Familjen Annorlunda

Skämtar de?

Jag letar reservdel till min tumlare.. Den vill inte torka med filtret i:( och googlade och hamnade på Elgiganten …
Satte kaffet i vrångstrupen och funderar nu på exakt vad den här tumlaren gör som gör den värd sitt pris..?
Guldbyxor??

20140227-095242.jpg

100 tusen spänn??
Måhända en Miele men vafan ? Vem pröjsar det när man får typ 10-15 st för samma pris ?
Informationen om den är knapphändig dessutom ..
Finns det på allvar folk som lägger ner samma summa på en tumlare som en schysst bil?

Nä hu nu blev jag trött… Jag som ville ha en reservdel för några hundralappar till min maskin som kostade sviniga 7000kr….;)
Hundratusen kronor för en torktumlare …?
Jisses, är folk gjorda av pengar ;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Neta

  Fick tumlaren på köpet med huset för snart 30 år sen, den håller än men använder den nästan aldrig, tycker det nöter så förbaskat på både kläder o linne.
  Den är bara en räddare i nöden, jag hänger ute året runt, på vintern på den inplastade altanen under tak. (Hänger inne och lyfter och rullar ut ställningarna) Allt torkar inte 100% men desto fortare inne sen det hängt ute några timmar.
  Doften får jag på köpet.

 2. Jessica

  Jag tänker så här om Miele, VILL man verkligen ha en maskin i 30-40år! Visst, det är fantastiskt att en produkt kan hålla så länge, men det händer ju en del i utvecklingen under dessa år, framför allt gällande driften/energin.

  Själv kör jag med torkställningar, har iofs bara fyra barn, men kör aldrig min tumlare, du hade lätt kunnat få den om vi bodde närmare;)

  Tips, kolla på Blocket, finns säkert någon bättre begagnad för en billig peng.

  1. Rut

   JA!!

   Det vore ju underbart OM jag kunde få ha samma maskin i 30-40 år!! Det är så himla trist när de går sönder stup i kvarten, tunga och eländiga också, så att fixa det själv med trappor och frakt är ju bara att glömma. Tycker att det vore som himmelriket nästan att ALDRIG behöva byta maskin, tänk om de kunde hålla så länge! Och miljömässigt tror jag att det skulle löna sig, än att bara fylla på sopberget efter en 3-5 år när maskinen går sönder, är så less på denna miljöförstöring, där grejer går sönder efter ett par år och man ska köpa nytt, för att inte tala om TIDEN och kraften när det går sönder, och man ska byta ut….. suck!,

   Så frågar du Rutan så köper jag gärna en maskin som jag vet håller i 30-40 år!!

 3. May Carlsson

  Har en Miele tvättmaskin som har över 40(!) år på nacken – går som en klocka! Så självklart fick den sällskap av en Miele – tumlare! Jag rekommenderar verkligen detta märke!

  Carola: Jag vet att Miele är fantastiska maskiner, har haft sådana, och de är outstanding, dock färbannat mkt dyrare i inköp så jag har aldrig köpt en ny…:)

 4. Louise

  Haha, jag jobbar på Elgiganten i Kristianstad och såg detta med när jag jobbade sist. Självklart är det ett fel. Med vår prisgaranti ska vi alltid ligga lägst i pris och det hade vi nog inte gjort med detta priset!

  Carola: Shit vad skönt att höra!! Jag blev nästan orolig :)

 5. Mary

  Om du tänker laga så är reservex ett tips beställt till min torktumlare och diskmaskin därifrån snabb leverans och bra pris:)

 6. Paula

  Gör som mig, köp flera torkställningar på öb .
  Sparar pengar med tanke på att elen blir billigare
  Dessa strumpor som alltid försvinner i tumlaren, not any more .

  Visserligen är vi bara 6 personer , men av ngn anledning så lyckas jag köra 3-4 maskiner om dagen .. har iofs bara en 5 kg tvättmaskin .

  1. Rut

   Samma här, äger ingen torktumlare, billigare el och bättre för miljön, sedan håller kläderna längre också. Strumpor och annat små krafs slänger jag bara ut på torkställning med nät på, slänger ut dem lite lagom utspritt, torkat till dagen efter. Vanliga kläder hänges upp på galgar, när de torkat är det bara direkt in i garderoben, allt för att effektivisera!

   1. My

    Samma här, tycker det fungerar bättre utan torktumlare. Antar att det har med vad man är van att göra…..

    Carola:Säkert :) Jag har i perioder varit utan tumlare, men det spar så förbannat mkt tid att det är värt varenda krona. Plus att jag inte har plats riktigt att hänga allt, och det torkar inte toppenbra nere i tvättstugan. Och så har jag sjukt mkt tvätt :)

 7. Mormor

  Hej men kvalitet är bäst ändå Miele är toppen , har haft tvättmaskinen i 10år lika fin ännu jag har tre barn , ett av barnen kräver jätte mycket kläder plus sängkläder tummlaren med

 8. Ulrika Lindeberg

  Vill tipsa om tretti.se där man får den hemkörd och näst intill inrullad i huset helt gratis. Kanonpriser också.

 9. J

  Hahaha…
  Skit i filtret..!
  Ta guldmynten & dra till USA…
  Glöm inte packa ner mig bara..jag kan vara handbagage el ngt…

  Jag har roat mig med allt läsa ikapp lite..
  Säger som många…
  Skriv en bok…!
  Tänk ungdomsbok..du skriver verkligen super!
  Du har talang! Gör ngt av den människa!!

  Och du verkar ha lika många motgångar som vi..härom dagen brakade dammsugaren…. Men den och tvättmaskin får bara liksom inte säga upp sig! Speciellt när reservdelarna ööö var sådär billiga..
  Spishällen är väl en halvjobbig sak med… Vi var utan i drygt en månad… Kan säga att fantasin till maträtter i ugn vart tillslut..gorbys micro pling ät&var tyst..haha….jipiee 14000 för en ny..! Höll ca två månader då en fjortis tappar en kastrull……
  Kan säga att då kom det en liten tår..

  Ha det gott