Migrän – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Migrän

Jag är här:)
Igår kände jag mig såhär, det är ju roligt nästan jämt liksom..

>

20140326-151627.jpg

Som en död planta ;)
Bilden kommer från en app som heter Plant nanny och går ut på att komma ihåg att dricka vatten genom att vattna en blomma… Som ni ser är jag lika dålig på cyberblommor som Irl blommor ;)

Men migrän alltså.. Vad är det för skit?
Jag total däckade strax efter att mina föräldrar åkt härifrån, det var på gång redan innan men jag trodde jag hunnit på med piller , men icke.
Tack Gud för att Patricia var hemma så jag kunde lämna över allt till henne och gå i säng. Somnade 15.00, var upp på toa 18.00 och uppe en timme för att äta lite vid 21.30.. Sen sov jag till 07.00… Tjoho, eller inte:(
Jag fick avboka examinationen den var liksom inte att tänka på..
Jäkla skit vad jag ogillar att inte må bra!

Idag är det luddigt och yrsligt men det funkar , jag har varit på musiklek , utvecklingssamtal med Robban och sen handlat.. Nu ska jag dricka kaffe och ta lite mera piller, det sitter där i bakgrunden och bråkar så jag motverkar så gott det går:)

Försöker återkomma senare men tangenterna hoppar lite så vi får se om det blir av;)

Men jag är här :)

>

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anette

    Sköt nu om dig Carola!! Migrän låter hemskt. Tänkte på att viktigt för dig att du får vila ut ibland. Då du är ensam vuxen och ansvarig för allt i huset kan det säkert bli för mycket ibland. Ta inte ut dig för mycket! :)