Familjen Annorlunda

Regn hos mig

Och kanske regn lite var stans i landet, men jag är sur för att det regnade när jag planerat så bra med att ställa ut husvagnen och bygga golv.:/

Vagnen är på plats:

husvagnSer ju riktigt jäkla inbjudande ut, eller inte alls ;) Här sitter vi i Helens förtält och dricker kaffe.

Vi kunde ju inte slå upp förtältet innan vi byggt golv, men vi kunde låna Lars kärra och åka till Bygg Max och köpa virke, så det gjorde vi :) I sånt där obehagligt duggregn som man bli löjligt blöt av..Jag har en gul regnjacka som det står Posten på ryggen på, den är skitbra, med en jättesnygg huva som man kan fälla upp…haha, både pappa och syrran bad mig ta av den, så de delade inte min åsikt där, men vafan det regnade ju in i nacken ju;)

49 brädor senare, dyngsura handskar och lite matt i högerarmen efter att ha sågat av 49 plankor med fogsvans ( jag var övertygad om att de hade sånär bandsåg/cirkelsåg eller vad det nu kan heta – en riktig rackare när man ska kapa sitt virke, men nix det var handkraft som gällde…På ”min”brädgård hemma  i stan, så säger jag vilka mått jag vill ha så kommer det en gubbe med det färdigsågat:) Nu har jag varit där exakt EN gång men ändå *s*) så åkte vi tillbaka till campingen. Nu har vi både reglar och golv,spik och skruv och allt vad man nu ska ha, så när vi åker upp igen blir det skruva av! Det blir inte i morgon för det ska ju fortsätta regna och vara kallt, så det får vänta, och så ber jag en bön om att husvagnen inte läcker in….Det är ett hörn jag är orolig för, men det visar sig…

 

Det är lite lustigt att jag hela förra sommaren gick runt på campingen och trodde att ingen kände igen mig…haha, tydligen ”skvallras” och undras det i var och varannan husvagn, så så anonym var jag :)

Jag ska skaffa min bloggadress på en dekal på bilen och trycka den på ungarnas tröjor, kanske sätta en lapp i receptionen åxå så de säkert kan uppdatera sig på mig och familjen om det är nåt de undrar:)

Jag har inget emot det, absolut inte, ♥ men det är lite kul att jag inte fattade att vi var igenkända. Jag pratade mest med män i diskrummet, deras damer verkar ha sluppit disk-lotten;) och de verkade då rakt inte ha nån koll…?

Jag fattar iofs aldrig att folk känner igen mig….;)  men ni vet väl att ni jättegärna får komma fram och säga Hej?  Då blir jag glad:)

En dementi måste kanske göras åxå, eftersom jag förra sommaren skrev att mina grannar söp skallen i bitar, och spelade musik som lät fan, inte bara högt utan sådär mellan två radiostationer…gahhh, det var hårdrock så det var ju min musiksmak, men när man inte hör vilken grupp det är för det är så dåligt ljud…och ljudet är på snudd på högsta..då blir jag ju lite trött i öronen;)

De grannarna står kvar nere hos oss. De som bodde på andra sidan om oss har bytt plats, och de saknar jag för de var hur trevliga som helst. Nej, de flyttade inte för att vi var bråkiga:)

Jag har många barn, och just för att de är många så hörs de, det är liksom oundvikligt, men jag har hört värre hos andra familjer som har ett eller två barn:)  så att vi skulle störa mer än nån annan är mest trams, om ni nu trodde det:)

 

Bakom vår husvagn ligger nu virket, inlindat i en press och väntar, på bättre väder. Det är mkt jobb kvar, innan barnen kan få komma ut på sin efterlängtade camping, men den som väntar på nåt gott.:)

Jag har en vidrig grej att göra nästa vecka, som jag inte riktigt vet hur den varken går till eller vad den får för efterverkningar, och det är nåt jag aldrig i helvete trodde att jag skulle behöva genomlida, men vafan, man bestämmer inte allt själv. Min påse har kritvitt mjöl, och det känns skönt att luta sig emot :) Sanningen är enklast att hålla sig  till, så det är den linjen jag använder mig av, rakt av i livet. Orka krångla till det för sig själv, liksom.

Men förhoppningvis kan vi få solsken ( av alla de slag?) på torsdag, då syrran är ledig, så vi kan åka och bygga!

Jag vill sova i mitt tält! Jag har fan inte sovit så gott som jag gjorde där sen vi flyttade hem….det är nåt med att sova utomhus alltså :)

 

Jag har sovit urkasst natten till idag,och eftersom syrran var snabb på att sitta i framsätet så liksom råkade jag slumra lite på både dit och hemvägen :) Ahhh, det är skönt att sova i bilen, med folk som småpratar…men de hånades visst lite åxå ;) påstår de, men jag är rätt säker på att de hittar på ;)

Jag kör ju nästan alltid själv så det gäller ju att passa på;)

 

Vi stannade på McD på vägen hem, och där säger syrran att killen bakom i kön fotade min rumpa ?…tja..eftersom den definitivt inte är nåt att fota, så tror jag att det var mina sjukt snygga arbetsbyxor han fotade ;)

arbetsbyxor

Sjukt sköna åxå, så sköna att jag inte tagit av dem utan alltså sitter här i fåtöljen med dem, och tre tröjor eftersom jag frös när vi kom hem.Plus raggsockor ;) Snart ska jag byta till pyjamas. Om jag orkar resa på mig.

I morgon är det träning, i stället för bygge, funkar det med, och på söndag flytt.

Janelle messade mig bilder på deras nya lägenhet, och jag blir lite avundsjuk, den är så fin! Gammaldags, dubbeldörrar ut på balkongen, sådana där lutande köksskåp med luckor man drar åt sidan….underbart, och ett balkongräcke i smide som är fantastiskt..Längtar efter att få stövla in där och kika. För dem kommer det kännas som värsta herrgården, de flyttar från ca 23kvm till ca 54:) Från en etta med kokvrå till en tvåa med kök.

 

Barnen här hemma passades av mormor idag, och de hade knappt synts till, Jamie hade varit hemma med henne men övriga hos kompisar på gatan.

Jamie…♥ alltså han är bara underbar. I natt vaknade han, och kunde inte somna om utan låg och gnällde lite, så jag vaknade, det var därför jag sen inte kunde somna om…jag ignorerade honom en stund, han drömmer ofta och då somnar han ordentligt igen efter ett litet tag, men i natt kom han inte till ro, och när jag frågade om han ville sova hos mig flög han upp och över sänggrinden och kröp ner hos mig, på min arm med sina armar runt mig och sin näsa i min halsgrop ♥ Sen låg han och snurrade lite, men ville vara nära, nära. Min lilla fina kille :)

 

I morgon hoppas jag på att få undan lite här hemma, stöka lite i största allmänhet bara, både ute och inne. Antagligen blir det inte så mkt som jag hoppas på;) men nån maskin hinner jag väl köra, och alltid finns det nån skruv att dra åt, och jag har ett stort poolrum som måste fixas inför studenten dessutom… det är för tillfället fullt av björk, gran och tall-fnas… jisses hur mkt frön finns det i världen liksom?

Ska hämta kärran hos Anna och Lasse, mina pålitliga vänner, så vi kan flytta Janelle och Simons grejor, och då kan man alltid passa på att köra en vända till tippen..( eller järnvägen?? *s*) det står ett antal svarta sopsäckar med diverse innehåll och dräller..och hur man än gör så blir det sopor lite varstans, en kartong, en trasig leksak, en sladd man kör över med gräsklipparen ;) Fast just den blev till två långa sladdar istället så det var ju nästan bra :)

Jaja, en sak är säker och det är att jag inte behöver vara sysslolös om jag inte vill, aldrig någonsin.

 

Nu ska jag hoppa i pyjamasen och sen sova !

 

Natti natti :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lillys mamma

  vilken camping är de som man sett så fina strandbilder av? nånstans utanför Sandviken har ja fattat (bor ju inte allt för långt bort.. får man fiska där nånstans? (då skulle sambon bli glad, medans dottern på 5 gärna leker i sanden, och nyföddingen bryr sig inte bara han har en famn och mina tuttar nära.. ja vill komma ut å göra nått, så less på å se 4väggar hela tiden, och dagarna lixom flyter ihop i en dimma av trötthet (5åringen har svåra sömnproblem utan riktig orsak förutom ev glutenallergi, (som om mjölk och soja inte var svårt nog att hålla henne borta från, tur i oturen att hon inte är hos nån kompis än, lättare å hålla koll på vad hon äter hemma, men tråkigt för henne..

 2. Chocochock

  Regn här också!
  Har dock tillbringat två dygn på Hasseludden Yasuragi, så jag kan inte klaga.
  Lite mysigt att ligga i varm bassäng och lyssna på regnet.

 3. Helen

  Eller så skulle han blogga om hon som var så stark och bar alla brädor men snubblade…… ;-)

 4. Syrran

  Jag sa INTE att han fotade din rumpa…enbart. Utan hela dig. Typ, kolla där är hon som inte orkade bära alla brädor hela vägen. Eller, kolla vilka fräna arbetsbrallor! Troligast det första ;)

 5. Karin

  Hej Carola!
  Ja vi har haft supertrist väder idag =(
  Och här som det var studentbalen idag också, när alla fina balparen visade upp sig och minglade runt så verkligen hällregnade det. Så himla tråkigt för dom =(

  Jag kommer ut och hälsar på dig på campingen, det ska bli kul att ses. Hoppas bara att jag har bilen hemma när du är där, annars får väl du komma hem och hälsa på mig =)

  Jag kan inte annat än önska dig lycka till med vad det nu är du ska göra till veckan, jag misstänker att det inte direkt är något man vill göra… :-/
  Jag håller med dig, ärlighet varar längst.

  Nu ska jag sova, Nattinatti och kram från mig

Comments are closed.