Familjen Annorlunda

Grease!

Kom hem idag efter att ha varit och letat efter ett skrivbord. Gahh, ska det vara så svårt att hitta ett som jag vill ha, som får plats där jag vill ha det? Ja, det ska det tydligen :)

Jag har inget emot att handla second hand, och började med Röda korsets Kupan, sen Myrorna, och det fanns inget. Jag är öppen för förslag, och har hållit ögonen uppe efter mindre matbord, eller soffbord man kan byta ben på, men det finns inga:(

Ikea nästa. Nä, inte där heller. Jag vill ha ett litet bord, typ en meter brett, och inte mer än ca 50 cm djupt. Det ska vara ben på, inga skivor utan ett litet nätt bord. Letade i fyndhörnan efter skivor man kan såga, men inte det heller. Jaja, jag har ett skitdåligt databord som får lov att duga tills jag hittat nåt bra :)

Nåväl, jag var hungrig och tänkte bara sitta och prata lite med Patricia i vardagsrummet med en kopp kaffe och en banan…men så hade hon hittat Grease på tv, och vips satt jag där och kunde inte slita mig.Att det ska vara så svårt:)

Jag har ju en massa favoriter, och John Travolta hör solklart dit, jag tror inte att jag sett en enda film med honom som är dålig. Just nu( mitt i natten) visar de Saturday night fever, och alltså, NU är de ju kanske inte supertoppenbra, men DÅ var de ju det.

Pulp fiction är suverän, och Titta han snackar, får mig ALLTID på bra humör, den är så söt.

Patricia hade väldigt svårt för kläderna, hon suckade högljutt över att de hade jeansen uppdragna till naveln, att tjejerna hade det var väl en sak, men killarna ?!?! Jag som var med när brallor faktiskt satt där de naturligt sitter som bäst, nämligen ovanpå höfterna, ser inte det skrattretande i det hela ;) Sen hade hon en del att säga om det struttiga sättet att gå på, och att de hade ciggen hängande i mungipan, och lite sånt där. Men hon håller med om att John Travolta är en sötnos:)

Grease-grease-the-movie-14203757-500-375

Jag såg inte den här filmen förrän långt efter alla andra. Typ tio år efter  15 kanske till och med.,:) men sen dess har jag sett den många gånger, och det är åxå en film man blir glad av. OCH går runt och sjunger efter.

You better shape up!

Tell me more, tell me more did she put up a fight ?

Jaja:) Jag blev på bra humör, men garaget fick vänta på sin städerska. Patricia bad mig köpa wokgrönsaker så skulle hon laga mat, och jag älskar ju att hon gör det, hon är duktig och jag slipper, plus att det blir nåt nytt, så jag skaffade såklart fram det, och så fixade hon en god kycklinggryta:)

Sen blev det garageröj, och nu börjar det ta sig. Jag har burit ut tre små tjockTV-apparater i poolrummet…av nån anledning har de stått i garaget i flera år. De funkar, men jag har inget att koppla till dem, förut hade vi videobandspelare till dem, då var de kanon, men nu…Om nån vill ha finns de här ett tag till sen åker de på tippen:)

Sorterat en massa kläder, det mesta hamnade i kassen till Erikshjälpen, men en del i loppislådan och en del ska tas in, passar i storlek nu. Miljoner gummistövlar har sorterats ut, de slits ju sällan ut, men lik förbaskat köper jag nya? Det är Skopunktens fel;) Ta tre betala för två innebär ibland att det blir ett par stövlar bara för att..Och så är de ju oftast så jäkla gulliga.Oftast har det ju dessutom stått ett par på skolan åxå, så det är ju dubbelt upp av allt, och i ganska många storlekar. Och jag tror att vi hade tio par fotbollsskor? Jag minns att jag köpt typ två par, och det var till Robban och Corrinda när de absolut skulle börja spela fotboll. Just då var jag så glad och lycklig över att de slutat med hockeyn som var ett meck utan dess like att få ihop, att jag minns det tydligt:)

 

De började på hockeyskola när de var fem år. Typ tre veckor innan Trixie föddes. På lördagar. Klockan jäkligt tidigt, 8 eller 9 .

Det är bara en massa fel där, ser ni det? ;)

Jag har ju i alla år varit ensam på helgerna långa perioder, och att då stå i en kall ishall för att först ta på skrillor och utrustning, (pust väldigt mycket utrustning dessutom) för att sen stå och serva dem med vatten i 1,5 timmar, med en nyfödd bebis, och en tvååring, när man är morgontrött i vanliga fall, och sen inte fått sova pga den nyfödda…Nämnde jag att pappan förutom allt, fick kraftig dubbelsidig lunginflammation samma natt som Trixie föddes? Och faktiskt var väldigt sjuk på riktigt, väldigt länge. Trixies två första veckor så höll han i henne en gång och det var på förlossningen, sen vågade han inte eftersom han mådde så fruktansvärt dåligt, med skyhög feber.  Det var skitjobbigt att rådda fem barn plus en nyfödd, även om jag var pigg efter förlossningen så är man ju ändå inte helt i form..och oron över honom sen..  Nä, den hösten var kanske inte mitt livs roligaste ;)

De spelade hockey ett tag, Corrinda ett halvår, sen bröt hon benet och kunde inte fortsätta. Hon ramlade när hon åkte skridskor hemma och var sen rädd för att åka igen, och läkarna rekommenderade ju inte riktigt den formen av träning när gipset togs av. Robban nåt år, eller så. Jag hatade det, varenda jäkla träning genomled jag med stelfrusna leder trots tjock vinterjacka, och två, tre småbarn som hade skittråkigt i ishallen och frös de med. Fy farao, vad man gör för sina ungar ♥

Fotbollen ledsnade de på ganska omgående och gick över till tennis och basket. Mycket bättre sporter som utövas inomhus i varma hallar :D

 

Garaget får jag fortsätta med i morgon, det blev kallt och mörkt så jag gick in vid 21.30.

I morgon ska datorn hämtas, och ställas på plats, och sen ska äggklockor ställas så alla får spela nån timme i var, och övriga kan tjata hål i huvudet på mig:)

Nu ska jag hoppa i säng.

 

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Beklagar att du får så många negativa och dömande kommentarer nuförtiden. Jag har läst din blogg i många år och nu när jag själv fått barn inser jag ännu mer hur vettig du är som människa och mamma. All respekt!!

  2. Stephanie

    Kolla Erikshjälpen Second Hand (ligger i närheten av kupan fast på samma sida som bolandsskolan) eller helping hand (ligger vid chili)
    Där brukar de ha bra grejer tror jag. Finns en vid rondellen vid bolandsskolan oxkså som jag inte minns vad den heter.

    Carola: Hm, den visste jag inte om…måste kollas, tack! Helping hand hade jag glömt:) Tack!

  3. Kicki

    Har du varit o tittat på Återbruket? Dom har mkt möbler i fint begagnat skick :) ligger på Stålgatan 8 :)

    Carola: Nej jag hann inte i lördags, men ska försöka komma dit, de har ofta massa möbler ju:)Tack:)

  4. Marie

    Artikelnummer: 702.522.83
    Detta skrivbord har vi, fast i helvitt. Sök på Micke på ikeas hemsida. Tror måtten är 105×50, kanske passar?

    Carola: Det är fint, men jag vill inte ha det, inte ens fast det finns i rooooosa :) Tack!

  5. Anna

    LAIVA skrivbord från IKEA, kan det vara något kanske?

    Carola: Njä, fel färg, jag vill ha ett ljust, helst vitt eller ljusgrått:)

  6. Victoria

    Jag tycker aldrig man har rätt att göra ”slut” med sina barn.
    Man har alltid Rätt att avsluta ett förhållande/äktenskap,men på ett moget och normalt sätt.
    Jag tycker Carola har all rätt till hus och pengar.En riktig man står upp för sina barn i vått och torrt.okej bli kär i vem du vill men dina barn är en gåva och ditt kött och blod.
    Så alla som ifrågasätter Carola tycker jag ska lägga av.man har ingen ursäkt i världen som pappa att lämna barnen och sluta bry sig.tycker inte Pers åsikt känns speciellt värdefull i detta läget.

    Carola: Amen:)

  7. Elin Lagerwall

    Hej Carola,
    Oj. Du kan verkligen ge svar på tal. Att duellera med dig över en fika tror jag att jag hoppar. Inte av feghet men vad tjänar det till? Jag behöver inte visa att jag har rätt. Behöver du?
    En fråga bara, vem tog initiativ till en rättegång om umgänge med barnen etc ? Var det du för att han inte ville prata med dig?

    Hälsningar Elin Lagerwall

    Carola: tydligen behöver jag det eftersom ni ifrågasätter ;)
    Det var han som gick, det är han som struntade i sina barn trots att jag tjatade om att han måste träffa dem fast han inte ville bo här men det tog flera månader innan han såg dem första gången sen han drog.
    Det var han som i stället för att prata med mig drog in advokater och sen så småningom drog det ända till tingsrätts förhandlingar, inte domstol.
    Allt för att slippa prata med mig.
    Jag har aldrig nekat honom umgänge, det är hans extrema låsning på mig som ställer till det. Varför han har den? Ingen aning! En gissning är skuld. Alla normala människor skulle skämmas ihjäl om de betett sig ens i närheten av det som han gjort . Så är det bara.

  8. Titti

    Carola du skriver och förklarar allt så bra. Jag förstår inte hur det kan vara så svårt att förstå och misstolkas hela tiden. Jag förstår inte heller hur du orkar förklara allt gång på gång. Jag älskar din blogg och är glad att du är en sådan fantastisk mor åt dina barn och att du bloggar så bra och intressant. Om jag har vägarna förbi någongång skulle jag vilja bjuda dig på något gott. Vore en dröm att få träffa en sådan fantastisk mamma/människa. Många kramar till dig från mig.

    Carola: Tacl och stor kram tillbax:)

  9. maria

    Läste någon som tyckte det var okej att exet får halva värdet av huset, tycker jag inte alls.
    Familjen bestod av 11 personer varav tio vill bo kvar i huset, alltså borde han få en elftedel och inte ett dugg mer. Det är barnens hem som han tydligen vill ta ifrån dem, dålig stil.
    Maria i Skåne

  10. Ida

    Vi läsare känner ju bara till Carolas version av det hela, eftersom P inte har någon egen blogg där han skriver hur han upplevt allt detta så vet vi ingenting om det. Jag tror inte det hjälper någon att hålla på och älta detta. Varför Carola valt att göra på ett visst sätt är hennes ensak, inget vi läsare behöver lägga oss i. Många pratar om det här med bitterhet hela tiden, jag bara undrar varför? Vart vill ni komma med det? Jag förstår om en del vill se allt detta från båda sidor men det slår ju tillbaka på Carola. Det hjälper ju knappast henne att påpeka gång på gång hur bitter hon verkar eller att hon bara skyller ifrån sig på alla andra. Jag tillhör inte den skaran som tycker att man får stå ut med kritik och mindre trevliga kommentarer bara för att man bloggar.

  11. Elin Lagerwall

    Hej,
    Det verkar som barnen träffar sin pappa nu, måste vara bra för dem! Och du blir barnledig. Hur är det? Måste vara bra det också.
    Din bitterhet över pappan lyser som ett fyrljus i bloggen.

    Någon frågade varför du ville ha fler och fler barn med honom när han var borta så mycket. ???

    Och du fick stå där ensam i ishallen och frysa (brrr, vet hur det känns mina grabbar spelar också…).

    Du skriver om fyrkantiga och okänsliga myndigheter och orättvisa lagar där du kanske måsta lösa ut honom ur huset. Hur ska lagarna vara? Ska pappan förlora allt om han träffar en ny kärlek?

    Det är aldrig ens fel när två träter. Han gjorde det säkert inte för skojs skull. Du ger en endimensionell bild, det har du all rätt att göra det är ju din blogg. Men hos oss läsare kanske de inte framstår som särskilt trovärdigt. I alla fall inte hos mig, Jag håller med läsaren som menade att det aldrig håller att lappa ihop förhållandet med ännu fler barn.

    Bli nu inte vansinnig. Jag uttryckte några synpunkter som jag nog inte är ensam om. Hoppas allt ordnar det för er. Jag är själv skild med fem grabbar och en tjej. Det funkar nu, efter två år, men min bitterhet förstörde mycket…

    Kram från Elin

    Carola: jadå de träffar honom nu.Hela sju timmar i månaden, så barnledig;)? Alla vägrar följa med dessutom så nej, jag får ingen ledighet.
    Att vi skaffat fler barn har inte varit för att lappa ihop något, vi har aldrig haft problem, tro det eller ej men så är det. Vi har gjort det av kärlek, till varandra och vår familj, och vi har alltid känt att det fått plats ännu ett barn. Det är här många av er missuppfattar, ja jag har varit ensam mkt, men det har ju varit så det varit, och något jag inrättat livet efter. Klart det varit tråkigt ibland, men nu har ju hans jobb sett ut så, och i alla år var det inga problem. Tills han träffade Toy, bakom min rygg och plötsligt hellre var på jobbet med henne än hemma. Skillnaden är enorm. Det handlade om ungefär ett år innan han drog, och som du vet har vi inga fler barn efter det och har alltså inte försökt lappa ihop något med barn.
    Så det kan ni släppa :)
    Att jag stått och frusit medan barnen haft aktiviteter svarade jag nyss på, om nåt är det för att jag älskar dem och för att det liksom ingår i föräldraskapet och något jag inte velat vara utan trots att det inte alltid är kul.

    Sen med myndigheterna. Om han hade barnen halvtid, vi delade på allt skulle saken komma i ett annat läge. Men nu har han lämnat dem hos mig, att ta hand om ensam, utan att jag har jobb. Han vill inte ha barnen, och jag tar mer än gärna hand om dem men då måste han ju ge mig alla möjligheter! Jag hade utan att tveka skrivit över mina lån på huset på honom idag och gått härifrån utan en krona OM HAN tagit hand om barnen på heltid, men han vill ha ut pengar…? Tyck vad ni vill, jag tycker det är fel. Tycker ni det är ok om jag gör likadant? Träffar en ny snubbe i Haparanda och flyttar till honom och lämnar barnen till soc? Och får en miljon på banken istf massa ungar på halsen… Och sen lever singelliv medan nån annan tar hand om mina barn ..Skulle inte tro det va:)
    Det finns lösningar på allt, även detta, men de är svåra att komma fram till utan kommunikation vilket han vägrar. Hade han pratat från början hade vi Inte suttit i denna sits idag.
    Jag vet inte hans version och kan därför inte ge er den och alltså blir min blogg, precis som alla andras endimensionell, du vet det, du läser,men klagar ändå..?
    Trovärdigt eller ej, detta är den verklighet jag lever i. Jag förstår att det inte är solklart för er som läser, och det kanske ses som gamigt att vilja ha ett hus utan att lösa ut honom IDAG och lagen ska vara lika för alla och så vidare.. Innan man sitter här, i exakt mina skor inte dina eller din kompis edyl, utan MINA var snälla och döm inte. Min situation är vanlig men ändå väldigt ovanlig och ni vet inte allt.
    Ni har faktiskt ingen rätt att vara elaka eller kalla mig bitter, så är det bara.
    Vill ni det kan vi stämma träff för en fika så ni kan säga det öga mot öga :)
    Ha nu en fin söndag:)

    1. Ida

      Du är bäst, Carola! Gillar ditt sätt att svara på de kommentarer du får. Trist bara att så många dömer utan att de egentligen vet så mycket om situationen. Är så lätt att gömma sig bakom en dataskärm och komma med påhopp, hur många hade vågat det i verkliga livet? Jag tycker det är så tråkigt att folk ska kritisera en massa, jag förstår inte varför? Tycker inte du verkar ett dugg bitter utan snarare väldigt positiv trots allt som hänt.

    2. Lotta

      Lägg ner dina smajlis….blinkningar, gladaminer var och varannan mening. Din bitterhet lyser ändå igenom. Så sluta låtsas…Och så ilsk du är i dina svar i kommentater blir dom bara fåniga.

      Carola:.Jag har en tendens att bli irriterad på folk som inte fattar. Hur tydlig ska jag behöva vara? Tror snarare att DU är bitter, och tar ut det på mig. Nåt fel är det ju när man måste in och gnälla på en blogg.;) ;) ;) ;) ;)

  12. Kristina

    Hej Carola!

    http://jysk.se/kontor/skrivbord-datorbord/datorbord-outrup-vit

    Den här från Jysk har jag som också har ett begränsad utrymme att disponera.
    Storlek monterad: Bredd: 67 cm, Höjd: 76 cm, Djup: 50 cm
    Den har skiva för tangentbord och på underredet har jag en skrivare och en extern hårddisk. Burken får plats bredvid skärmen på bordet. Det hela är väldigt praktiskt så den rekommenderar jag. (Letade också länge på alla möjliga och omöjliga ställen men detta visade sig vara helt perfekt för den lilla plats jag har för den.
    Kram Kristina som också tipsade dig om Chisan ;-)!

    Carola: såg det igår och det skulle funka, men jag vill inte ha de täckta sidorna :) tack för tips !:)

  13. Lotta

    Du beskriver att du alltid varit mycket ensam/ fått tagit ett större ansvar för era barn. Och det verkar som det varit tufft och svårt för dig att tillgodo se alla barns unika behov ( Som i texten ovan tex). Vad var det då som gjorde att ni ändå valde att skaffa fler barn. ( ni hade redan flera härliga barn)

    Carola: inte svårt, men jäkligt tråkigt ibland, stor skillnad. Just den här storyn var ju extrem eftersom pappan var väldigt sjuk väldigt länge vid en väldigt dålig tidpunkt-precis i samband med en förlossning. Sen satt jag ju i den där ishallen, jag har suttit på gympa på samma vis tidiga lördag morgnar, samt varit hjälpledare där, den endas behov som inte blivit tillfredsställt är mitt eget- av sömn:)
    Barnen har alltid haft de aktiviteter de önskat. ALLIHOPA. Och jag har alltid fått ihop logistiken, ofta ensam.
    Är det verkligen något negativt? Jag kan omöjligt se det som att du tycker det är märkligt att vi skaffar oss fler barn när det funkar toppen med de vi redan har ? Snarare som att jag är en mästare på att få ihop knixig logistik:)

    Att jag tycker det är skittråkigt men ändå sitter där, servar, fryser arslet av mig och offrar min för mig viktiga sömn på morgonen är ett kärleksbevis .
    Något jag gjort i 20 år nu och kommer fortsätta med, eftersom barnen är det finaste jag har, det bästa jag gjort.
    Om du frågar något av barnen så får du svaret att jag alltid finns och alltid har tid för dem. Det svaret, plus deras glädje över att vara många, är bevis nog för mig att våra val i livet är rätt för oss.
    Du kommer aldrig förstå det, men för mig är det inte många barn, de är som två barn för de som har två, och det kanske sticker i ögonen eller ditt dåliga samvete att inte räcka till för dina barn, vad vet jag, men jag räcker till för mina:)
    Att säga att jag inte kan tillgodose deras individuella behov är ungefär som att idiotförklara mig. I stället borde du se till det faktum att jag har en stor skara barn som får ha de aktiviteter de vill, som mår bra idag trots allt som varit sista åren, tycker nog det är rätt bra jobbat av mig faktiskt :)

    1. Lotta

      Okej. Det var en reflektion från mig utifrån det jag läst på din blogg. Jag hade ingen tanke på att ”idiotförklara” dig. Ha en fin söndag:-)

    2. Maria

      Var det Perras idé att ni skulle ha många barn?
      Jag menar, han var ju sällan hemma under deras vakna tid och kunde umgås med dem. När du beskriver episoder ur ert liv som gifta så framstår du ändå som ensamstående med många barn precis som nu, med den skillnaden att du och barnen hade ett fast hem och du tillgång till en plånbok som fylldes på ordentligt varje månad.

      Carola: vad är det för dum fråga? Barn brukar man vara överens om, så även vi. Hans jobb har tagit mer och mer och ännu mer tid för varje år och när hans arbetsgivare så tillika även hans morsa, inte kunde se nåt fel i att tillbringa 80 timmar i veckan på arbetet och inte ha semester som vanligt folk och alltså inte tog sitt ansvar som arbetsgivare, chef mamma och farmor så hamnade han i en väldigt ond cirkel- hemma behövdes han på jobbet och på jobbet behövdes han hemma. Jag har tidigare sagt, och jag vidhåller att hans arbete är den riktigt stora boven i det här..han är en fantastiskt duktig säljare, tänk om han i stället sålt bilar, försäkringar, mobiler… Med normala arbetstider.
      Periodvis har han varit borta mkt, på höstarna tex, men då har det varit mkt bättre resten av året, vårarna var lugna tills för några år sen och då var han hemma ofta. Han har varit en fantastisk pappa, det är ju det som gör det hela så obegripligt!!
      Vad det gäller att berätta episoder, så är det ju de där det stökat till sig som blir nåt att göra en story om, när allt rullar på så rullar det ju bara på:)
      Vi har haft ett bra liv tillsammans!
      Han har varit min man inte min plånbok, att säga så är inget annat än oförskämt

      1. My

        Antar att hans ständiga frånvaro under deras uppväxt (även beslutet var gemensam pga av ekonomiska skäl för jag antar att timmarna på jobbet gav en ekonomi därefter så som det är i många familjer) speglar hans val av umgängestid nu. :(

        Ja man vet så lite om vad som väntar i framtiden utifrån de beslut man fattar idag.
        Hoppas att ni snart är ”klara” med det byråkratiska och kan gå vidare i era liv. <3

      2. Maria

        Så när ni fick små pojkarna var han inte hemma mycket och Jamie har han knappt träffat sedan han föddes vet jag att du skrev vid ett tillfälle. Sorgligt.
        Och vad är det för något som är oförskämt med det jag skrev angående Perras plånbok?
        Hade du och barnen inte betydligt mer pengar att röra er med när du och Perra var gifta än vad ni har nu?

        Carola: Maria! Vad tjänar du? Hur mkt tjänar din man om du har nån ? Har ni gemensam ekonomi= Varför/varför inte? Vad röstar du på i valet?? Shit människa! Vissa saker frågar man inte, dit hör väl ungefär ovanstående. Jag har ingen anledning att redogöra för min ekonomi nu och då för dig, eller hur? Att du insinuerar att jag levt på hans pengar och på nåt vis haft ett easy peasy liv gör mig faktiskt irriterad. Jag har i alla år haft en egen inkomst, på nåt vis, om det så varit föräldrapenning eller lön, men jag har ALDRIG blivit försörjd av min exman. ALDRIG. Han försörjer däremot sina barn, och det ska han väl ändå fortsätta med även efter att han skilt sig?
        Du är åt helvete för nyfiken, och jag ser fram emot att du och jag ska diskutera detta över en kopp kaffe, så får vi se om du är lika fräck och nyfiken då..
        Däremot stämmer det att det är sorgligt att han knappt träffat Jamie, men vad exakt vill du med dina påståenden? Få mig ledsen?

        1. Maria

          Men herregud människa vad du tar i.
          Den vanligaste anledningen till varför man skaffar barn är för att man vill ha barn och att umgås mycket med dem, något P inte har gjort, som du själv skriver, för att han har arbetat mycket. Min fundering var då varför han ville ha många barn när han så sällan var hemma och kunde tillbringa tid med dem. En helt normal fundering skulle jag säga.
          Vidare så är det allmänt känt att man får sämre ekonomi efter en skilsmässa och värst brukar den drabbas som blir ensam försörjare av barnen. Personer i din situation alltså.
          Ergo. Baserat på den informationen som du har delgivit oss läsare drar jag den slutsatsen att det egentligen inte kan vara någon större skillnad för dig mellan då och nu i det vardagliga livet med barnen som du fortfarande sköter ensam 24/7, än att er bostadssituation är osäker och att ni inte har samma ekonomi som tidigare.

          Carola: du får fråga honom helt enkelt för jag verkar inte kunna svara så du fattar. VI ville ha barn. Han har jobbat mkt i PERIODER, och varit hemma mer än normalt arbetande fäder i ANDRA perioder. Han har spenderat massor av tid med barnen. Han har varit en fantastisk man som jag har älskat djupt och innerligt. En underbar pappa! Han är ju inte den enda föräldern som jobbar för mkt direkt. Men det i sig är ju ingen anledning att låta bli att skaffa de barn man önskar sig?
          Men…. Något har ju hänt med honom.

          Du är sjukt nyfiken på min ekonomi, märker du det?;)
          Det får du fortsätta vara.

  14. Ulle

    Vi har köpt skrivbordsskivor på Ikea och satt ben på kostar ca.200 vill man kan man köpa till en hurts till förvaring, superbra!!!

  15. Camilla hockeymamma

    De har ju 50 skivor på IKEA och sen är det bara att köpa ben till,på skrivbordsavdelningen finns de (hänger på väggen)Nej hockey är inte för alla man måste ha föräldrar som stöttar och hjälper till långt upp i ålder,gör man inte det så blir det svårt att utöva sin sport även om det finns undantag.Nu tror jag att det är så med de flesta sporter.Man kan glädjas åt att när de är från 16 år alltid får träna sent (väldigt sent)Kylan är svårt att rå på,fjällrävenjackor funkar bra i ishallar.Men jag ångrar inte en sekund av den tid vi lagt ner på ishockey.det är mycket gemenskap och kärlek och mycket mat!

    Carola: jodå jag har full koll på ikeas sortiment:) men har ingen lust att såga och greja allt för mkt och de hade ingen som passade mig i djup. Jo en glasskiva som jag funderar på.. Jag ska ändå till brädgården och där får jag ju tillsågat :) Jag vet i huvudet hur det ska se ut och har tid att leta det är ingen panik;)
    Hockey ja, inte för alla helt klart, jag har vänner som engagerat sig i det och vet vad som krävs. Jag är skitglad att ingen av mina tyckte det var kul och fortsatte, för även om jag såklart fortsatt stå där och frysa, sålt lotter och stått i kiosker samt skjutsat och lagt ut miljoner på utrustning så hade jag nog aldrig lärt mig uppskatta sporten:)
    Och egentligen tycker jag inte att en sport ska hänga på föräldrarnas engagemang, det är inte jag som spelar liksom. Nu är det så, men jag tycker det är fel. Inom alla sporter.

  16. nina

    Vi köpt en ekskiva på jysk eller om det var rusta och ben på Ikea. Voila ett bord :-) Hade tänkt fixa en hurts för lite förvaring, men det blev aldrig av. I vilket så kunde vi såga till exakt de mått vi ville ha :-)

Comments are closed.