Familjen Annorlunda

Andre’ Zunigas nya:)

Idag släpps Andre’s nya singel på Spotify och Itunes:)
Superbra!! Så in där och lyssna på den nu:)  https://play.spotify.com/album/0WXW2LYsRBO9Pnaza2245R

20140322-000742.jpg

Den finns i flera versioner, och alla är bra. Jag är ju helt opartisk, som alltid ;) Nu hoppas jag att den kommer i en ”riktig” förpackning åxå, alltså en CD, som man kan hålla i, och sätta i bokhyllan! Och fan om vi måste åka ända till Gävle för att se dig spela den här gången:)  Så nu lyssnar vi bara på André igen, hans One Shot only, åker alltid på , på repeat när tjejerna ska städa :)blir fint med en till att variera med.

 

Och här är en annan låt, av lite äldre snubbar, men även de har varit 20 år, ungefär samtidigt när jag var det…hm;)

OjojOJ så många gånger vi sett delar av de här gossarna spela på ungdomsgårdarna i Uppsala, för tja, alltså typ på  80-talet…? Nävafan! Usch vad gamla de är ;)

Men det saknas någon….hm, undrar vem;) (*blinkblink*)

Hur som helst, jag gillart :) Bra gjort, fortsätt så!

 

Jag måste ha lite hjälp tror jag , för bloggen säger att jag har laddat upp min gräns för bilder?! Så antingen måste något göras, eller så blir det en bildlös blogg i framtiden…och det är ju så tråkigt så jag storknar redan när jag tänker på det. Ska maila till Theresia direkt, men eftersom hon kanske vill ha lite helg, och det ska hon få, så kanske ni får leva med mer bokstäver än bilder några dagar,

Om jag går via appen verkar det funka, bilden på Andre´kom den vägen,  men så kan man ju inte hålla på!

 

Jag skulle ju visa er mitt slutbetyg i Administration2….men luckilucky så finns den bokstaven på mitt tangentbord åxå….och det blev ett A!!

AAAAAAAAAAAAAAAAAA  :)

Fy farao vad jag är bra, alltså:)  Jaja, det är på gymnasienivå, men eftersom jag liksom inte aktiverat hjärnan med plugg på ungefär lika många år som sist jag såg killarna i videon ovanför spela live, så är jag ganska, för att inte säga, jäkligt nöjd med mig själv:)

Jag gillade verkligen hela ämnet Administration, det är liksom sånt jag tycker är kul. Nu återstår examinationen i Personaladministration, där jag blev lite osams med läraren…(osmart) men där hade jag inte A på alla uppdrag utan på ett av tre, de andra två var B, så det lutar åt att det blir B…och mycket vil lha mer,så jag kommer bli skitsur ;)

Sen är det bara en kurs kvar, nån Programhantering eller så….måste kika igenom den.

Och sen är det bara till att söka fler kurser, frågan är bara om jag ska ha ett sommaruppehåll, för det finns inget nätverk på campingen, och då måste jag fixa nåt eget..å andra sidan…jag hade väldigt mycket tid över där i somras, så det kanske är suveränt? Måste klura lite på det!

 

Sen har vi tränat ikväll åxå, och det gick ju…rätt så bra, för att ha varit skruttig hela veckan, och jag är fortfarande trött. Sådär så det bara kommer över en att NU måste jag blunda i fem minuter annars funkar det inte. Idag har jag för första gången på hela veckan INTE sovit middag..Jäkla virus!

Men nu kanske det är borta, svettades bort det sista ;)

Även snön är borta! Och nu vill vi inte se mer sånt förrän tidigast till jul.  Jag var ju fan tvungen att skotta skiten igår, det hade ju kommit en tre decimeter, och äcklig kramsnö, som vägde ett ton per skyffel…snösläden var ju inte att tänka på den blev alldeles för tung. Eftersom vi har en sån militärisk ordning på saker och ting här åxå,(not) och barnen inte får leka med snöspadarna ( de bryr sig ju inte, hehe) så hittade jag ju inte på dem heller, men de har töat fram nu, de låg utspridda över hela gräsmattan..

Men jag fick bort snön bakom bilen, resten struntade jag i, väl medveten om att den skulle regna bort ändå, och jag hade kunnat skita i att skotta alls, men grannarna hade ju snöfritt på sin uppfart och då måste man ju anstränga sig ;)

Jag hade kunnat ställt mig och grina där för jäklar vad jobbigt det var…men bet ihop:) Och skällde på Jamie i stället, stackarn, som fick sig en skopa för att han envisades med att ”hjälpa till” att skotta exakt precis bakom mina fötter;)

 

Idag har vi varit till Gränby, lämnat tillbaka en klänning och letat efter ett skärmskydd till mobilen, det finns ett i pansarglas nämligen, syrran har ett till sin Iphone5, men nu verkar de puts väck? Jag har pratat med en kille på Media markt, men de hade inte kvar några, till även hans förtret för han ville ha ett ha med :)  Alltså bör de vara bra,när de själva vill ha sina varor.

Det finns lite här och var på nätet, men syrrans var så mkt dyrare än alla jag hittat, så jag vågar mig inte riktigt på dem.

Sen handlat mat, och där ballade Jameson ur…Han fick inte dra kundkorgen efter att ha blockerat vägen för typ alla andra kunder hela tiden…vips låg en trött ilsken kille på golvet och tänkte inte alls resa sig. Nähä? Men jag tänker inte bära dig, du väger 20 kilo! Och 20 kilo som spjärnar emot är väl en sisådär 20 ton,  minst ;)

Gap och skrik och släpa liten unge, som sen helt plötsligt ändrar sinnesstämning, från tokilsk till jättenöjd och glad, över nåt jag inte ens kommer ihåg vad det var :)

Jag handlar otroligt sällan på den här butiken, och gör jag det är det nästan alltid en liten kompletteringsshopping. Och idag, som typ alla andra gånger, så fick jag en avstämning.

Men fan. Hela vitsen med att självscanna försvinner ju liksom när man ska packa upp allt..dessutom tog det TID innan det kom personal, och det var kö i avstämningskassan, och tja, jag var redan på dåligt humör ;)

Jag  handlar kanske 3-5 gånger i veckan, jag självscannar alltid, och jag får avstämning lite nu och då, precis som det ska vara, och det felar ALDRIG. Aldrig någonsin.  Utom idag. Jag hade missat att scanna in en jäkla gurka, det var 2 för 15 kr, och man skulle scanna på skylten och av nån anledning så körde jag bara en gång. Jag vet att det är så ibland, och jag tog liksom för givet att det var lika mellan affärerna…men nä, och det fick jag en liten, högljudd information om av den inte helt trevliga kassörskan. Jag var kanske inte mitt soligaste jag heller, men vafan vad hände med kunden har alltid rätt?  Man behöver ju inte gapa i falsett..

– Ska vi handla lördagsgodis här i morgon? frågade Jordan, och mitt snäsiga svar: Vi kommer aldrig handla här igen min son ;)  vi åker till de TREVLIGA affärerna ;)

Haha, nä så illa var det inte, men förbannad blev jag. Säkert inte helt berättigat. Men inte ens jag är snäll jämt.;)

Nu förutsätter jag att kassörskorna begriper att man inte försöker stjäla, när det handlar om en gurka, skulle jag med berått mod sno nåt skulle jag ju ge mig på Oxfilén, hehe, och sen springa tillbaka och blippa in den, för jag kan inte sno saker medvetet.

 

I morgon ska jag försöka ägna mig åt att få fart på Mazdan.. den har såklart inte rullat på hela vintern, och nu ska den besiktas på fredag, så den vill ha lite kärlek.. sen ska jag ta tag i cyklarna åxå. Jag är inte jättebra på just cyklar, speciellt inte bakdäckspunkteringar, så är det nån som känner för att laga en sisådär fem punkor – kom förbi vettja! Jag bjuder på kaffe ;)

Men det ska väl gå det med. Det är ju inte kärnfysik.

 

Nu ska jag snart  hoppa i säng, så jag hinner med morgondagen ;)

Natti natti :)

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.