Familjen Annorlunda

Årsunda

Jamen sådär ja!

Friden börjar infinna sig, det finns inget annat att göra här i husvagnen än att fundera på att gå upp, äta , diska, laga mat, bada.:)

Inga bestämda tider utan vi flyter bara på.

Syrran är här och vi brukar ju inte ha några problem att få tiden att gå.

Vi åkte i torsdags eftermiddag, det tog en evig tid att komma iväg hemifrån, jag har ju inte varit här mer än två nätter tidigare, och inte hunnit packa ordning så allt finns på plats där, utan nu var det ju till att försöka tänka till. Inte alltid så lätt ;)

Ungarna var rastlösa och ville iväg, solen strålade och ingen ac i bilen.. Men ungarna är tappra och köper läget, de vet knappt hur det är att åka i fancy bilar där allt funkar..;)

Väl framme så badade de och vi åt lite.

 

Fredag tog vi oss till Sandviken och handlade ordentligt, efter att ha hängt på stranden hela dagen, underbart. Både jag och syrran badade- då är det varmt.

 

Jamie har ju fyllt år och eftersom allt blev tråkigt med en skitsnackande tant så orkade jag inte riktigt ha kalas den dagen men vi bjöd ut folk hit, så mamma, pappa, Patricia , Robban, Janelle, Simon ,farfar och hans fru kom på tårtkalas .

Syrran och jag sprättade loss den trasiga dragkedjan på förtältet och mamma tog med symaskinen och satt sen här och sydde i en ny, så nu kan man öppna som folk igen :)

 

Det är extremt segt nätverk här, bilden jag laddade upp gjorde så allt hängde sig, jag bloggar inte jätteofta från mobilen så jag kanske gör fel , men provar bilder senare ist.

Vi hade trevligt, men jag blir sjukt irriterad på de där kuverten och den löjliga tennmuggen som kommer från folk som liksom inte törs bete sig som vettiga vuxna.

Bara att inse att det aldrig blir bättre tydligen, och lägga bort tennmuggen så man slipper se den;), det ligger två här i husvagnen nu.. ;)

 

Idag var det lite mulet i morse så vi bestämde oss för att hälsa på i vikingabyn de byggt upp här, ett friluftsmuseum som några veckor per sommar befolkas av vikingar .

Vi har varit där en gång förut, då var det stängt, men idag var det full rulle, och vi har lyssnat på när hövdingen Grim berättat sagor om hur jorden blev till och sen om hur Tor blev bestulen på sin hammare , vi har sett hur de bodde, och lekte/ tränade, osv.

Barnen gjöt egna Torshammare och provade på olika grejor.

Jag gillar sånt här, tycker historia är väldigt spännande när den liksom blir på riktigt, det är ju som att förflyttas tillbaka. Superkul!

Jag letade dock förgäves efter den sjukt snygga och muskulöse Ragnar Lodbrook ;)

Har ni sett Vikings vet ni…

Efter fyra timmar hos vikingarna åkte vi hem till badstranden och låg där några timmar innan vi segade oss hem. Lagade mat, och plötsligt hade minsann Jamie nakenfis varit på toa i husvagnen och gjort både det ena och det andra, duktig kille. Plötsligt händer det! Var väl lagom höjd på den förstås ;)

Att tömma den sen är INTE kul, det luktar vidrigt i latrinrummet, men klädnypa och tigerbalsam under näsan löser det;)

 

Nu ska jag umgås med syrran !!

bilder finns på instagram : carolawetterholm

sålänge jag inte får till dem här.

Kram och natti natti !

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Det kanske är en han, hen eller Carola själv som är Just me.

    Carola ; han hon eller hen vet jag inget om, men jag vet att jag bara skriver som mig själv, jag önskar att jag kunde sätta huvudet på spiken lika bra som Just Me för det lyckas hon med jäkligt bra :)
    Jag gillar henne:)

    1. Just Me

      Ahmen ursäkta då..

      Jag är jag. Inte C eller någon annan i hennes omgivning. Någon
      känner mig, men det är inte C eller något av barnen.

      Jag är på landet och har skitdålig uppkoppling både på bredband och betaltv.

      Därför har jag inte ”hörts av”. Inget annat skäl.. Men i dag kom teknikerna så… Nu kör vi! ;-)

      Just me

      1. My

        Är väl knappast konstigt att läsare undrar vart hon(?) har tagit vägen efter alla tidigare så engagerade kommentarer.

        1. Ida

          Jaha då är det bara att vänja sig vid att se Just Mes kommentarer överallt igen då… ”Nu kör vi”, ”Välkommen”, ursäkta men fan vad löjligt det låter. Skönt att man kan strunta i sådant som man bara blir irriterad över. Min personliga åsikt är alla och inte bara vissa somliga ska få säga sin åsikt utan att få en massa skit för att man inte följer strömmen.

          Carola: jag gillar Just me, så gör man det läser man hennes kommentarer, annars hoppar man bara över :)
          Easy peasy och alla är lika välkomna :)

  2. Ida

    Vad härligt det låter med husvagnssemester, passa på nu att det lugnt och njut tillsammans med dina fina barn. Ta inte mer skit av P och hans mamma, det är ändå de som är förlorarna i allt detta.

  3. sus

    Vad härligt för er att äntligen vara ute i husvagnen. Det är er väl unt. Om möjligt stäng av dumhet och njut för en tid. Vilken kvinna du är! Men egentligen finns det ju inget val – vore tacknämligt om den andra av föräldraskapet kände detsamma för sina barn. Men Men. Du är vinnaren och värd all kärlek och omtanke samt respekt. ta nu dagen som den kommer och ha det bäst…

  4. Karin

    Hej Carola!
    Jag är hemma nu, men kan tyvärr inte komma ut och hälsa på dig ändå för vi har besök här, så det känns konstigt att åka iväg från dom då :-/
    Men vi kanske hinner ses ändå, sommaren är ju inte slut än =)
    Hmm, jag kanske är korkad… Men vad är det för tennmuggar du skriver om…?
    Visst har vi underbart väder =D Måste vara himla skönt att bo på camping då =)
    Kram från mig

Comments are closed.