Familjen Annorlunda

NKOTB Annexet

Okeeeey…jag hade typ inga förväntningar på den här konserten, med det första pojkbandet som sen följts av en lång radda andra..New Kids On The Block…Nu har de blivit Män, på typ alla sätt och vis ;)

Jag skrev förut att jag inte varit ett superfan, och det har jag inte, men nog fan har jag ögon att se med, och för massor av år sen så var de här killarna snygga, och dansade bra och var allmänt roliga att titta på.

Idag, typ 25 år senare, så är de om möjligt ännu snyggare, dansar alldeles okey och var fruktansvärt kul att se :)

De bjuder ju på sig själva så det står härliga till, både genom att visa de nakna magarna ( gahhhh suck!) till att behöva ha texterna till låtarna i mobilen..haha, fånigt, men rätt charmigt ;) ( dock bara Jordan , övriga hade koll, hehe)

 

Om vi ska ta det från början så dök Karin, min partner in NKOTB crime upp mitt på dagen , och vi drack lite kaffe och babblade på i största allmänhet, det var ett tag sen vi sågs nu. Jag lämnade kidsen i hennes vård kl 14 och åkte på utvecklingssamtal med Lovelia, som bara var positivt, inte förvånande för hon älskar förskolan, men ändå skönt att få bekräftat.

Jag har ju haft en del kontakt med lärarna angående hur vår situation hemma ser ut, det var ju tex tvunget att ta ledigt en hel dag med kort varsel för att gå på möte..bah, och de vet ju läget och har alltså lite extra koll på mina barn ♥. Så att få höra att de mår bra och känner sig trygga i skolan känns ännu viktigare än någonsin.

Hemåt igen, och fixa lite, innan Patricia tog över ansvaret och Karin och jag avlägsnade oss från hemmet :) med NKOTB på HÖG volym i bilen;) Det finns alla sorters musik, och det här är en slags musik som jag blir glad av att höra. Ren och skär glädje av de gamla hitsen, och de nya låtarna är helt okey de med.

Utan att behöva stå still i trafiken mer än lite sådär som alltid, så kom vi fram till Globen, och körde in i parkeringsgaraget, in i centrumet och leta reda på en toa. Alldeles för mycket kaffe :)

Självklart en Selfie…haha detta fånigt roliga ord :) Jag har en app som heter Cam Me, asbra när man vill låtsas att nån annan tar bilden, som här tex kan man låtsas att det var en liten liten människa som tog den, eller att vi är väldigt långa och ståtliga, eller så kan man bara erkänna att det inte fanns nåt högre upp än handfatet att placera mobilen på;)

Dubbelhakorna får ni på köpet ;)

NKOTBKarin och jag har haft så mycket kul, back in the old days, det mesta torde vara preskriberat….men vi avhandlade en hel del gamla minnen, och tja en del har man ju glömt ( förträngt…..men det som hände i Uppsala, stannar i Uppsala, hehe)

Vi hann med att äta middag på Donken, och sen tyckte vi det var lika gott att gå in på Annexet.

Jag erkänner att det kändes en aning fånigt att som ganska mycket äldre än sist det begav sig med ”idoldyrkan-light” av de här gossarna, gå mot ingången där de manliga vakterna i tja, vår ålder;) stod och log lite ömt åt alla kvinnor i alla åldrar som samlades, men vafan, man har inte roligare än man gör sig, och de var ju för helvete stora för 25 år sen, och då får man räkna med att fansen inte är 15 nu liksom…vi var i samma ålder som både övrig publik och NKOTB:)

Inne i annexet var det som alltid…VARMT, och varmare skulle det bli, inte minst när de sjöng Its getting hot in here….so take your clothes off…och flashade magar , muskler och lite av varje :)

 

Men innan de började var det en lång tråkig väntan, som alltid när man väntar på att en konsert ska börja. Men så stod de ju där :)NKOTBsthlmOch efter att ha bytt mikrofoner med varandra hela gänget, av okänd anledning men nåt var tydligen fel, så under skratt så slängde de mickar mellan varandra:) så var showen i full gång, med massor av energi och skratt och värme.

Fråga mig inte i vilken ordning de sjöng, sånt minns jag aldrig, jag minns knappt vilka låtar de kört när konserten är slut, vilket band det än är, men bra var det. Roligt. Fräckt, kul, självdistans och skitkul!

Mycket juckande och skrevgrepp…mycket insinuerande kommentarer om både det ena och det andra, men hela tiden med stora varma leenden och det var en härlig stämning.

Turnén heter ju An intimite evening with NKOTB och det var det. Det är inte jättestort i annexet, det var inte heller världens bästa ljud, men det var känsla och svett och go for it.

Jag som helt och totalt missat att Jonathan är gay, fattade det ändå under tiden eftersom de andra skämtade så med honom, det var nära, nära höftvickande av Donnie, under stora breda leenden,och när en BH kastades upp ( ja på allvar, haha) så gjorde han allt för att undkomma den;) och Joey som stod framför honom och sjöng nåt om sexy body, med rumpan mot Jonathan klämde in ett ”Is John looking at my ass??”

Humor, och värme ♥

 

Bilder, jag vet att ni gillar vackra män;)  Varsågoda:=)

Här är Donnie, i en jacka han fick av någon i publiken, och genast slängde av sig sin kavaj och drog på sig den.

NKOTB

 

Notera hans grymt coola och snygga bältesspänne…..  ;)

Här blev det då dags att slita av sig linnet, i slutet av showen, och Donnie fick lite hjälp av sina goda vänner :

IMG_Donnie1216

Danny står och skrattar medan Jordan till vänster och Joey till höger får använda alla musklerna ;)

Resultatet postade jag tidigare idag:

NKOTB Donnie

Ett stycke nästan 45 år gammal man, så jag undrar jag vad lönnfeta snubbar har för ursäkt när man helt klart kan se ut såhär ….Kvinnor kan skylla på barnafödande och löjligt mycket hormoner under alla år, men män….vad är deras ursäkt för viktuppgång ;)?

 

Letar man så finner man, och på Jordan Knights egen instagram kan man hitta detta…..

IMG_Jordan1215

 

Funkar alldeles utmärkt det med ;)

Jag gillar snygga platta  magar…märks det ? Hihi tyvärr kan jag ju inte stoltsera med någon själv ;)

 

 

IMG_NKOTB1212Joey, Danny, Jordan Jonathan och Donnie

Och ja, en gång för alla, min lilla Jordan är såklart döpt med den här Jordan i åtanke, inte så att han är den snyggaste man jag någonsin sett eller så, men för att han, och Michel Jordan, basketsnubben,  har så snygga namn, jag tycker att det är ett av de finaste namnen i hela världen nämligen :) Jag ska låta det vara osagt om min Jordans far visste vem jag inspirerats av..hehe.

Jamie är lika solklart efter Jamie Oliver och Robban efter Robinson-Robban..eller? Kanske var det Robert De Niro? Redford? Aschberg?  Haha:)

 

Jordan, som hade problem med texten, inte till deras egna låtar, men de körde lite One Direction, Take That, Prince, MJ, osv och då fuskade han med mobilen..och passade på att ta en selfie:)

( Jag har snott bilden från instagram….)

Översta är från Jordan Knights insta…..

IMG_selfienkotb1217

 

Och den undre från en tjej i publiken som lyckades fånga det från andra hållet :) ( hon har gjort kollaget åxå)

Tack för ”stölden” fragggla!!

Danny visade att han fortfarande kan breakdanca, och tja, de kan allihopa, både sjunga, dansa och entertaina.

Vi hade skitkul. Jag tror att alla tjejer i alla åldrar som var där hade skitkul. Det var helt enkelt inte den bästa konsert jag varit på, men den var en av de roligaste, och med en enorm värme och glädje.

 

När det var slut så traskade vi ner i garaget och hämtade bilen, och sen åkte vi hemåt, via lite kringelikrokar ( alltid) med bilstereon på lika hög volym som på ditvägen men nu hade vi ju massa magar och snygga snubbar att prata om dessutom, och det gjorde vi på både hög och låg nivå, och väl hemma så fick jag Karin att skaffa Instagram , haha. Hon var typ sist i världshistorien att skaffa Facebook, och nu Insta, men när hon insåg vad mycket vackert det finns att se där så föll hon till föga:)

Vi satt och babblade en stund hemma, kollade igenom alla bilder som kom upp på #NKOTBsthlm och diverse andra, och sen flyttade vi oss till sovrummet där vi sen snackade i några timmar till. Vi kan liksom inte sluta prata när vi väl kommer igång, och om det sen råkar bli tyst en sekund, så somnar man ;)

Jag sov nog inte många minutrar dock, det var svårt att somna när fåglarna kvittrade som tok och Karin och Jamie snarkade ikapp…men nån timme innan sju somnade jag nog. Upp och väcka kids sen, och sen hinka kaffe resten av dagen:)

Jordan skjutsades till kyrkis, och sen hämtade vi honom och for på Ikea för lunch enligt Jamies önskemål ( läs:tjat, hihi)

En sväng på Skopunkten hann vi med åxå, och bland annat Robban fick ett par nya dojor, och sen hem igen och lägga tröttmössan Jamie för att sova.

Karins man är bilmek, specialiserad på bla VW, och han hade lovat att lyssna lite på min AC, den har ju inte funkat på flera år, och eftersom den andra vuxne i hushållet hade en fungerande i sin bil så var det inte så intressant att fixa min, det var ju svalt och skönt i den han åkte…I kombo med att rutorna inte går att veva ner som de ska blir det bastubil, men det har funkat, ungarna har inte fattat att man kan åka i svala fina bilar ;)

Lagom till han slutade jobba så åkte vi dit, och han lyssnade, och dömde ut den:) ”Låt den vara” Jahapp, det var ju väntat så jag blev inte förvånad, men man kunde ju haft tur och det bara var en skruv;) istället för kompressorn.

Han blev lite bekymrad när jag sa att jag inte servat bilen och tog ett varv runt, och se där – jag har absolut inga bromsklossar kvar i bak!? En med beröm godkänd besiktning för vad är det nu, en- två månader sen? var alltså ingen garanti för att bilen är trafiksäker. Avgassystemet gillade han inte heller;) eller att jag inte bytt olja och…och…haha.

Så istället för Ac blir det till att fixa det, och med tanke på att jag kör runt med rent guld i bilen i form av min arvingar, så är det inte heller nåt svårt beslut att ta. Jag måste ha en bil, och den bilen måste vara trafiksäker. Punkt.

Få se när det kan bli av bara:)

Det bästa med det är att vi kommer ses inom en kort framtid igen, perfekt ! Barnen tjatade redan innan hon åkt om att de ville att vi skulle åka hem till henne och hälsa på:)

 

Nu är jag sjukt trött efter min enda timmes nattsömn, och borde egentligen plugga, men det orkar jag inte alls, utan jag ska se Welcome to Sweden, och sen knoppa.

Kör en repeat av konserten i drömmarnas land och sen sover man gott.

ZzZzZzZzZz

 

Natti natti :)

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paula

    Litar inte på besiktningsgibbarna
    Besiktade våran förra bil, en hynduai från 02 , gick igenom med lite rost..
    Körde motorväg med den , med barnen i den.
    En kväll nitar vi 30 för ett rådjur. Va händer ?
    Hela framvagnen stack , ngt som bilprovningen borde gett oss körförbud på.
    Pga det stod rosy i proyokolet så fick vi inte ett skit från försäkringsbolaget …

  2. Suzanne Walker

    Karin och Vlad är grannar med mig och så underbart trevliga är de! Förstår att du har en god vän i henne. Ska bli kul att se dig när du hälsar på här i Skokloster.

    Carola: Om inte Vlad fixar mitt avgassystem så kommer du garanterat höra mig på lång väg ;)
    Ja, de är fantastiska människor båda två <3 Jag kommer snart :)

  3. Kristina Å.

    Åh vad jag hade velat vara där. Nostalgi och jätteroligt.
    Så härligt att du lyckas komma iväg på små utflykter och gör det du tycker om, det behövs för att orka vardagen och ibland tråkiga saker man måste igenom.

  4. Jannice

    De verkar rätt sköna nu faktiskt. Jag hatade NKOTB i mina tonår, till skillnad från de flesta av mina kompisar. Tacka visste jag Nick Kamen, det var en pudding det… =)

    Carola: Just ja…Nick Kamen, jag var tvungen att googla för jag kom inte riktigt ihåg..men han var inte helt fel:)

  5. Doris

    Tack för härlig recention! Jag är oxå stort Jordan fan så extra tack för magbilden! Tyvärr valde jag att för ovanlighetens skull va förnuftig och flög inte hem från Cypern för att gå på konserten…ÅNGRAR!!!!!

    Carola: Men det var en lång väg att flyga även om det var en sjukt kul kväll:)
    Har du instagram så kolla hashtaggen NKOTBstholm….där finns massa små videos och roliga bilder:)

  6. Viktoria

    Tack Carola för dina härliga inlägg! Det är alltid lika roligt att läsa dem. Du är väldigt bra på att skriva. Inte många bloggare som skriver så långa inlägg, som också är så man längtar till nästa dag där du förhoppningsvis skrivit ett nytt inlägg.
    Lycka till med studierna (och bilen).
    Kram

Comments are closed.