Hemma och sjösjuk – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Hemma och sjösjuk

Vi är hemma.

Tanken var att åka hem efter helgen för att fixa med räkningar, tvätt osv, men det gröna  vattnet gjorde att vi drog idag, eller inatt – vi åkte vid 22.40 och var hemma strax efter midnatt.

Vi åkte till parkbadet idag med, och efter att ha varit i vågmaskinens vågor en gång i halvtimmen i 7 timmar så gungar det nu när jag lade mig ner i sängen ;)

Helt galet ju. Jag känner av lite lätt illamående när jag gungar omkring på vågorna så det är tur att det bara är typ fem minuter i taget… Dock är det då roligt att jag  lever med sjösjukan :) den går ju över så fort det slutar gunga.

Idag lånade jag Jordans badring och jäklar vad mysigt det var i vågorna då, att folk trodde jag inte kunde simma skiter jag i, det kan jag, långt om jag vill;)

i morgon blir det inlägg från datorn med massa ord och bilder förhoppningsvis, nu ska jag gunga in i drömmarnas land, natti natti:)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammamia

    Skönt att du har en fristad i Årsunda! Tipsar dig om Rullsand som ligger några mil söder om Gävle, utanför skutskär. Havsbad och vit sand samt långgrunt. Sedan finns Trösken vid Furuvik som också är mycket populärt. Malmjärn utanför Torsåker är också fint. Hoppas du hittar någon favorit av dessa.

  2. Ki

    Inte roligt med algblommning! Ett badalternativ är Ön vid Hedesunda. Skön sandstrand, brygga, blir djupt lagom fort. Och billigare än Parkbadet… (som visserligen är ett jättebra äventyrsbad!) Inga alger i Dalälven, ju!