Surf slut? – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Surf slut?

Fick mess från Tele2 att surfen som ingår u mitt abbonemang var slut, och att om jag ville fortsätta surfa som vanligt skulle jag svara på det smset, betala 39kr och så var det klart. Det gjorde jag inte men ändå går det lika snabbt, om inte snabbare? Vad är fel då? Får jag en värstingräkning sen?

Så kan det väl inte vara..?

 

Nåväl, gårdagen tillbringades på Parkbader i Sandviken, ett alldeles fantastiskt äventyrsbad och vanlig bassäng, undervisning och klättervägg:)

6-7 timmar blev det, och vi låg i och plaskade mest hela tiden, med undantag för matpauser. Vi återupplivade en gammal utflyktsklassiker- såna där runda mackor, vete eller råg tub, och så en tub mjukost.

Enkelt och smidigt att göra exakt så många mackor som går åt, och ungarna älskar.

Kakor och saft och det var det:) Inget krångel.

Jamie var för kaxig igår åxå och gick rakt ner för en trappa i en djup pool utan flythjälpmedel, och på en sekund låg han på djupt vatten under ytan och sprattlade.

Janelle gjorde en utryckning och fick upp honom och sen satt han länge i hennes famn, lite stukad och chockad.

Jag är en så elak morsa att jag tycker det är lite bra att de gör så där, och får lite respekt för vattnet, men det är såklart aldrig roligt, det går så jäkla fort, och jag är glad att det gick bra!

Lill-Fjanten :)

Ligger i tältet och svettas nu, det blir nog parkbadet idag med, fick höra att en tonårskille var väldigt dålig efter att ha badat i sjön och det riskerar man inte.

Det är dyrt när vi är så många, men vi får äta blodpudding ;)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Cissi

  När min dotter var ca tre år och enveten som en get, hon gapade och skrek att hon visst kunde simma utan dynor, vi släppte i henne på djupt vatten…hon skönk och när vi lyfte upp henne till ytan sa hon, det är svårt att simma:) och sen var det inte så mycket tjafs om simdynor.

 2. Tina

  Det beror ju på hur många GB du har valt..
  Jag har 1 gb som ingår i mitt och den gäller från 1 – 1 i månaden..
  Om den uppnått till 1 gb kanske den 25 då är de slut tills den 1:a nästa månad om man inte köper mer.
  Men det kommer ingen räkning till dig.

  Hemma använder jag mitt vanliga nät genom wifi för att spara på de i telefon när man är utomhus.

 3. Ammi

  Det finns en jättefin strand i Horndal vid sjön Rossen, Sandvikabadet. Det är ca 35km från Årsunda så en bit att åka, men vattnet är rent och inga alger iaf för ett par dagar sen när vi var där. Vi har sommarhus i Horndal och åker ofta till Sandvikabadet, ungarna gillar det jättemycket. Finns en liten kiosk på campingsidan och dusch utomhus samt dricksvatten. En lång brygga och långgrunt gör att man som mamma kan sätta sig några sekunder utan att behöva valla barnen hela tiden :-)

 4. Karin

  Jag jobbar på Tele2´s Kundtjänst så hade gärna hjälpt dig men behöver isåfall ditt nummer för att kunna kika på det och det förstår jag ju att du inte kan lämna ut.
  Antingen har du fått ett felutskick, det händer ibland eller så har inte systemet hängt med på att din trafik faktiskt är slut och spärrat dig.
  Men du behöver inte oroa dig för att få en hög faktura, det kostar aldrig extra om du inte själv beställer extra surf.
  Har du fler frågor så slå Kundtjänst en pling, det brukar inte vara någon kö efter 19:30!
  :)

 5. Sanna

  Åk till högbo och bada istället :)
  Fin badplats och underbar miljö på bruket. Finns en stor fin lekpark med massa olika djur också. “Sigrids hage”