :)

Äntligen börjar det bli ordning på mina Ikea besök, nu har det varit tre stycken sen förra onsdagen tror jag, och det är mer likt mig:)

Hela sommaren och hösten har det varit sällsynta utflykter, men nu känns det som vanligt. Ikea ligger fem minuter bort, och är mitt förstahandsval i många varor. Batterier, lampor, servetter, blommor tex. Plus att det är mysigt att bara gå runt där och kika, helst med härligt sällskap som idag, när Jenny och jag äntligen fick till en fika.

Kaffe och bulle 5 kr är svårslaget :)

Jordan ville gå in i lekrummet så det fick han, men Jamie ville följa med runt så det fick han göra. Vi kollade alla nya rum de byggt upp, och Jamie provade alla soffor och sängar, alla var visst ok;)

Man kommer alltid på nån bra idé när man går där och filurar, och jag kan inte annat än imponeras av att det liksom alltid blir fint när de inreder. Det blir det förvisso på typ Mio och sånt med, men Ikea har själ. Jag är inte köpt av dem, men skulle gärna vara:)

Vi hämtade sen Jordan som hittat kompisar och inte hade lust att följa med, men eftersom han är en väluppfostrad liten kille gjorde han det ändå, och belönades med köttbullar.

Mera snack, mera lek för gossarna, och så tog vi nedervåningen, där jag köpte en matlåda till Patricia. Den jag haft i alla år, en tupperwere är borta, mest troligt används den till att lägga små pärlor eller papperslappar i, men tills jag hittar på den fick det bli en ny. En läckande matlåda i väskan är en för mycket. Usch.

En hängare till dörren inne hos Robban fick det bli åxå, han har ingen garderob så det behövdes verkligen.

Dagens shopping:)

 

Så var det hem, laga mat med ena handen, samtidigt som jag körde Paolos 15 minuter för att sen åka och träna med Olle på Friskis. Novalie hjälpte mig med maten så det var inget besvärligt, bara lite att flåsa fram hur hon skulle göra mellan alla knäböj med sidokick;)

Syrran fastnade i köer på E4an som vanligt, och jag fick ta egen kärra idag, och hämtade upp Janelle, och syrran hann precis i tid för att dra kortet. Pust.

Sen tufft cirkelfyspass.

Pust:)

Hemma igen sen så var det väldigt grinigt när småkillarna skulle städa sitt rum, Jamie bara surade och grinade, medan Jordan stängde in sig och mest flyttade runt grejorna.. Vi får ta tag i det i morgon.

Då får de först hänga med till Friskis, och sen får vi se hur det blir, städa och plugga samt tvätta står på listan:)

 

Nu är det sovdags.

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina Å.

    Jag är imponerad över hur enträgen du är med din träning. Försöker själv få in minst två pass i veckan men lyckas inte alltid och nu på vintern är det svårt när man kommer hem och ska ordna med middag först. Inte lika lätt att komma iväg efter det, mörkt ute är det också. Ja, massa ursäkter som du hör

    Carola: det är ju det som är grejen med Paolo, 15 minuter hemmaträning om dagen, det hinner man alltid få in:)

Comments are closed.