Familjen Annorlunda

En extra dag :)

Barnen har studiedag i morgon, det är lika med att slippa ställa klockan, och jag är så förbaskat glad över det :)

Barnen är inte helt ledsna de heller kan man ju lugnt säga. Det är väldigt skönt med en extra dags ledighet ibland. Om jag ser rätt på Klart.se så ser det ut att bli finväder, och då ska jag se till att få undan i trädgården. Jag ska lägga allt annat åt sidan så det blir gjort och klart, så slipper jag ha det hängande över mig sen.

Idag var det ganska varmt men blåsigt och jag hade fullt upp inne, men hann sticka ut näsan mellan varven, skjutsade ju Lovelia på kalas och hämtade henne sen igen, och hon var så glad och nöjd över att nu ha spion licens:)

Lovelia

Nu tycker jag att det mörka runt ögat, skuggan som är kvar sen vurpan ner från våningssängen i början av juli, borde ta och ge sig. Kanske måste jag be om en dejt med Dr. Dreamy? :) Jag har nog lite fler ungar med krämpor som behöver gå dit, har minsann hört både Patricia och Corrinda, och för den delen även Janelle, be mig följa med till snyggläkaren. De låter som att de tror att jag har en direktlinje till honom, men tyvärr är det ju inte så. Jaja, vi väntar ett tag till, de skulle kunna ta flera månader för det att försvinna helt.

Jamie har hittat sin outfit:

JamieTröja från typ H&M och bastkjol från Hawaii :)

Han har kommit med denna kjol och velat ha hjälp med att knyta på sig den flera gånger om dagen, och han tycker nog att han är ännu finare i den här än i den pricka rosa klänningen.

Lite senare på eftermiddagen kom han med en borste och en hårsnodd, och gav till mig, vände sig om och sa :

– Fläta, mamma?

Självklart.

Jamie

Lilla fina killen som vill vara som sina syrror, och de har nästan alltid flätor:)

Han vill verkligen inte klippa sig, jag har frågat massor av gånger, och när Jordan var  hos frisören undrade jag om han inte vill bli klippt han med, men nix pix. Han får väl bestämma då:) Jag tycker han är fantastiskt fin i sitt långa hår.

Jordan har nog knappt fått på sig kläder idag, han har spelat spel på datorn, och det tog lång tid innan han tyckte det var värt att dra på sig ett par brallor och gå ut och hoppa lite studsmatta, men så fort han kunde smet han in igen.

Jag har tvättat lite skolväskor som stått i carporten. Allt som de haft med sig i gamla skolan måste kastas eller tvättas i 60 grader eftersom det kunde vara mögelsporer på det..och jag undrar nu bara i mitt stilla sinne…kommer Uppsala kommun att stå för eventuella mögelangrepp i mitt hus? Det är svårt att kasta barnen, eller tvätta dem i 60 grader för den delen;), och de har liksom varit i den skolan dagligen under lång tid.

Nej vänta…man fick förresten ta med sig saker hem ”på egen risk” så jag antar att de gäller barnen då? ;)

Men visst är det lite konstigt?

 

Träningen med Peter gick bra, men jag har alldeles för ont i nacken för att köra optimalt, och givetvis var det axelpressar..och massa andra jobbiga saker:) men hyfsat ändå:)

Under tiden jag tränade kom Corrinda hem från lägret, och sen även Patricia, men i stället sover Novalie hos en kompis. Corrinda har iofs en kompis som sover här så antalet barn stämmer :)

 

Nu börjar det bli dags att krypa ner under täcket, så man orkar ta tag i den där trädgården i morgon.

Ha en bra start på veckan :)

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monica

    Hej!
    Vilka sötnosar du har!
    Lycka till med allt och trots allt elände så vet vi alla här att du är den som kommer gå hel ur det här!!!
    Som alltid ”Keep the Faith”

  2. Birgitta S

    Hej!
    Läser varje dag och uppskattar din blogg verkligen! Men kommentera aldrig egentligen tycker tyvärr att många som gör det bara tjatar på om samma saker hela tiden typ skall man vara hemma med sina barn eller ej?
    Du skriver bra och underhållande och bjuder på dig själv med alla knasigheter som händer när man har barn men idag skratta jag verkligen gott över skolväskor, andra skolsaker och barn med löss??? som man kanske glömt?
    Tack för en bra blogg !
    Hälsningar Birgitta S

    Carola: Tack :)

  3. Mona

    Han är så söt den lilla hula hula mannen, men vad stor han blivit! Tycker tiden går för fort, kan gott sakta ner lite så en annan (gamling) hinner med!

    Men måste tyvärr ”klaga” lite på Dig, trots att jag beundrar Dig och Ditt föräldraskap. Skriv INTE på bloggen om Din skilsmässa och Din fd man och fd svärmor i dessa negativa ordalag. Kan inte komma något som helst bra av det. Det är PRIVAT. Man kan vara personlig på en blogg men behöver inte alls vara privat. Fattar att Du är besviken o allt det, men det angår bara Er! Tänk till, för Din egen skull. Visa att Du är bättre än så, all lycka till Dig o barnen!

Comments are closed.