Grilla kyckling – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Grilla kyckling

Igår på affären så stannade ungarna vid de där färdiggrillade kycklingarna och ville ha, och jag kom då på den briljanta idéen att vi ju faktiskt har ett sånt där roterande grillspett till vår ugn. Vi köpte ju en extrabred spis när vi gjorde om köket för typ fem år sen, och det följde med som tillbehör, och har sen dess legat kökssoffans låda.

Men nu kändes det som dags att testa det!

Vi köpte två stenfrysta kycklingar som jag lade i kylen för att tina.

 

Idag har jag inte den minsta lust:)

Orka liksom, men jag har iaf fått fram spettet och det verkar ju funka… Så nu ska jag väl gå in och spetsa de där fåglarna. ..

Det var väldigt länge sen som jag lagade hel kyckling, men visst är väl innanmätet borta va? Ligger i nån påse eller så?

Kan bli spännande, måste väl röra ihop nån slags marinad eller så åxå misstänker jag.

Jag återkommer nog, det borde ju vara Easy peasy men kan även bli värsta mission impossible;)

 

Det åskar runt oss och är mulet och kvavt, några regndroppar faller så det är bara att ta kaffekoppen och gå in.

Kör väl igång med maten då… Wish Me luck !

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helahea

  Det lät ju spännande med sån snurrgrej till ugnen !
  Berätta gärna hur det blev :)
  Mycket grillkrydda är det som de flesta affärerna har på de färdiggrillade :)
  Godnatt ! Jag skall drömma om Björn Skiffs har precis kommit hem från hans konsert SUPER

 2. mia

  Häll i flytande margarin i en skål och i med exempelvis grillkrydda eller andra kryddor man tycker om och rör om och sen bara pensla på kyckligen. Blir jätte gott. Enkelt och snabbt.

 3. MI

  Lycka Till Carola, det blir säkerligen hur gott som helst. Gillar att du alltid tar utmaningarna även om det är ovisst om slutresultatet. Dina barn har tur som har dig till morsa, du visar att vi vuxna(Ja, kanske då inte alla i deras närhet på ena släktsidan) har ett ansvar för det bästa vi har fått, barnen/barnbarnen osv. Man har ingen ångervecka på dem, de är ALLTID nr 1, ALLTID, inga andra personer är viktigare än alla ens barn. En stor eloge till dig som får ta allt ansvar och ordnar till det hur bra som helst, både i vardag/ledighet o när det t.ex är deras födelsedagar/avslutningsfester mm. Att skicka med ett kuvert o mugg, räknar jag inte till att förgylla deras speciella dag. Man ska FINNAS för dem i fysisk o mental form. Men som sagt så hoppas jag du får till ett par smarriga kycklingar, lite marinad på så blir det säkert perfekt middag idag. Trist med det dåliga vädret, men vi har ju haft sån tur hittills med sommarvärmen :). Kram till dig och dina fina barn och Lycka Till med allt