Bli säljare för me&i? – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Bli säljare för me&i?

logga jag_meandi_sv (1)

Som jag sagt så har jag blivit  bloggvän  med me&i. Ett svenskt klädföretag som har funnits i 10 år. Till er som har missat det så hittar ni deras hemsida HÄR för att kika in kläder till både dig själv och dina barn. Deras kläder är sköna, färgglada och giftfria. Behövs inte tvättas innan man använder dem alltså :)

Det som jag inte har berättat är att just du kan bli en me&i säljare.

Vill du ha en extra inkomst, nya mål så som att få en hel kollektion genom att sälja för ett visst belopp eller bara önskar roliga träffar i ditt hem där du samlar dina nära och kära för att avnjuta en kväll med vin och snittar eller kaffe och kaka i sällskap med säljare som visar me&i:s kläder i er hemmiljö? Allt detta är möjligt.  På kickoffen i Göteborg var det kanske 200 säljare från hela Sverige som deltog. Vissa är mammalediga och andra arbetar och har sälj-jobbet för me&i som en hobby. Ett härligt gäng, alla säljarna älskar verkligen me&i.

Du får en utbildning innan du börjar och en egen coach, säljerfarenhet är inget krav. Så till dig som har ett stort socialt nätverk, är ambitiös och älskar kläder, sök! Bli en del av den växande me&i-familjen. Känner du dig redan träffad och vill bli en säljare så kan du klicka HÄR för att lämna in en ansökan. Vill du kanske ha lite mer info innan du bestämmer dig för att ansöka? Då kan du klicka HÄR för mer information.

 Om du vill bli säljare och dessutom anger att du läst det här i min blogg, får du 1000kr tillgodo att handla för. (Skriv familjenannorlunda i rutan när du ansöker!)

Om ni vill veta vart me&i reser för att få träffa dem så kan ni klicka HÄR för att följa vart me&i är! =)

Tveka inte om ni känner att detta låter lite spännande :)

me&i

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. elin

  tack tack tack så mycket för ditt svar! jag ska nog köpa amningste. skönt att höra att det går över…just nu känns det som att det kommer att hålla på for ever :)
  du verkar förresten vara en så härlig och go mamma!

  /elin

 2. elin

  hej du erfarna mamma,

  jag sitter här med min bebis på 3 veckor i famnen. han har sådana problem med gaser i magen, han knorrar hela nätterna. har någon av dina barn haft problem med det när de varit bebisar? vad gjorde du för att det skulle bli bättre?

  /hjälplös och supertrött förstagångsmamma som inte sovit på flera nätter

  Carola: Alla:) Bebisar har omogna tarmar som är helt ovana vid att hantera mat.Det kan göra ont att få mat, och att vara hungrig har liknats vid ren dödsångest för bebisar har innan födseln aldrig känt hunger, de får ju kontinuerligt näring i livmodern:)
  Jag har aldrig gjort något, bara ammat på, men jag vet att en del blir hjälpa av amningste, finns att köpa på typ hälsokostaffärer, och du kokar i ordning och ger bebisen på tesked strax innan matning,och du kan även dricka det själv. Jag har aldrig provat som sagt.
  Låt bebisen ligga mage mot mage, amma/mata ofta låt honom snutta även om han inte äter, och försök rapa, det kan ta lång tid innan de rapar till så ha tålamod.Ibland har jag tyckt att det hjälpt att linda in bebisen i en filt, rätt “hårt” så de känner sig trygga. Det går över. Det är skitjobbigt att inte få sova! Men det går över:) Om jag ska höfta till med hur länge mina knorrat så kanske 4-6 veckor som mest.. Men förresten, knorrar han och sover vidare, eller är han ledsen och skriker? Om det bara är knorr så kanske du störs mer än vad han gör, och då är det jobbigt, men mer för dig <3
  Om du har möjlighet, kan någon annan ta hand om honom så du får sova några timmar? Spelar ingen roll om det är på dagtid:)
  Jag önskar dig stort grattis, det är stort att få sitt första barn! Försök njuta:) och jag hoppas du får sova <3