Familjen Annorlunda

Grönt är inte alls skönt

Framför allt inte i sjöar! Skitalger!

Alger som i gröna slemmiga grejor inte folkslaget ;)

Jag gillar inte alls att det blir grönt i vattnet, och barnen är ju fostrade av mig att vägra bada i sånt, så idag blev det inget bad. Hundra grader varmt var det ju såklart, annars är det ju ingen sport..

Nån kom och umgicks lite, dock väldigt mkt mindre än avtalat, spännande det här att även fast man själv valt tider så passar de liksom inte..? Prioriteringarna är väldigt väldigt fel !

Jag och syrran passade på att handla under tiden, småsaker på flera olika affärer, en liten pool här, simpuffar där, mat här:)

Playan var full av folk som badade i det gröna, och tydligen ska provet vara tagna, få se vad de visar. Jag vägrar tills jag får bevis på att det är lugnt.

imorgon tar vi Parkbadet, poolbad :)

Janelle och Simon kommer i morgon och stannar över natten, kan bli trångt men vi tränger ihop oss, det är så kul att de vill hänga lite med oss:)

 

Nu har vi gjort våra 200 situps under Hawaii  five 0 , haha, ja lite knäppa men kul:)

Jag är ledsen för sega tråkiga inlägg, men när det är seg uppkoppling törs jag inte lägga ner min själ i det:)

blir bättre sen, lovar :)

 

Nu borsta tänder!

Natti;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Titti

    Medskogssjön är en trevlig badplats någon mil norr om Sandviken mot Ockelbo. De har restaurang/glasskiosk och bra toaletter/omklädningsrum. Nu borde den sjön vara ljummen :)

  2. Marre

    Ta med barnen och åk till Rullsand istället och bada i havet! Det ligger inte så långt från Gävle/Skutskär och så barnvänligt som det är där, ni verkligen slipper algblommningen.

  3. Linda

    Helt rätt att inte bada i alger. Skitäckligt och inte speciellt nyttigt heller. Synd att P är en fjant som inte fattar vad som är viktigt. Den dagen han växer upp och kommer på det är det kanske för sent.

  4. Susanne

    Härligt ni verkar ha det! Trist att den där inte umgås den tid som är bestämd, vad är viktigare liksom… Det finns inget värre än mammor och pappor som bara skiter i sina barn punkt.

  5. Helahea

    Algblomning är ju gööräckligt !! Kan inte vara bra för någon att bada i.
    Bra att ni lämnade nån i fred på umgänget …. Hade jag med gjort

  6. Ia

    Men herregud, finns det folk som badar i algblomning? Kan inte tänka mig värre…. Tycker Du är stark som tar emot P för umgänge där Ni är nu, men positivt att han vill träffa barnen så klart. Man får se allt från den ljusa sidan, he he!

Comments are closed.