Snö? Och Ikea:) – Familjen Annorlunda
familjenannorlunda

Familjen Annorlunda

Snö? Och Ikea:)

I går kväll sa Robban att det kommit snö igen, och jag noterade det bara i bakhuvudet, men tittade aldrig ut, men i morse så kan man ju säga att det var inte bara lite snö, utan väldigt mycket.

Glada ungar såklart som skyndade sig ut, men de var inte ute så länge innan de kom in, det var ju rätt blöt snö så de blev våta och kalla. Jamie och Jordan har likadana jackor och stövlar, fast i olika storlekar och den minsta av dem tar alltid fel, och det märks knappt på honom, kläderna sitter nästan lika som på Jordan, aningens långa bara.

Han är stor och stadig min lille skrutt:)

Idag var det en Ikea dejt på agendan, och grejen är ju inte att det är så vansinnigt fräckt att åka dit och titta på saker, även om det är kul det med, men det är ju sällskapet. Idag var det Jenny och Vickan, och vi stoppade in alla ungar i leklandet utom Jamie som är för liten, han fick följa med oss. Corrinda var med hon åxå, och vi smet upp i restaurangen för en kaffe, och där hade de ju saft och bullkalas för alla barn :)

Ikea
Bullkalas

Synd att vi lämnat de flesta nere då, men Jamie och Corrinda smaskade på, och vi pratade om allt och inget, som vanligt. När vi var klara så körde vi en snabb vända och köpte blommor och godis, innan det var dags att hämta barnen i leklandet. Sen den obligatoriska ( nej, men ganska vanligt förekommande) mjukglassen innan det var snabbt hem igen för jag skulle träna:)

Jag tyckte att Lovelia såg lite seg ut, och hon sa att hon var jättetrött, men klagade inget, och jag hann bara hem med dem och sen iväg igen.

Syrran är seg efter en förkylning så hon hade avbokat, men det går ju bra ändå, lite mindre snack mellan övningarna bara ;)

Asbra bana idag, inte galet jobbig, men lagom. Det kändes lite bättre idag med, efter att ha varit helt makalöst segt i flera veckor, så kanske att den där förkylningen, som säkert är samma som syrran har nu, var en lurig rackare? Jag ska sluta vara sjuk helt enkelt, det sabbar träningen alldeles för mycket ;)

 

På väg hem smet jag in på Ica, tankade och hämtade upp Novalie som stannat kvar hos Vickan. Vi stod och pratade en stund i dörren, innan det blev bråttom hem för Novalie skulle minsann spela  nåt championat på Starstable, så det var ju bara att lyda order;)

Trixie kom och sa att Lovelia var ledsen för hon hade så ont i huvudet, och eftersom jag haft mina aningar tidigare på dagen blev jag inte speciellt förvånad av att se henne ligga i soffan, med hundra graders feber. Eller en sisåsdär 40,5 om jag ska gissa.

Jag tar sällan tempen på barnen, jag ger dem en puss på pannan och så vet jag ganska exakt hur hög febern är:)

Ibland har jag “testat” mig själv, och tagit en temp åxå och det felar aldrig mycket, kalla det erfarenhet kanske.

Ont i huvudet och feber…tja, det känner jag igen, det hade Patricia, sen Robban, jag motade mitt med Coldzyme, men trots att jag radat upp alla och sprayat dem i halsen varje kväll så räckte inte det  och nu är det Loppans tur.

Jag hoppas att hon blir frisk fort så vi inte missar Tingelingpremiären ..och nu lät det ju som att den var viktigare än att hon är frisk, och så är det ju såklart inte. Men jag vet att HON blir jätteledsen om hon missar den.

Nu ligger hon på soffan, halvsover och är ledsen mellan varven, jag gav henne alvedon nyss så det borde kunna lugna sig lite, så hon kan få sova. Jamie hade ju feber en natt, jag hoppas det här går lika fort….ta i trä:)

 

Det här är en slags lycka:

Fulltankad

 

Skit i alla skvallerlampor som lyser, det är nåt kabeltrams nånstans som gör så de lyser utan anledning, iaf den för bromsbeläggen ( den runda med parantes runt) Jag hade ju in bilen på verkstaden i somras just för den anledningen, och för att byta fönsterhiss…men fick ju inget åtgärdat för hissen var det inget fel på  där, och bromsbeläggen såg fina ut. Bromsskivorna däremot var en annan femma…-Men det kör du med tills besiktningen säger stopp, sa killen, och det är väl snart dags att besikta så vi får väl se hur kul det blir… Den andra lampan säger barnens farbror lyser av samma anledning så jag tror väl på det då…Det piper skithögt varje gång jag startar bilen för de här lampornas skull, de varnar med båda ljud och bild ;) men risken att de liksom missar det på besiktningen är väl minimal, de lär ju kika extra noga :/

Det som är en slags lycka är en fulltankad bil :) det var dit jag skulle komma !

Jag avskyr att tanka, och gör det så sällan som det bara är möjligt, och under många år tankade jag inte alls utan överlämnade det till den andra vuxne, men av känd anledning lär jag ju numera göra det själv. Det med, skulle man kunna säga ;)

Nu behöver jag inte göra det i morgon åtminstone.

 

Och nu måste jag återgå till mina uppdrag, de ska in på lördag, och jag har massor att skriva. Tack för era synpunkter om hur viktig lönen är, jag blir otroligt irriterad på att det inte finns något rätt svar på saker som man ska lämna in. Jag vet ju vad jag själv tycker, och det är att pengar är ett nödvändigt ont för att kunna leva. Jag har hellre kul och trivs för lite taskig lön, än har fetaste lönen och mår skit. Andra tycker tvärtom:) Helst vill man ju ha kul OCH fetaste lönen :D Det är mitt framtidsprojekt, haha.

 

Hur som helst, näsan i böckerna ett tag nu då :)

Natti natti :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
familjenannorlunda

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Blir inte Jamie sur när alla får gå in på leklandet utom han?

    Carola: Jo:) men han är ju inte tre år som de ska vara för att få gå in, och han har ju aldrig fått gå in så han vet inte vad det är:)