Tävla med Jotex – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Tävla med Jotex

 

Tycker att vi ska ha en liten tävling nu:)

A3731592-51B7-4D74-AB9C-E139061B8A61

 

 

Solsken och vårkänslor, då vill ju till och med jag som inte är så värst bra på inredning, göra om, göra nytt, göra fräscht :)

Och nu kan ni tävla om de här härliga påslakanseten för två.

Hedda är en ny serie av mjukt naturmaterial i sand- och jordtoner. Tvätten gör kvalitén mjuk men behåller strukturen. Fina detaljer i form av dubbelstickade sömmar och dekorativa knappar. Serien är plaggtvättat i 50% lin och 50% bomull i hög kvalité! Samt två extra örngott.

Finns i färgerna grå, blå linnebeige och vit. Totalt värde ca 1000,- 

 

Mer bilder finns på Jotex .se ( Där man gärna fastnar….! Bara en liten varning *s* )

Ungefär precis sådär ser mitt sovrum ut, och sen vaknar jag och ser mig omkring och det är inte ens i närheten ;) men en vacker dag så…:)

 

Vi gör som vanligt, en kommentar här under, och vi kör till och med söndag 27/4 :)

Lycka till!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Det var ju inte lite kommentarer!=) men gör ett försök ändå för att få med min man att dela täcke med mig tänker jag. Fyller ju år på fredag så med detta fina set kan han ju inte neka mig till att köpa ett stort täcke istället för de 2 ( ett dun och ett syntet dessutom) som vi har nu!!!

 2. Katti

  Åh skulle vara kanon med lite nytt och fräsht bland sängkläderna. Inte direkt prio som småbarnsförälder att köpa sånt! Håller tummar och tår för att nytt bäddsett få!
  Mvh
  Katti

 3. Caroline

  Nyköpt 1800 tals hus där vi kämpar på med renovering. Börjar se slutet på första etappen och nu är pengarna slut( precis som vi). Skulle vara så kul med lite snyggt att piffa upp det nya ytorna med! Smidigt och lätt att bara klicka hem oxå då vi även har småbarn att ta hand om.

 4. Anna

  Hej. Vill gärna vara med och vinna. En dag när jag satt och kollade på bilder från det att alla barnen var små (har fem stycken) såg jag att på alla bilder som var fotade i vår säng låg barnen på exakt samma påslakan, och det var mellan 2002-2014 så det är nog dags att förnya lite. Då jag har samma åsikt som du, att små barn har det bra hemma med sina föräldrar så är ju inte inkomsten så stor så en vinst skulle inte sitta helt fel. Ha det bra. Kram

 5. liniz2013
  liniz2013

  Å min man fyller snart 40 år vilken fin present det skulle vara om jag vann :) Vi behöver verkligen lite förnying i sovrummet, det var så länge sen. Håller tummarna nu.

  Ha en skön söndag kväll.

  Kram
  Lina

 6. sanne

  Jag är gärna med och tävlar. Jotex har superbra kvalitet på sina påslakan och dessa godingar hade passat perfekt i vårt sovrum. Håller både tummar och tår att jag vinner :)

 7. Annika S.

  Vet du… Jag unnar mej aldrig nya sängkläder, tycker att det är dyrt så till Julklapp och födelsedags gåva önskar jag mej alltid sängkläder och då får jag alltid det billigaste som blir sunkigt, hårt efter första tvätten. Så nu vet hela världen det :D

 8. Lina

  Underbart fina!! Jag vill mer än gärna bädda fint med dom där!! Kanske kan få mig att sova bättre om nätterna!! :)

 9. Jenny

  Åh så gärna jag vill vinna detta!
  Har nyligen flyttat 80 mil norrut för att bli sambo och då varken jag eller pojkvännen varit sambo tidigare har vi inte två lika av våra sängkläder…
  Så nu håller jag tummarna för att det är min tur :)

 10. Kristina Gustafsson

  Även om vår säng sjunger på sista versen skulle en vinst göra vårt sovrum mycket mysigare och finare!

 11. Kristina Å.

  Ja det vore kul att få överraska tonårsdöttrarna med nya påslakan. De tycker att vi borde byta ut alla våra gamla, flera är mer än 20 år gamla. Sist slängde jag faktiskt ett underlakan för tyget var så slitet och tunt att det gått sönder. Men slänga hela saker känns inte bra även om det är mönster som var populära i början av 90- talet.

  Så nu hoppas jag på lite tur. :)

 12. Titti

  Jamen då vill jag vara med och tävla! När vi flyttade hit för 10 år sen sa jag “Vi börjar rusta sovrummet och tar resten sen” Nu har vi gjort allt annat än sovrummet och vissa rum och projekt mer än en gång. Men nu, nu (eller till hösten, nu börjar ju utesäsongen) är det dags för sovrummet. Dels börjar jag nytt jobb då efter hårda studier så då behöver jag sova gott för återhämtningen! :) :) Hoppas på tur!

 13. Vet. Dreamy´s fru

  Du hade rätt, man fastnade på sidan! Drömde mig bort en lång stund med “wow den och den och DEN skulle vi vilja ha” Roligt och helt okey att drömma sig bort en stund. Kanske kan dessa vackra sängkläder du lottar ut bli verklighet! Drömmar slår in när man minst anar det ;)

 14. Emma

  Skulle va så roligt o vinna detta! :-) och jag tror vår Leo också skulle bli väldigt glad och sparka lite extra i magen om vi fick lite nytt i sovrummet tills han kommer ;) kramar! Emma

 15. Jennifer

  Åh detta skulle jag vilja ge till mina föräldrar, bara för att de är så underbara.
  Hoppas på vinst!

 16. Ulrika

  Åh vad fina. Lycka att vinna detta. Skulle vara trevligt med lite vårfint i sovrummet. Behöver piggas upp mitt i vårdepp (dock övergående) och pollenallergi. Tur att våren är så härlig i övrigt ;-)

 17. Maria Lång

  Vill jätte gärna vara med och tävla. Nyss flyttat så detta skulle passa perfekt. Jotex har så mkt fint.

 18. Eva Berntsson

  VIll få nya sängkläder i present nu när man blir gammal så man inte känner alla rynkor. Ha så pent!

 19. Malin

  Tjusigt! Sådär ser mitt sovrum också ut, i mina drömmar. Jusst nu är det kaos då jag fint la den rena tvätten på sängen som jag självklart skulle orka vika sen, men nja något gick snett och alla kläder ligger nu huller om buller på golvet och jag nerbäddad, fredags tröttheten vann. Men nya fina påslakanset hade ju ifall varit en bit på vägen mot ett fräschare sovrum:)

 20. Cecilia Jansson

  Åh så fina:). För dyra för singelmamman att kosta på sig när det finns så många hål att fylla pengarna med men OM jag vinner så ska de definitivt bäddas med när min prins charming kommer på sin vita springare och sveper mig av mina fötter… å det är ett löfte… lätt!
  Håller tummarna! Tack för en toppenblogg.

  Kram från en lämnadmenint’ejagbitter(!!) mamma till en annan

 21. Marie

  Måste flytta efter 20 års äktenskap. Har inte råd att behålla huset. Vore trevligt med lite nytt i
  Lägenheten till mig å barnen som numera är bara mina ;(

 22. Jannice

  detta skulle jag vilja vinna. Slänga ut det gamla som påminner om det som varit.
  Sluta aldrig att blogga!!! Du får mitt humör på topp

 23. Elisabeth M

  Oj oj så fina!
  Precis vad vi behöver här hemma. Antingen till mig och make eller så får de stora tjejerna varsitt set :-)

 24. Nina

  Åh vad fina! Skulle vara roligt med nya sängkläder när vi nu äntligen hittat vårt drömhus efter många års letande! Skam den som ger sig :-)

 25. Charlotte

  Åh jag skulle verkligen vilja vinna, då jag bara har två påslakanssett sen jag & killen flyttat ihop!

 26. angelica karlsson

  Har nyss flyttat tillbaka till Sverige och saknar det mesta, skulle vara fint att vinna nåt så tjusigt som dessa påslakan så jag vill gärna vara med i utlottningen :)

 27. Kristin W

  Superfina! Som småbarnsförälder hinner man sällan har så städat och fint som man önskar. Just sovrummet vill jag gärna ha fint för att kunna njuta ordentligt av sömnen. Vore underbart att få piffa upp med dessa fina påslakan.

 28. Marie Svedberg

  Åhhh! Så fint! Vill jätte gärna vara med och tävla! :D Varför vill jag vinna? Jo för att jag och min pojkvän ska flytta ihop och bli föräldrar i år. Skulle vara jättekul att få något nytt och fräscht att inreda det lilla hemmet, då ekonomin kommer att vara tajt och barnet kommer att vara prio ett så kommer vi inte kunna unna oss så mycket. :)

 29. May Britt Alexandersson

  Hade ju varit toppen med något nytt till vårt sunkiga sovrum som aldrig lär bli renoverad. Tror detta hade gjort susen för min själ!

 30. Angelica

  Att gå och lägga sig i nya lyxiga lakan är extra guld värt
  om man har jobbat natt, som jag gör med jämna mellanrum.

 31. Jenny

  Jag har äntligen köpt ny säng efter att länge ha vaknat med ont i ryggen pga dålig säng :-(
  så nu skulle det vara toppen med lite nya snygga sängkläder…. för några pengar att köpa för finns
  det ju inte kvar efter att man köpt ny säng :-/ så jag hoppas på vinst här :-))
  Kram från mig

 32. Lisa t

  Då vi har en hund som var valp för 2 år sedan så har vi inte många hela sängkläder då hon busade och bet i dom ;) och penga brist gör att vi inte riktigt unnar oss sånt ” lyx”… skulle bli helt otroligt glad om jag vann, älskar en nybäddad säng med nya sängkläder ! :)

  p.s hunden är lite mer vuxen nu och busbiter inte längre ;)

 33. katja

  Vi delar säng med yngsta dottern o det är ju mys tycker jag men trots att vi bytt blöjmärke o storlek typ 100 gånger så läcker hon igenom 6 av 7 nätter!! Så ja, du kan ju ana hur mycket sängkläder de går åt. Detta vore ju fint nu till sommaren. :)

 34. Guro

  Oj va fina! Om jag vinner denna tävlingen skulle jag bli så glad. Alla säng kläderna vi har just nu är håliga och urtvättade. Skulle sitta bra med lite nytt. Gillar namnet på serien, samma som min tredje dotter heter :)

 35. Malin L

  Åh, detta vill jag gärna vinna..
  Det skulle va så välbehövligt i vårt sovrum som inte haft högsta prio den senaste tiden.
  Tack för en bra blogg! Läser varje dag..

 36. Maria

  Åh vad fint. Känner som du, det där är ett sånt sovrum som man drömmer om. Jag ska sova nu och hoppas att min dröm går i uppfyllelse med nya säng kläder!

 37. Malin

  Ett tjusigt påslakan som detta hade passat fint in i vår nya lägenhet. Skulle bli pricken över i. Love it!

 38. Annika

  Åh så fina, är så tråkig kör med samma påslakan hela tiden tvättar och lägger i dom igen.
  Så kul det vore och vinna och lägga i nya fina lakan :)

 39. linda rombin

  Hedda är namnet på vår dotter, en krigande kämpe inom sjukvård och med sprutor. Nu har hon nyss fått en påse (stomi) på magen, så nu vill jag ge henne något skönt att sova i.. Så hennes kudde kan få en lika fin “påse”!

 40. Mathilda

  Det är alltid en klyscha, men något som stämmer in på mig,- jag vinner aldrig något.. Därför vill jag väldigt gärna vara med i utlottningen, jag älskar allt som har med grått eller linnebeige att göra, håller mina tummar för vinst :) // Mathilda

 41. Anna Johansson

  Skulle verkligen vilja vinna. Fyller år på lördag skulle vara en fantastisk present. Med 5 barn och en rygg som tackat för sig, vilket innebär skruttig sjukpenning i snart 2 år, finns det inte utrymme för egna presenter. Därför skulle det vara så lyxigt att vinna. Håller alla tummar som finns i familjen….. Får se…. Det blir väl 14 stycken då……
  Önskar dig en härlig och solig helg.
  Tusen kramar Anna

 42. mammalinda

  Åhh, vad underbart!! Sköna sängkläder är det bästa som finns!! Tänk när man har hållit igång hela dagen och så ÄNTLIGEN får man krypa ner i sängen i fina, sköna lakan. Jag håller tummarna!!

 43. Annelie

  Hej!
  Detta vill jag gärna vinna! Hade passat perfekt till vårt sovrum då vi ska tapetsera om i det och då är det inte helt fel med lite nytt till sängen:) kram

 44. Carolina Löfling

  Oj, vad mysigt!
  Jag har en 17årig dotter som precis gjort om sitt rum. Hon har målat väggar och målat om sängen/nattduksborden. Allt för att hålla nere kostnaderna och allt har hon gjort själv:). Rummet blev ljust och fräscht! Tänk att få bädda med dessa exklusiva lakan till Världens bästa tonåring!
  Tack för en underhållande blogg som jag alltid läser om kvällen när jag kryper ner i sängen (bäddad med gamla, urtvättade men dock så mjuka sängkläder)!

 45. Annelie Gutenberg

  Åh vad kul det skulla vara att vinna dessa till min dotter som precis ska flytta ihop med sin pojkvän :)

 46. Mimmi

  Skulle väldigt gärna vilja vinna dessa påslakan till min ena son o hans goa flickvän då dom snart ska flytta ihop. Båda två pluggar så lite lyx är dom verkligen värda.

 47. Mia

  Du letar fortfarande efter din Dr Dreamy, jag har redan hittat min sambo Dreamy. Dock tycker han inte att våra sängkläder är särskilt dreamy… Rosa och lull, lull är inte hans stil. Enfärgat, lugnt och harmoniskt är mer sambo Dreamy´s melodi. Vi brukar ha extremt svårt att enas om inredningsdetaljer men det ser ut som att du faktiskt hittat något som skulle kunna passa oss båda! :)

 48. Karolina

  Detta skulle verkligen vara jättekul att vinna. Nu när vi äntligen ska ta tag i vårat sovrum och göra iordning där. Behöver verkligen en trevlig plats för avkoppling och det här skulle hjälpa till. Håller tummar och tår :-)

 49. Camilla

  Efter en helvetes vår, där allt verkligen har hänt, skulle jag behöva få något positivt, så det vänder. Hoppas och håller tummar och tår för dessa sängkläder.

 50. Lena

  Åh vore så kul att vinna, nu när det börjar bli dags att lära sig dating igen efter 100 år som singel vore det inga fel med lite nytt till sovrummet

 51. Marie

  Dessa sängkläder vill jag ha och anledningen är att de ser mjuka och sköna ut sAmt bjuder in till sömn. Ungarna kommer få dem om jag vinner så de sover sött och länge.

 52. Nicolina

  Oj 130 kommentarer, då är inte jag en av vinnarna :) men jag gör ändå ett försök….
  För man vet ju trots aldrig ändå…
  Håller tummarna :)

 53. Matilda Färnkvist

  Snart inflyttning i mitt och min pojkväns första gemensamma hus, vit och grårandig tapet och grå sänggavel. Dessa sängkläder skulle passa perfekt. Att bädda med dessa första natten skulle vara underbart.

  Kram

 54. Jenny

  Åh, det vore ju kanon att vinna lagom till födelsedagen nästa vecka och för att göra det fint när den nyfunna pojkvännen är på besök. :)
  Håller alla tummar jag har.

 55. Anze

  Så snyggt!!
  Vill gärna vara med och tävla. Är så dålig på att unna mig något nytt. Blir extra sugen på att få lite fint hemma nu till våren.
  Ha det gott!

 56. cissi

  Åh! Självklart vill jag vara med o tävla om dessa.
  Skulle vara trevligt med nya fina sängkläder!
  Då skulle jag passa på att kassera lite av de som min något färgblinde man brukar bädda med.. :)

 57. Helena

  Vi är gärna med och tävlar. I vårt hus finns två vuxna, två barn och tre sängar. Men alla 4 sover i vår ;) Så lite nya sängkläder till oss ALLA vore inte fel att vinna =)

  kram Helena m familj

 58. Anja

  Åhh, så fint. Detta är allt vad en flerbarnsmamma kan önska sig. En egen oas med fint påslakanset. Jag är egoistisk och vill ha det själv!

 59. micaela

  Åh vad fint, hade vart väldigt roligt att vinna! är ju inte så ofta (aldrig) man gör det, hade nog gett bort det till min fantastiska Mamma i Morsdag present!

  Ha en fortsatt trevlig helg! :)

 60. Jennifer och Heddan

  Men ååååh! Jag sitter ju här med min alldeles underbara Heddan i famnen! Heddan (Hedwig) är vårt första barn och vi är fortfarande i den där härliga bubblan :) Heddan skulle fötts nu på lördag men kom redan i början av mars – alltså åtta veckor för tidigt! Efter 4 veckor av sondmatning på neonatalen fick vi äntligen (!!) komma hem och nu njuter vi verkligen! Så va vore heligare än nya textilier för att fira Heddans ankomst? Vilken lyx! :)

  // Jennifer och Heddan

 61. Annelie

  Jag håller med dig Carola så ser mitt sovrum oxå ut så länge jag blundar, önska kan man ju alltid :)

 62. Åsa Hopman

  Plockade in lite rena sängkläder just idag och konstaterade att det snart bara är barnen (5st) som har fina och fräscha sängkläder. Men prioriterar ju sig inte själv allt för ofta.
  Jag skulle bli SUPERLYCKLIG om jag vann dessa sängkläder att förnya sovrummet med.
  Med vänlig hälsning, Åsa

 63. Emma

  Skulle vara perfekt med lite nya fräscha gardiner nu när vi håller på och tapetserar om här hemma.
  Emma

 64. Linda

  Skulle kanske kunna locka mannen från soffan:)( behövs kanske andra metoder:))) men jag vet inte hur det skulle hjälpa med nya lakan o mota bort barnen från våran säng:)( fullt). Vem vet det kanske hade hjälpt:) haha

 65. Mia söderström

  Att vinna detta vore så trevligt!! Föräldrar är vi till 5 barn så det vore kul om det blev något till oss!!!

 66. Cecilia

  Efter så många magsjukevändor och tvättande av sängkläder som börjar se så trista och urtvättade ut vore jag otroligt glad för att få nya. Sambon tycker det är en extremt onödig kostnad och lägger hellre pengar på annat som bygge mm.

 67. Maria P

  Hej!

  Flyttade ut på landet för ca ett halvår sedan och upptäckte att vi verkligen behöver förnya våra sängkläder. Jag är väldigt gärna med i utlottningen!
  Ha en bra dag!

 68. Marina K

  Dom kikade jag på hos Jotex för ett par veckor sen när jag beställde nya gardiner. =) Skulle passa fint att bädda ner sig i så jag hoppas på vinst!

 69. Malin Carlberg

  Det vore härligt att piffa upp sovrummet med något nytt. Blir inte ofta det händer här hemma. Barnens rum kommer alltid i första hand!

  Tack för en mysig blogg med härlig läsning ♡

 70. Anna

  Åhh det vore så fint att vinna lite nytt till sovrummet speciellt som jag ska måla om snart. Drömmer om ett fint härligt sovrum att kunna dra sig tillbaka i när barnen somnat. Hoppas!! Och tack Carola för världens bästa blogg.

 71. Anna-Karin

  Oh vi vill vinna. Behöver nytt o fräch! Med 3 barn är det inget som prioriteras när man är arbetssökande. kram

 72. Emelie

  Är med och tävlar! Det där är något jag skulle vilja ge till min lilla mamma i 50 års present. Vem skulle inte bli glad över mer exklusiva sängkläder när hon alltid fått köpa de i den billigare hyllan. Skulle vara så kul att få ge henne dessa! /Emelie

 73. Eva

  Skulle med glädje bädda sängen med de här fina sängkläderna! :) Minns inte när jag köpte nya sängkläder sist och det lär inte ska bli några nya köpta den närmsta tiden eftersom jag är arbetslös och alla pengarna går till räkningar och mat.

 74. Moa Pettersson

  Jag vill vara med och tävla :) Jag skulle vilja överraska min mamma och pappa med nya sängkläder, det är dem allt värda! / Moa 17 år

 75. Pernilla

  Hej du starka underbara… Precis som du så blundar jag och ser det framför mig, snälla låt mig bli glad när jag öppnar ögonen efter nästa sängklädsbyte.

  Kram

 76. Nicolina

  Så fint skulle gärna vilja bädda det i min säng efter att ha flyttat hemifrån. Sängkläder är inget jag prioterat utan andra saker som behövdes i hemmet. Så att vinna detta fina bäddset skulle göra mitt hem fulländat! Den grå färgen skulle passa bäst till min turkosa inredning :)

 77. Jenny

  Vi har det just nu så oerhört tungt i livet – ingen uppslitande, jobbig skilsmässa förvisso, vi har fortfarande varandra – men vi har fått mörka och tunga besked kring ett av våra barn som förändrar allt. Både nu och i framtiden. Sovrummet är på något sätt vår enda fristad just nu. Ett rum att stänga försöka hämta kraft, energi och kärlek i, och det skulle kännas som balsam på en sårig själ med dessa vackra, vita påslakan.
  Många kramar till dig!

 78. Margaretha Dahlrot

  Vilken önskedröm att få göra om litet m dessa fiiiiiina lakan!!
  Möta sommaren m helt fräscht i sovrummet,för drömlika nätter!
  Margaretha i Bålsta

 79. Johanna gravid med nr 5

  Jag vill vara med och tävla. Hade velat piffa till sovrummet lite innan bebis nr fem kommer :)

 80. Felicia Rosén

  Har tänkt beställa nya sängkläder ett tag nu så varför inte vinna dem istället : ) Skulle sitta riktigt fint, hoppas hoppas hoppas!!!!!!

 81. Anna

  Jag och min man träffades för 17 år sedan då jag var 15. våra sängkläder är också minst 15 år gamla. och medan vårt förhållande växt sig starkare, (vi har just gift oss) så har sängkläder sett sina bästa dagar!
  Håller tummarna att vi får vinna dessa fina att bädda med!

 82. Carolina

  ÅH! Vilka fina grejer!
  Jag har precis tagit det största beslutet i mitt 22åriga liv, att lämna min sambo då han trycker ner mig i botten varje dag. Jag har hittat en ny lägenhet som jag får flytta in i om ca två veckor. Dock snordyr, så om jag skulle vinna det här skulle jag vara lyckligast i världen! Jag skulle kunna lägga mina pengar på min fina dotter på tio månader istället för att lägga dom på begagnade sängkläder!
  TACK för att du delar med dig av ditt liv, du verkar vara en underbar mamma! KRAM!

 83. Anna Härlin

  Hoppas hoppas hoppas det blir min tur att vinna skulle bli så snyggt o passa så bra hemma hos oss.

 84. Emma Lundström

  Hoppas på att det blir jag som vinner! :) Ska snart flytta och då hade det varit kul med lite nytt och fint ! :)

 85. Britt Thormeyer

  Skulle bli perfekt med nytt då vi ska flytta in ett nytt gammalt hus,ska köpa NYA sängar då dom gamla är ca 30 år,dock något yngre madrasser till,skulle bli så glad om jag vann dessa.Håller tummarna.

 86. Matilda

  Jag är gärna ned och tävlar för att förhoppningsvis vinna detta till min mamma som precis fullt år! :)

 87. Linda

  För att jag är värd lite lyx och flärd :). Är student precis som du, och då vet du med att man lappar, lagar och prioriterar barnen när det behöver köpas nytt. Till en annan får det gamla luggslitna duga (har inte köpt nya lakan på herrans massa år, hade varit underbart att få morgonmoja mellan dessa underbara påslakan). Helt enkelt; Because I´m worth it ;-)))

  KRAM

 88. Anneli

  Håller tummarna & hoppas på tur! Vi är en familj på 2 vuxna & 3 barn som bor “compact living” då vi bor i en 3:a ombyggd till 5:a. Barnen har nyrenoverade rum och kvar är vi föräldrar som ännu inte fått renoverat vårt sovrum efter 4 år. Tapeterna är inköpta sedan 2 år tillbaka men ännu inte blivit uppsatta. Kanske kan denna vinst ge oss den kick vi behöver så att vi äntligen kommer igång! Kram

 89. Jessica E

  Åh, så härligt det ser ut. Det hade verkligen passat in i vårt sovrum :-) Hoppas på lite tur nu…

 90. Malin P

  Så fint. Vill gärna vinna dessa till mitt sovrum som jag nu håller på att försöka piffa upp. Har äntligen fått ett riktigt sovrum med dubbelsäng efter att ha sovit i dotterns enkelsäng i många år. Problemet nu är ju att man inte har två lika sett att bädda med, och de flesta påslakan jag har är med barnmotiv på

 91. Melanie Frisendahl

  Sängkläderna är ju en sån där grej som man alltid är för snål för att lägga pengar på, så det vore riktigt nice att få vinna ett set! (Så att jag kan fortsätta ha mina slantar till annat) :-)

 92. Emma

  Åh vad underbart det hade varit att få inreda med lugna härliga toner
  Vi kommer äntligen snart vara klara med vår renovering efter 10 år och då ska barnen flytta ut från vårt rum!!!

 93. Johanna L

  Åh vad snyggt! Vill så hemskt gärna vinna! Har tittat på dessa så många gånger, utan att klicka hem dem. Give me some Vardagslyx ;-)

 94. Malin

  Med 6 barn i familjen har det blivit vårt vuxna sovrum som fått “stryka på foten”, så en upp-piffning med dessa supersnygga gråa sängkläder skulle vara helt perfekt!
  Mvh Malin

 95. Josefine

  Jag skulle gärna vilja vinna då jag försöker “samla” så mycket prylar som möjligt medan jag bor hemma för att det sedan ska bli lite billigare/lättare att en vacker dag flytta hemifrån :) håller tummarna!!

 96. Jennie

  Fattig som man är som ensamstående mamma med två barn, pluggar och jobbar skulle jag bli överlycklig om jag vann lite nytt att sova och drömma i.

 97. Charlotta Strömberg

  Åh vilka härliga lakan! Det hade varit underbart att få ha dom i mina ägor nu när jag snart ska lämna “boet” för ett eget boende.
  Brukar inte ha tur, men hoppas kan man ju alltid:)

 98. Malin

  Efter allt kaos det senaste året med vårdnadstvist och diverse anmälningar så skulle det vara mysigt att få skämma bort mig och min man med lite nya sängkläder. Då kanske vi skulle få lite mer kraft att löpa linan ut med vårdnadstvisten och må bra när det sker.

  Mvh Malin

 99. Sabina Björkman

  Halloj!
  Självklart låmnar jag en kommentar. Det skulle passa jättefint i mitt sovrum. Kaninerna har tuggat i sig hälften av dom vi har! ;) kram Sabina

 100. Karin

  Ååh, vad gärna jag skulle vilja ha dessa! Har precis som du en drömbild i huvudet över hur sovrummet (huset!) skulle kunna se ut men pengar å tid räcker inte alltid till med små barn ;-) Men med detta så skulle jag vara en liten bit på väg!
  Läser ofta din blogg men är tyvärr dålig på å lämna kommentarer… så nu vill jag passa på å tacka för en jättebra blogg! Är grymt imponerad av din styrka! Å då menar jag inte enbart den fysiska ;-)
  /Karin

 101. Pia

  Jag är som du och drömmer om ny inredning, men jag är kass på det!
  Ett påslakanset av den där kvalitén vore ju en schysst hjälp på vägen :)

 102. Monika Johansson

  Jättefint! Vinner mycket gärna då jag efter en svår tid av skilsmässa och elaka människor funnit tryggheten och kärleken för första gången! Vill slänga allt det gamla och ta in nya harmoniska saker i mitt liv.

  Sluta aldrig blogga. Du får mig att inse att livet ska levas så som man själv vill och kan.

  VHS
  Monika

 103. Sandra

  Är som du, ingen känsla för inredning direkt: farmors bord, mormors byrå, grannens garderob etc. Så även om jag skulle vinna påslakansetet så skulle mitt sovrum inte bli ens nära bilden; men nya påslakansset skulle ändå kännas fint och rummet skulle bli som nytt!

  Sandra

 104. Therese

  Wow så snygga. De skulle jag verkligen vilja vinna. En del av mina påslakan börjar sjunga på sista versen.

 105. Anki

  Perfekt att vinna så min ena son kan få det nu då han flyttar till sin första egna lägenhet!!!
  Kram Anki med alla grabbar

 106. Ida Bergqvist karlsson

  Detta vill jag vinna så jag kan ligga och kramas under det. Hade velat skriva att jag vill kramas under det med min man men verkligheten är ju den att vi oftast får sträcka våra händer till varandra över ett par barn som ligger tryggt mellan mamma och pappa. :)

 107. Veronica

  Älskar krypa ner i en nybäddad säng med rena lakan! Så detta skulle passa mig utmärkt då jag sen en månad delar min säng med en nyfödd alldeles underbar liten dotter!

 108. Malin Björck

  Vore så himla kul med nya säng kläder nu när vi ska måla om i sovrummet :-)
  Dom vi har är slitna och eländiga, blir fort så när man har har vovvarna i sängen. Men jag vill inte ha det på annat sätt, dom är så mysiga och varma, speciellt på vintern ;-)
  Ha en härlig vecka!
  Mvh
  Malin

 109. Karin

  Hej Carola!
  Jag vill vara med och tävla om de underbara påslakarnseten =)
  Motivering? Näe, kommer inte på någon annan än att jag skulle vilja ha dom för dom är sk*tsnygga =)
  Kram från mig

 110. Linda

  Jag hoppas på o vinna! Då skall jag ge dessa till min
  Kära mamma som är sjukpensionär vänder på varenda krona och skulle aldrig unna sig ett par påslakan!!

 111. Therese

  Jag är gärna med å tävlar så drar en lott och hoppas på tur, kanske en födelsedagspresent till maken;)
  Ha det bra!

 112. Elin

  Skulle jättegärna vilja vinna detta fina påslakanset och ge till min syster,det är hon värd! Tack för en superbra blogg! Mvh Elin

 113. Therese

  Ett nytt snyggt set till sängen hade varit trevligt, speciellt efter senaste kaskaden av 3-åringen;-) Tack för en super blogg!

 114. Nina

  En påslakanvinst skulle kanske ge mig en spark där bak att fixa till sovrummet där vi just nu sover i slitna och urtvättade sängkläder från sjuttiotalet :)

 115. Anette

  Så skulle jag vilja få Lyxa till det hemma hos mig , med sju barn o en trea så står min dubbelsäng i vardagsrummet som ett direkt blickfång från ytterdörr , en present till bara mig själv :))

 116. ida

  Jättefina! Jag har precis “firat” ett år som varannanveckasmamma, har med hårt slit klarat av att bo kvar i huset, men inköp såsom nya sängkläder har det inte funnits utrymme för då barnen fått det dom behövt istället.. Vore så underbart med en vinst här.. Något skönt att vrida å vända i alla sömnlösa nätter :-)

 117. Jeanette

  Jag tänker inte linda in det. Jag vill ha det själv. ;-) och skulle blivit så glad! *hållertummarna :-D

 118. Maritha

  Vore kul att vinna lite nya sängkläder, är faktiskt dålig på att unna mig sånna saker. Syns liksom inte!:) Kram

 119. Jenny 3-barnsmamma

  När jag kryper ner i sängen på kvällen vore det himla mysigt med nya fräscha fina sängkläder!
  Har sällan tur i spel och tävlingar, men hoppas att det är min tur nu :)

 120. Maria

  Urtvättade sängkläder (ja mina barn samsover också och det blir en del “olyckor” ;)) behöver bytas ut.

 121. Maria Dalek

  Med två ettåriga tvillingar som grejar runt i sängen hela natten så mamma inte får sova hade det i alla fall varit kul med fina sängkläder

 122. Susie i småland

  ÅÅhhh…vad fint..vi har precis delat av vårat vardagsrum med en ny vägg,då barnen behövde ha ett rum till…så vi fick ge upp vårt sovrum..Har man 8 barn får man offra sig..he he ..men mitt nya “sovrum” går i grått och dessa sänglinnen hade passat såå bra..
  Önskar dig och dina fina ungar en underbar vår och sommar..
  kram susie i småland..<3 <3

 123. Ann-Sofi

  Åh håller tummarna för att jag vinner en för tidig födelsedagspresent till mig själv (fyller 14maj)

 124. Michaela

  Åh har precis hittat en ny bostad till mig och mina fina ungar och det skulle sitta fint mitt i allt kaos med fina sängkläder!

 125. Angelica

  Min säng består av två helt olika resårmadrasser (inte ens samma tjocklek) som är sammanbundna i benen. Såna här sängkläder skulle verkligen piffa upp och sätta guldkant på mitt sovrum.